پزشکی و سلامت بیماری‌ها

همه چیز درباره پروستات، پرستاری، هوشبری، مامایی، پزشکی

prostate-canceeer

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “همه چیز درباره پروستات، پرستاری، هوشبری، مامایی، پزشکی”

همه چیز درباره پروستات، پرستاری، هوشبری، مامایی، پزشکی

اسلاید 1: تعریفپاتوفیزیولوژیعلایم بالینیتشخیصدرمانپیشگیریفاکتورهای خطرمراقبت از خودمراقبت پرستاری مبتنی بر شواهدفهرست

اسلاید 2: پروستات یک غده ی ترشحی (اگزوکرین) و ارگان جنسی مردانه است که دارای دو لب است به وزن تقریبی 20 گرم که در زیر مثانه، بر روی کف لگن قرار دارد. مجرای خروج ادرار که از مثانه شروع می شود از میان آن عبور می کند و جهت حفظ fluidity و بقاء اسپرم مایعی شیری رنگ و قلیایی به سیمن اضافه می کند .تعریف

اسلاید 3: کانسر پروستات نوعی بیماری است که در آن سلول های بدخیم از بافت پروستات نشأت می گیرد و به طور نامنظم و فزاینده ای تکثیر می شود و به افزایش حجم هریک از اجزای سلولی غده ی پروستات منجر می شود.سرطان پروستات دومین سرطان شایع بعد از سرطان ریه در مردان است و از هر پنج نفر یک نفر در طول عمر به سرطان پروستات مبتلا می شود.متوسط سن تشخیص سرطان پروستات 69 سالگی است.

اسلاید 4: تومور هنگامی گسترش می یابد که سلول های خوش خیم سریع تر از سرعت عادی رشد می کنند. سرعت رشد سلول های سرطانی پروستات مرتبط با هورمون های جنسی به نام اندروژن ها است. تستوسترون مهم ترین اندروژن است. اندروژن ها اغلب در بیضه ها تولید می شوند.در حالت عادی غده ی پروستات از یک سری غدد تشکیل شده است که کاملا شکل غددی خود را حفظ کرده اند و از دو لایه سلول تشکیل شده اند و به صورت back to back در کنار هم قرار گرفته اند. بین غدد سلول های فیبروماسکولار قرار دارند. در کانسر این ساختار به هم می ریزد.پاتوفیزیولوژی

اسلاید 5: غده ی پروستات در زمان بلوغ تحت تأثیر هورمون دی هیدرو تستوسترون (DHT) رشد می کند. DHT از تأثیر آنزیم 5-آلفا ردوکتاز (موجود در پروستات) بر تستوسترون ایجاد می شود.یافته های جدید نشان می دهد که DHT به طور مستقیم بر پروستات اثر نمی کند بلکه به واسطه ی تحریک تولید فاکتورهای رشد، موجب رشد و بلوغ پروستات می شود. در واقع DHT با اتصال به گیرنده های خود در پروستات موجب تحریک تولید و ترشح فاکتورهای رشد می شود که این فاکتورها موجب رشد و تمایز سلولی پروستات می گردند.چهار خانواده ی مهم از این فاکتورها تا به حال شناخته شده است که در رشد پروستات نقش دارند :Transforming growth factor B (TGF B)Epidermal growth factor (EGF)Basic fibroblast growth factor (b-FGF)Kerationocyte growth factor (KGF)

اسلاید 6: TGF B هم توسط فیبروبلاست ها و هم توسط سلول های اپی تلیال غده ای ساخته می شود و موجب مهار تکثیر فیبروبلاست ها و سلول های اپی تلیال می گردد. DHT موجب مهار تولید TGF B می شود.KGF در استروما تولید می شود و موجب تکثیر سلول های اپی تلیال می گردد. تولید آن تحت تأثیر DHT است.b-FGF توسط فیبروبلاست ها ترشح می شود و آندروژن ها تأثیر بر تولید آن ندارند. EGF در خود پروستات تولید نمی شود اما تحت کنترل آندروژن ها است و موجب تکثیر سلول های اپی تلیال می گردد.

59,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید