کشاورزی و دامپروری صنایع غذایی

HACCP در فراورده های لبنی

HACCP-2

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “HACCP در فراورده های لبنی”

HACCP در فراورده های لبنی

اسلاید 1: فهرست عناوين: سير تاريخي سيستم هاي كنترل كيفيتتعريف HACCPتاريخچه HACCPاصطلاحات HACCPاصول HACCPمراحل و ترتيب اجراي HACCPفرآیند توليد مواد غذایی (بستني، شیرخشک، پودر پنیر، لاکتوز و کازئین)بررسي فرآیند توليد مواد غذایی در محل كارخانهبررسي اصول HACCP1

اسلاید 2: سير تاريخي سيستم هاي كنترل كيفيت:1- سيستم كنترل كيفيت آماري2-Saratov sys.3-ISO90004-Total Quality Control (TQC)5-Total Quality Management (TQM)6-Hazard Analysis Critical Control Point (HACCP)2

اسلاید 3: تعريفHACCP يك سيستم علمي و منطقي براي شناسايي خطرات احتمالي در مواد غذايي و ارائه روش حذف و يا كاهش خطرات در غذا است. 3

اسلاید 4: تاريخچه HACCP 1-توليد مواد غذايي مطمئن براي فضانوردان ناسا (1959)2-انتشار طرح HACCP (1974)3-معرفي HACCPبه عنوان قطعي ترين و اختصاصي ترين روش كنترل خطرات ميكروبي مواد غذايي (1995) 4-الزام رعايت اصول HACCP در مورد محصولات صادراتي به اروپا (1997) 4

اسلاید 5: 5

اسلاید 6: 6

25,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید