علوم پایه، فیلم ارائه‌های جذاب، محیط زیست و زیست‌شناسی

آرتور پاتس داسِن: تصوری برای رستورانهای پایدار

۳ مهر ۱۳۹۷

اگر به آشپزخانۀ یک رستوران رفته باشید، حتماً دیده اید که چقدر غذا، آب و انرژی میتونه اونجا اتلاف بشه.سرآشپز آرتور پاتس داسِن تصور کاملاً شخصی خود را برای کاهش مؤثر ضایعات رستوران، سوپرمارکت، ایجاد بازیافت زباله، کود، موتورهای پایدار برای مقاصد خوب(غذای خوب) ارائه میکند.

اگر به آشپزخانۀ یک رستوران رفته باشید، حتماً دیده اید که چقدر غذا، آب و انرژی میتونه اونجا اتلاف بشه.سرآشپز آرتور پاتس داسِن تصور کاملاً شخصی خود را برای کاهش مؤثر ضایعات رستوران، سوپرمارکت، ایجاد بازیافت زباله، کود، موتورهای پایدار برای مقاصد خوب(غذای خوب) ارائه میکند.

0 دیدگاه برای “آرتور پاتس داسِن: تصوری برای رستورانهای پایدار”

دیدگاهی برای این مطلب نوشته نشده است.

اولین دیدگاه را برای “آرتور پاتس داسِن: تصوری برای رستورانهای پایدار” بنویسید.

نوشته‌های مرتبط:

سایر

دوریس کرن گودوین، تاریخدان، درباره ی چیزی صحبت می کند که می توانیم از رئیس جمهورهای آمریکا، شامل آبراهام لینکلن و لیندون جانسون بیاموزیم. او سپس خاطرات تأثیرگذاری از پدر خود و عشق شان به بیسبال نقل می کند.

باغبانی و زراعت

آنطور که توباکو براون، هنرمند محیط زیست می‌گوید باغ‌ها آیینه زندگی‌مان هستند و به منظور برداشت کردن کامل زیبایی‌هایشان باید با مواظبت در آنها کشت‌وکار کنیم. براون تجربه خود را از آوردن پروژه‌های هنری طبیعی به انظار عمومی شهرهای مختلف دنیا بیان و بدین ترتیب آنچه را باغبانی کردن می‌تواند در مورد زندگی، محبت، ارتباط …

سبک زندگی

کارل هانر روزنامه نگاری‌ست که باور دارد تاکید جهان غرب بر سرعت، سلامتی، کارآمدی و کیفیت زندگی را نابود می‌کند. همان طور که مردم هرروزه دارند شروع به آهسته‌تر کردن زندگی‌های بیش از حد مدرنشان می‌کنند، مقاومتی در برابر روند سرعت در حال پیشرفت است.