kaheshe_vazn

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “کاهش وزن”

کاهش وزن

اسلاید 1: کاهش وزن Weight Loss افزایش فعالیت های بدنی به تنهایی یک روش موثر برای کاهش وزن اولیه نیست زیرا کاهش انرژی حاصل از ورزش به مراتب کمتر از کاهش انرژی بدست آمده از یک رژیم غذایی کم کالری است . اما افزایش فعالیت های بدنی می تواند یک عامل مهم در کنترل وزن در دراز مدت باشد. مطالعات گسترده نشان می دهد افراد چاقی که به همراه رژیم غذایی کم کالری به ورزش در دراز مدت مبادرت نمودند کاهش وزن چشم گیری داشتند. نرمش های پر تحرک و آیروبیک به مدت 30 دقیقه و یا تحرک متوسط نظیر راه رفتن سریع به مدت60-75 درروزمی تواند باعث تداوم در کاهش وزن شود .

اسلاید 2: اصلاح رفتاری Behavior Modification اصلاح رفتاری ازیک اصل کلاسیک منشاء گرفته که معتقد است رفتار از یک اتفاق قبلی منشاء می گیرد . رابطه بین رخداد تماشا کردن تلویزیون و رفتاری مثل خوردن بوسیله تکرار تقویت می شود. درمان اصلاح رفتار ی تلاش می کند تا بیماران چاق را قادر سازد عواملی را که آنها را به خوردن تحریک می کند شناسایی کنند. به منظور اصلاح خوردن و عادت های رفتاری موقعیت های زیر را در نظر بگیرند :کنترل محرک هایی که شخص را به خوردن دعوت می کنند .زیر نظر گرفتن شخص توسط خودش در تمام فعالیت های روزانه و جلوگیری از خوردن بیش از ََحد وافزایش وزنمحدودیت تفکری (نظیرفکرکردن به مسائل مثبت)حمایت اجتماعی از طرف اعضای خانواده و دوستان

اسلاید 3: گذراندن یک دوره رفتار درمانی به مدت 20 تا 26 هفته موجب یک کاهش وزن 9% می شود . توقف در درمان باعث بازگشت مجدد وزن حدود 30- 35% می شود . ولی یک کاهش وزن بیشتر از 5% را همچنان حفظ می کند .افزایش مدت برنامه های رفتار درمانی احتمالا از بازگشت مجدد وزن که پس از قطع دوره درمان اتفاق می افتدجلوگیری می کند .

اسلاید 4: دارو درمانی Pharmacotherapyمهمترین هدف دارو درمانی حفظ کاهش وزن در دراز مدت است چنانچه کاهش وزن در 4 هفته نخست دارو درمانی رخ ندهد موفقیت طولانی مدت هم بعید به نظر می رسد . زمانیکه دارو درمانی به تنهایی اعمال می شود کمتر موفقیت آمیز است تا وقتی که به صورت یک جز از یک برنامه جامع کاهش وزن مانند ( رژیم ، ورزش ،دارو درمانی ) اعمال شود .

اسلاید 5: جدول مقابل داروهای رایج در آمریکا را که به عنوان یک بی اشتها کننده عمل می کند نشان می دهد . به استثناء orilistat که جذب چربی موجود در غذای روزانه را مهار می کند . در سالهای اخیر سه داروی بی اشتها کننده بدلیل اثرات جانبی از بازار حذف شدندFenfluramine (ایجاد عارضه های قلبی )Dex Fenfluramine (ایجاد عارضه های قلبی )Phenil Propanol Amin(باعث خونریزی مغزی )

اسلاید 6: همه داروهای بی اشتها کننده از بتا فنیل اتیل آمین مشتق شده اند به جز mazindol. این داروها بر سیستم منوآمین ( نوراپی نفرین – سروتونین – دوپامین ) در هیپوتالاموس اثر کرده باعث احساس سیری پس از مصرف غذای اندک و یا احساس گرسنگی پس از مصرف یک غذای محدود که خود تعداد دفعات خوردن غذا را تحت تاثیر قرار می دهد ویاهردومکانیزم راایجادمیکنند.نوروترانسمیتر های منو آمین از تیروزین سنتز و در گرانول های پیش سیناپسی ذخیره می شود فقط میزان کمی از منو آمین رها شده به گیرنده پس سیناپسی منتقل می شود .بیشتر آن به داخل پایانه پیش سیناپسی جذب و تجزیه شده و یا برای رها سازی بعدی مجددا بسته بندی می شود.دارو درمانی برای بیمارانی تایید شده که هیچگونه حساسیتی به دارو ندارندیاکسانی که BMIزرگتراز30kg/mاست.تنها داروهای تایید شده برای درمان طولانی مدت sibutramine و orilistat می باشد.

