علوم مهندسی معماری و عمران

کالج ارستاد کپنهاگ

27487bxiebhwn

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [1 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “کالج ارستاد کپنهاگ”

کالج ارستاد کپنهاگ

اسلاید 1: کالج ارستاد کپنهاگ

اسلاید 2: دفتر معماری 3XN Architecture در سال 1986 توسط هرفورت نیلسن تاسیس گردید و پس از ده سال فعالیت حرفه ای، سرانجام در سال 1999 ساختمان سفارت دانمارک در آلمان، به نخستین اثر شاخص این دفتر و سکویی برای حضور آن در عرصه معماری اروپا تبدیل شد.

اسلاید 3: ترکیب تکنولوژی مدرن و هنر در بناهایی زمینه گرا که سعی دارند به شناسه هایی نمادین در بستر قرارگیری خود تبدیل شوند رویکرد اصلی دفتر معماری 3XN Architecture می باشد که امروزه به عنوان یکی از موفق ترین دفاتر معماری اروپای شرقی شناخته می شود.

اسلاید 4: کالج ارستاد کپنهاگ (Copenhagen Orestad College) در شهر کپنهاگ (Copenhagen) کشور دانمارک، اثری تحسین شده از این دفتر است که در فاصله سال های 2005 تا 2007 طراحی و اجرا گردید و توانست عنوان بهترین پروژه آموزشی را در میان کشورهای اسکاندیناوی از آن خود کند. نبوغ و نوآوری های معماران در این ساختمان که ظاهری متعارف و معمولی دارد در فضاهای داخلی آن پنهان می باشد. ساختاری  که نه تنها به ظهور معماری متفاوتی در عرصه فضاهای آموزشی انجامید، بلکه متناسب با رویکرد نوین این کالج در خصوص نحوه آموزشی نیز می باشد.

اسلاید 5: در این رویکرد، کلاس درس -که به عنوان ساختار فضایی بسته ای شناخته شده و عنصر اصلی در معماری فضاهای آموزشی قلمداد می شود- حذف شده و مرز میان کلاس و سایر فضاهای محیط آموزشی از بین رفته است. بدین ترتیب فضاهای آموزشی هر یک از چهار گرایش مستقل کالج در یکی از طبقات این بنای چهار طبقه قرار گرفته و به واسطه اختلاف سطح از سایرین تفکیک شده است.

اسلاید 6: فضای مطالعه آزاد

اسلاید 7: در هر یک از این طبقات نیز فضای مطالعه آزاد، سالن درس و فضاهای استراحت به واسطه اختلاف سطح از یکدیگر مجزا شده اند. سالن های نیمه بسته با پلانی دایره ای شکل به کلاس های درس اختصاص یافته و از سطح بام آن ها به عنوان فضای استراحت و مطالعه آزاد استفاده شده است. جداره های این سالن ها که با دیواره هایی کوتاه و سفید رنگ همچون جزایری معلق از فضای وسیع پیرامون خود جدا شده اند به واسطه دیواره هایی چوبی تعریف شده و در سطح بام آن ها بالشتک هایی برای استراحت و چراغ هایی برای مطالعه دانش آموزان تعبیه شده است. این ترکیب و چیدمان خلاقانه کلاس درس و فضای استراحت، به عنوان نهایت هماهنگی فرم و عملکرد در فضاهای آموزشی شناخته شده و مورد تحسین منتقدین قرار گرفت.

اسلاید 8:

اسلاید 9: در مرکز پلان پلکانی مارپیچی و عریض طبقات را به یکدیگر متصل می سازد. نحوه قرارگیری و اتصال طبقات به پلکان شبیه به ساختار شاتر در دوربین های عکاسی آنالوگ می باشد، ساختاری که لزوم استفاده از دیوار را در فضاهای داخلی مرتفع ساخته و ضمن سیالیت و پویایی فضاهای داخلی، انتقال نور طبیعی از نورگیرهای سقفی به تمامی طبقات را ممکن ساخته و ارتباط بصری کاملی را میان طبقات ایجاد می نماید.

اسلاید 10: بدین ترتیب ارتفاع سقف طبقات از یک تا سه طبقه در تغییر بوده و کیفیات فضایی متفاوتی در هر تراز ایجاد شده است. پلکان مرکزی از کف تا سقف طبقه چهارم بالا رفته و در سطحی روشن از نور آفتاب به حیاط مستقر در بام ختم می شود.

اسلاید 11: رنگ غالب در فضاهای داخلی سفید می باشد اما کف طبقات تیره بوده و در مبلمان داخلی از رنگ هایی نظیر نارنجی و سبز استفاده شده است. همچنین در جداره های خارجی نیز حضور رنگ در سایه بان ها محسوس است. این سایه بان های عمودی و هوشمند، ورود نور طبیعی را در ساعات مختلف شبانه روز کنترل کرده و در سطح آن ها از تایپوگرافی حروف و اعداد لاتین استفاده شده است.

اسلاید 12: نمای خارجی

اسلاید 13: طبقه همکف ساختمان جداره ای متفاوت و کاملا شفاف داشته و ساختار سازه بنا به نحوی است که به غیر از سه ستون قطور، سایر عناصر سازه ای بسیار ظریف و نامحسوس می باشند.

اسلاید 14:

اسلاید 15:

اسلاید 16: جداره های شیشه ای رنگی برای هدایت نور

9,900 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید