۲۴ پند وارن بافت +حرف های مهم وارن بافت+زندگینامه کوچکی از زندگی وارن بافت
اسلاید 1: به نام خداعلی ملکیوارن بافت
اسلاید 2: مقدمه : وارن بافت، سرمایهگذار، اقتصاددان، مدیر اجرایی و نیکوکار آمریکایی است، که هماکنون با دارایی بیش از ۸۲ میلیارد دلار، بهعنوان سومین فرد ثروت مند جهان شناخته میشود.او مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت برکشایر هاتاوی است و مالکیت شرکتهای گایکو، دیری کوئین، هاینز و مارس اینکورپوریتد را در اختیار دارد، همچنین دارای سهام در شرکتهای اپل، جنرال الکتریک، گلدمن ساکس، ولزفارگو، شرکتهای کوکاکولا و پپسی، آمریکن اکسپرس، بنک آو امریکا و آیبیام میباشد.
اسلاید 3: در زندگینامه وارن بافت آمدهاست که پدرش هاوارد بافت، تاجر و سیاستمدار بود. وارن بافت دومین فرزند از ۳ فرزند و تنها پسر خانواده بافت بود. او در دوران کودکی نیز استعداد زیادی در تجارت داشت. وارن تحصیلات خود را در دبستان رز هیل در شهر اوماها آغاز کرد. در سال ۱۹۴۲ پدرش در انتخابات کنگره آمریکا پیروز شد و در پی آن وارن بافت به همراه خانواده به واشینگتن دی سی نقل مکان کرد. وی در آنجا در مدرسه راهنمایی آلیس دیل تحصیلاتاش را ادامه داد و در سال ۱۹۴۷ در ۱۶ سالگی از دبیرستان وودرو ویلسون فارغالتحصیل شد.
اسلاید 4: وارن بافت در آن دوران کارش را با فروش خانه به خانه آدامس، نوشابه کوکاکولا و مجلات هفتگی شروع کرد و مدتی نیز در مغازه پدربزرگش مشغول به کار شد. در ۱۱ سالگی سه سهم شرکت سایتزسرویس را به قیمت هر سهم ۳۷ دلار خرید. پس از مدتی، قیمت هر سهم به ۲۷ دلار کاهش یافت. وی دست نگه داشت و پس از مدتی هر سهم را ۴۰ دلار فروخت؛ ولی سیر صعودی قیمت سهام مذکور ادامه یافت و به ۵۰۰ دلار رسید. این تجربه بعدها به یکی از بزرگترین درسهای سرمایهگذاری وارن بافت تبدیل شد.
اسلاید 5: 24 پند در صفحه بعد!
اسلاید 6:
اسلاید 7: در زندگی : ۱. «در زندگی، فقط باید چند تا کار را درست انجام بدهید، تا کلی کار غلط انجام ندهید.»۲. «فکر کنید در قایقی زندگی میکنید که دائما سوراخ میشود. اگر انرژیتان را صرف پریدن به قایق دیگری بکنید، بهتر است تا اینکه بخواهید آن انرژی را صرف درزگیری سوراخها بکنید.»۳. «برای رسیدن به نتایج خارقالعاده، نیازی نیست کارهای خارقالعاده انجام بدهید.»۴. «چیزی که از تاریخ یاد میگیریم این است که مردم از تاریخ درس نمیگیرند.»۵. «زنجیرهی عادتها سبکتر از آنند که حس شوند، تا زمانی که از شدت سنگینی دیگر قابل شکستن نباشند.»
نقد و بررسی ها
هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.