اسلاید 7: Sibutramine این دارو بازجذب نوراپی نفرین و سروتونین و به میزان کمتر دوپامین را مهار می کند و به این ترتیب باعث افزایش احساس سیری پس از یک وعده غذایی کم نسبت به افزایش دفعات غدا خوردن می شود.میزان متوسطی از افرادی که با این دارو درمان را ادامه داده اند کاهش وزن9%به مدت 1 سال را حفظ کرده اند وپس ازآن دچار یک افزایش وزن کم ولی مداوم شدند. اثرات جانبی این دارو شامل خشکی دهان سردرد ، یبوست ، کم خوابی و افزایش اندک در فشار خون و ضربان قلب می باشد.

اسلاید 8: Orilistat از لیپستاتین (lipstatin) که یک فرآورده باکتری استرپتومایسیس توکسی تریسین (stretomyces toxytricini)ساخته می شود. و قادر است بیشتر لیپازهای پستانداران را مهار کند . این دارو به لیپازهای موجود در دستگاه گوارش متصل می شود و هضم تری گلیسیریدهای موجود در رژیم غدایی را متوقف می کند این مواد هضم چربی ،تشکیل ساختارهای میسل و در نتیجه جذب اسیدهای چرب با زنجیره طویل ، کلسترول و ویتامین های محلول در چربی را کاهش می دهد. بدین ترتیب حدود 30% از تری گلیسیرید هضم نشده حاصل می شود.اثرات جانبی این دارو مشکلات گوارشی است که بوسیله نقصان در جذب چربی رخ می دهد . درمان با دارو می تواند وضعیت ویتامین های محلول در چربی و جذب بعضی از داروهای چربی دوست را تحت تاثیر قرار دهد بنابراین توصیه شده بیماران روزانه یک مکمل مولتی ویتامین دریافت کنند .

اسلاید 9: درمان باجراحی surgical therapy جراحی گوارشی موثرترین راه برای کاهش وزن در افراد دارای چاقی مفرد است بهترین گزینه ها برای عمل جراحی شامل بیماران دارای یک BMI 40 kg/m یا بیشتر می باشند و یا بیماری سخت نظیر افزایش فشار خون ، ناراحتی های قلبی ، دیابت ملیتوس تیپ دو و یا اختلالات خواب هستند. روش های جراحی را می توان به ا نواعی تقسیم کرد که باعث محدودیت گوارشی می شوند و یا باعث سوء هضم و سوء جذب مواد غذایی می شود همه این روشها با استفاده از لاپاراسکوپی و یا تغییراتی در حفره صفاق صورت می گیرد.

اسلاید 10: روش بای پس گوارشی Gastric Bypass Procedureاین روش تحت عنوان Roux-en-Y بای پس معده شناخته شده و شامل خلق یک کیسه گوارشی مرکزی ( 10 تا 30 میلی لیتر )می شود که با استفاده از عمل جراحی به یک بخش از ژژنوم متصل شده و محتویات خود را در آن تخلیه می کند به این اندام Roux-en-Y .می گویند. اندازه بیمار طول این اندام را تعیین می کند .برای بیماران با BMIکمتراز50طول ان45-60cmانتخاب میشود.

اسلاید 11: اگر چه این روش به عنوان پروسه محدود کننده به کار می رود اما مشکلات خاصی را به همراه دارد . مانند تنگی معده ، تاخیر عملکرد معده بای پس شده ، بیرون زدگی های داخلی بخشی از معده و سوء جذب برخی از مواد غذایی خاص و سندرم dumping می شود.

اسلاید 12: گاستروپلاستی Gastroplasty باند عمودی و گاستروپلاستهای حلقه سیلیکونی که تحت عنوان دوخت گوارشی نیز معروف است شامل خلق یک کیسه کوچک در بخش اتصالی معده و مری در امتداد انحنای کوچکتر معده می باشد که باعث محدود کردن معده بوسیله یک سانتی متر پروپیلین یا یک حلقه سیلیکونی می شود و محتویات خود را به داخل قسمت باقی مانده معده تخلیه می کند.کیفیت باند توسط باد کردن و خالی کردن یک بالون که در قسمت زیر پوست قرار داده شده و قابل دسترس می باشد تنظیم می گردد . این روش در اروپا مرسوم است و اخیرا در آمریکا نیز مورد قبول واقع شده است .

اسلاید 13: بای پس گوارشی در مقابل گاستروپلاستی GB versus GPمشکلات عمده این روش شامل تاخیر در عملکرد مری و فرسایش باند در داخل معده لغزش و عفونت باند می باشد.داده های بدست آمده نشان دادکه کاهش وزن چندسال پس از جراحی درروش بای پس گوارشی (کاهش 65%وزن اضافی بدن)در مقایسه با روش گاستروپلاستی (کاهش 40%وزن اضافی بدن) بمراتب بیشتر بوده است.

اسلاید 14: بایپس نسبی صفرا-پانکراس Partial Biliopancreatic Bypassاین روش موجب بای پس کردن یک بخش قابل ملاحظه روده کوچک از ترشحات صفرا وپانکراس میشود.در نتیجه باعث سوء جذب پروتئین چربی ویتامینهای محلول در چربی آهن کلسیم وویتامین 12Bمیشود

اسلاید 15: لپتین Leptin Hormoneمراکز تغذیه و سیری در هیپوتالاموس دارای رسپتورهای زیادی برای نوروترانسمیترها و هورمون هایی است که روی رفتار تغذیه ایی تاثیر میکنند .مواد موثربررفتارتغذیه ای به دودسته تقسیم میشوند: مواد اشتهاآور(Orexigenic ( مانندNPY وAGRP موادضد اشتها (orexigenic An ( مانند Leptin و -MSH هورمون پپتیدی لپتین از سلول های بافت چربی آزاد می شود. رسپتورهای این هورمون در نقاط متعدد هیپوتالاموس به ویژه در هسته های قوسی و هسته های پارا ونتریکولر (PVC) وجود دارند.دو دسته نورون در این قسمت موجود می باشد :نورون های POMC که هورمون (-MSH) و ماده CART را آزاد می کند که موجب کاهش خوردن غذا و افزایش مصرف انرژی می شود.نورون هایی که AGRP و NPY را تولید می کند که موجب افزایش خوردن غذا و کاهش مصرف انرژی می شود .این نورون ها هدف اصلی چندین هورمون تنظیم کننده اشتهاشامل Lep ,Ins ,cck,Ghrمیباشند.

اسلاید 16: وقتی بافت چربی افزایش می یابد لیپتین تولید می کند که وارد خون شده شده و به مغز و رسپتورهای لپتینی (Lep-R) در هسته قوسی هیپوتالاموس وارد می شود و باعث تحریک POMC و ترشح هورمون (-MSH) می شود و تحریک رسپتورهای MCR3 وMCR4 در هسته های PVC راموجب می شود. فعال شدن این رسپتورها خوردن غذاراازطریق فعال کردن مسیرهای نورونی که به هسته منزوی NTS (nucleus tractus solitarius )می رود و باعث افزایش فعالیت سمپاتیک و مصرف انرزی می شود بنابراین میزان ذخیره چربی را کاهش می دهد از طرفی لپتین موجب مهار رسپتور لپتینی در نورونهای NPY/AGRP شده و باعث کاهش ترشح این مواد در هسته PVC می گردد بنابراین.کاهش اشتها و کاهش خوردن غذا اتفاق می افتد. درواقع AGRP آزاد شده از نورورنهای اشتها آور هیپوتالاموس ،آنتاگونیست طبیعی MRC3و MCR4 بوده و باعث افزایش تغذیه از طریق مهار (-MSH) می گردد.

اسلاید 17:

اسلاید 18: گرلین Ghrelin این هورمون بطور عمده از سلولهای اکسینتیک معده و تا حدودی توسط روده آزاد میشود و اشتها را زیاد می کند .در زمان روزه داری غلظت آن در خون بالا رفته و بعد از خوردن یک وعده غذا به سرعت سقوط می کند.

اسلاید 19: رسپتور لپتین Leptin receptorیک مثال از رسپتور متصل به آنزیم است. این هورمون از سلولهای چربی ترشح شده واثرات فیزیولوژیک متعددی دارد و بویژه در تنظیم اشتها و تعادل انرژی اهمیت دارد. رسپتور لپتین یک عضو از خانواده بزرگ رسپتورهای سیتوکاینی است که خود فعالیت آنزیمی ندارند بلکه از طریق آنزیمهای وابسته عمل میکنند. یکی از مسیرهای سیگنالی از طریق یک تیروزین کیناز از خانواده جانوس کیناز (jak2)به انجام میرسد . رسپتورلپتین به صورت دی مر میباشد و چسبیدن لیپتین به بخش خارج سلولی رسپتور شکل فضایی آن را تغییر میدهد و موجب ففریلاسیون و فعال شدن مولکولها داخل سلولی وابسته به jak2 میگردد.

اسلاید 20: مولکولهای jak2فعال شده سایر رادیکالهای تیروزین در داخل مجموعه رسپتور لیپتین jak2 فسفریله میکنند و موجب بروز سیگنالهای داخل سلولی می شوند.سیگنالهای داخلی شامل: 1-فسفریلاسیون پروتینهای تبدیل کننده سیگنال و فعال کننده نسخه برداری(stat3) هستند.که عمل نسخه برداری توسط ژنهای هدف لپتین را تحریک کرده و موجب سنتز پروتیین میشوند. - فعال شدن سایر مسیرهای آنزیمی داخل سلولی از قبیل پروتیین کینازهای فعال شونده توسط میتوژن (mapk)و فسفا تبدیل اینوزتیول3-کیناز(pi3k)میشود

اسلاید 21:

اسلاید 22: ازتوجه شما سپاسگزارم

34,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت بروز هر گونه مشکل به شماره 09353405883 در ایتا پیام دهید یا با ای دی poshtibani_ppt_ir در تلگرام ارتباط بگیرید.

افزودن به سبد خرید