پزشکی و سلامت تغذیه

روش های اندازه گیری چربی در جیره دام

charbi_dar_jireye_dam

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.

  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت
تعداد اسلايدهاي پاورپوينت: 14 اسلايد این پاورپوینت در مورد روش های اندازه گیری چربی در جیره دام برای دانشجویان علوم دامی هستش لازم به ذکر است علاوه بر چربی به پروتین هم پرداخته ایم
منتشرکننده‌ی پاورپوینت
137 بازدید, 0 خرید

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “روش های اندازه گیری چربی در جیره دام”

روش های اندازه گیری چربی در جیره دام

اسلاید 1: شامل تمام قسمت های یک خوراک که در حلال های اتری محلول است. از این رو چربی خام معمولا به صورت عصاره اتری بیان می شودچربی خام در اکثر خوراک ها عمدتا چربی های حقیقی هستند ممکن است مقادیر مختلفی از سایر ترکیبات محلول اتری نظیر ویتامین های محلول در چربی ،کاروتن، کلروفیل ، استرول ها ، فسسفولپیدها، موم ها نیر در نمونه وجود داشته باشداندازه گیری چربی خام

اسلاید 2: چربی موجود در نمونه به روش سوکسله توسط حلال اتری استخراج می شود.روش بدست آوردن چربی خام

اسلاید 3: تصویر بالا دستگاه سوکسله رانشان میدهد.

اسلاید 4: عصاره گیر سوکسله دستگاه آزمایشگاهی است که در سال ۱۸۷۹ توسط فرانتس فون سوکسلت Franz von Soxhlet اختراع شد. این روش در اصل برای استخراج چربی از مواد جامد طراحی شده بود. با این حال، کاربرد سوکسله به استخراج لیپیدها محدود نشده است. نمونه در مخزن سوکسله Soxhlet Thimbleریخته می شود، و یک حلال مورد نظر در بالن ریخته می شود که در اثر حرارت حلال بخار شده و روی نمونه ریخته می شود این چرخه وقتی که مخزن سوکسله پر شد از طریق سیفون نازک شیشه ای دوباره به بالن بر می گردد و به این ترتیب این چرخه انجام می شود.معرفی دستگاه سوکسله

اسلاید 5: در اثر تبخیر حلال ، چربی نمونه در داخل ظرف باقی می ماند که با توزین ظرف قبل از آزمایش و پس از استخراج چربی مقدار چربی خام موجود در نمونه تعیین می گردد.روش کلی اندازه گیری در این روش

اسلاید 6: 1-توزین یک مقدار اندکی از نمونه آماده شده(معمولا کمتر از 5 گرم) در داخل یک ظرف انگشتی به نام کارتوش2- جدا کردن آب از نمونه به وسیله قرار دادن آن در جای خشک کن آون این عمل ضروری است از آن جهتکه اجازه نفوذ اتر به داخل نمونه را می دهد.اصول آزمایش

15,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

افزودن به سبد خرید