پزشکی و سلامت طب سنتی

پاورپوینت کامل گیاه دارویی زعفران

zaferaan

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت
تعداد اسلایدهای پاورپوینت : ۶۳ اسلاید آشنای کامل از کاست تا برداشت گیاه دارویی زعفران کاشت تا برداشت - آفات و بیماری های زعفران -
منتشرکننده‌ی پاورپوینت
2091 بازدید, 2 خرید

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “پاورپوینت کامل گیاه دارویی زعفران”

پاورپوینت کامل گیاه دارویی زعفران

اسلاید 1: تهیه کننده : مهندس عزیز حیاتی دانشجوی دکتری گیاهان دارویی Email:hayati265@yahoo.comهمراه:09177518145کارشناس آموزش و تکنولوژی جهاد کشاورزی 1398

اسلاید 2: زعفران:یا طلای سرخ

اسلاید 3: مقدمه زعفران از گیاهان بومی فلات ایران است. کشت این گیاه از گذشته دور در بسیاری از مناطق مرکزی ایران متداول بوده است؛.روش های سنتی فعلی که برای تولید و فرآوری زعفران به کار می رود همه قدیمی شده و میزان تولید جوابگوی هزینه ها نیست. لذا باید با نواندیشی وبکارگیری روش های نوین میزان تولید در واحد سطح افزایش یافته و محصول اقتصادی و با کیفیت تولید شود . در طی سی سال گذشته پژوهشگران راههای آسان و نوینی را برای افزایش تولید و کاهش هزینه ها یافته اند که در این نشریه آنها را به شما معرفی می کنیم. امید آنکه با بکارگیری این روش ها گامی موثر در جهت افزایش تولید این محصول با ارزش در واحد سطح صورت پذیرد

اسلاید 4: هداف توسعه کشت زعفران:تغییر الگوی کشت، بدلیل محدود بودن نیاز آبی آن خصوصا تولید یک محصول با ارزش که علاوه بر مصارف گوناگون داخلی، باعث ارزآوری می شود. ایجاد اشتغال و درآمدزایی برای کشاورزاندر آن ها استفاده از اراضی کوچک که امکان کشت سایر محصولات به علت عدم کاربرد ماشین آلات اقتصادی نیست

اسلاید 5: ارزش غذایی و دارویی زعفرانکلاله سه شاخه ای زعفران که مهمترین قسمت تجاری آن است دارای کربوهیدرات، پروتئین، چربی، املاح و ویتامین هاست و در مصارف غذایی، دارویی، تهیه مواد آرایشی، عطرسازی و رنگ های نساجی می توان از آن استفاده نمود.زعفران به دلیل داشتن اسانس و رنگدانه، دارای رنگی زیبا، عطری سحرانگیز و طعم مطبوعی است که از این دو خاصیت زعفران در غذاهای ایرانی به عنوان چاشنی مخصوص استفاده می گردد. در طب قدیم به عنوان آرام بخش، خلط آور، نشاط آور، تحریک کننده معده، محرک قوه باء، برطرف کننده اسپاسم و قاعده آور شناخته شده است. در طب جدید ضمن بررسی های انجام شده، زعفران باعث کاهش کلسترول و تری گلیسیرید خون و همچنین به عنوان داروی ضد سرطان گزارش گردیده است

اسلاید 6: مشخصات گیاه شناسی زعفرانزعفران گیاهی است دائمی و علفی که در اوایل پاییز گل می دهد. این گیاه دارای ساقه زیر به آن پیاز زعفران ًمی باشد که کشاورزان اصطلاحا )cormرم(ُزمینی غده ای شکل به نام ک گرم متغیر است. 20 تا 1می گویند. وزن پیازها از گل ارغوانی و 3 تا 1گل اولین اندامی است که در اواسط پاییز از خاک خارج می شود. هر پیاز گلبرگ می باشد. مادگی در مرکز گل قرار گرفته و دارای یک تخمدان غده ای 6هر گل دارای بوده و از قسمت تخمدان، خامه باریکی خارج می گردد. خامه زرد رنگ به یک کلاله شفاف سانتی متر 5 شاخه ای تقسیم می شود. سه کلاله همراه با خامه ای که حدود 3قرمز نارنجی است، پس از خشک شدن، همان زعفران تجارتی را تشکیل می د

اسلاید 7: نیازهای اکولوژیکی زعفرانزعفران گیاهی است که در مناطق خشک و نیمه گرمسیر رشد می کند. ولی در مناطقی که آب و هوای معتدل و تابستان های خشک و زمستان های ملایم داشته باشند، رشد مطلوب تری 15- درجه سانتی گراد در زمستان تا 40درجه در تابستان را تحمل می کند . زعفران هر چند که در تمامی خاک ها اعم از سبک و شنی و یا رسی و سنگین قابل کشت می باشد ولی بهترین رشد و عملکرد را در خاک های هوموس دار با بافت متوسط لومی دارد

اسلاید 8: مشخصات گیاهی زعفران زعفران با نام علمی safaron از تیره زنبقیان از جنس کروکوس گیاهانی دائمی ،علفی، زینتی،کوتاه که در اوایل پائیز یا در اوایل بهار گل می دهند دارای ساقه زیر زمینی مدور،سخت،گوشتدار وتوپر بوده که پوسته فیبری قهوه ای رنگی آنرا احاطه نموده است ساقه زیرزمینی زعفران در اصطلاح کشاورزان پیاز ودر گیاه شناسی به آن بنه یا کرم گویند.corm می گویند

اسلاید 9: از هر پیاز 6تا9 برگ سوزنی چمنی مانند 1تا3 گل بنفش رنگ خارج میشود .گلها غالبا دارای سه کاسبرگ و سه گلبرگ شبیه به هم می باشند . مادگی در مرکز گل قرار دارد و دارای یک تخمدان غده ای است. از قسمت تخمدان میله باریکی به نام خامه خارج میگردد. خامه طویل ،کشیده و زرد کمرنگ است که به کلاله ای شفاف قرمز نارنجی (غالبا سه شاخه) به طول 2/5-3 سانتی متر منتهی میشود .در اصطلاح به قسمت کلاله ها و یا کلاله های همراه با بخش هایی از خامه ی گل زعفران پس از خشک شدن زعفران گفته میشود .

اسلاید 10: بنه ها توسط پوشش فیبری پوشیده شده که بر اساس نوع بافت آنها زعفرانها از یکدیگر تشخیص داده میشوند انواع پوشش فیبری شامل : مشبک ،حلقوی ،غشایی ودر هم بافته پوشش گل (گلپوش): شامل سه کاسبرگ و سه گلبرگ یک رنگ که در راس مجزا ودر قائده متصل و لوله گل نسبتا طویلی را تشکیل میدهند به رنگهای سفید ،زرد و بنفش

اسلاید 11: میوه کپسولی شکل برروی لوله باریک کوتاه که از روی بنه خارج گردیده تخمدان دارای سه پرچم ،برگها باریک ،بلند و دارای یک نوار سفید در وسط مجموعه برگها و گل در داخل یک پوشش لوله ای بنام چمچه(پوشش محافظ گل) قرار دارند.

اسلاید 12: .

23,500 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت بروز هر گونه مشکل به شماره 09353405883 در ایتا پیام دهید یا با ای دی poshtibani_ppt_ir در تلگرام ارتباط بگیرید.

افزودن به سبد خرید