آرتور پاتس داسِن: تصوری برای رستورانهای پایدار
۳ مهر ۱۳۹۷اگر به آشپزخانۀ یک رستوران رفته باشید، حتماً دیده اید که چقدر غذا، آب و انرژی میتونه اونجا اتلاف بشه.سرآشپز آرتور پاتس داسِن تصور کاملاً شخصی خود را برای کاهش مؤثر ضایعات رستوران، سوپرمارکت، ایجاد بازیافت زباله، کود، موتورهای پایدار برای مقاصد خوب(غذای خوب) ارائه میکند.
نوشتههای مرتبط:
ایو انسلر، خالق نمایشنامه تک گویی واژن، بیان می کند که چگونه بحث در مورد یائسگی با دوستانش منجر به صحبت کردن در مورد تمام انواع اعمال جنسی بر روی صحنه شد و همچنین منجر به راه انداختن یک کمپین جهانی برای پایان دادن به خشونت نسبت به زنان و پیدا کردن شادی اش شد …
گِور تولی با استفاده از عکس و فیلم درسهای با ازرشی را که کودکان در مدرسه ی سرهم بندی (Tinkering School) وی یاد می گیرند شرح می دهد. وقتی ابزار، متریال و راهنمایی لازم در اختیارشان قرار داده می شود؛ این تخیلات جوان وحشی می شوند و “حل مساله” ی خلاقانه کنترل را به دست …
زمین پس از آخرالزمان، خالی از بشر، به نظر شبیه به داستانهای علمی-تخیلی تلوزیون و سینما می رسد. اما در این سخنرانی کوتاه و شگفت انگیز، لرد مارتین ریس از ما می خواهد تا درباره خطرهای واقعی مرتبط با هستی ( بشر) فکر کنیم— خطرهای طبیعی و بشرساخته ای که می توانند بشریت را نابود …
0 دیدگاه برای “آرتور پاتس داسِن: تصوری برای رستورانهای پایدار”
دیدگاهی برای این مطلب نوشته نشده است.