ekhtelalate_ezterabi (2)

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “اختلالات اضطرابی ۲”

اختلالات اضطرابی ۲

اسلاید 1: مادسیج، شبکه آموزشی پژوهشی دانشجویان ایرانMadsg.comمادسیج یعنی دهکده علم و دانش ایران!!

اسلاید 2: اختلالات اضطرابی :

اسلاید 3: تعریف اضطراب :اضطراب حالتی طبیعی در زندگی فرد است که می توان گفت تقریبا غیرقابل اجتناب است. کلمه ی اضطراب یک واژه کلی است که شامل تغییرات جسمی، روانی و رفتاری می باشد ودر هنگام مواجه شدن با تهدید ویا تنش به صورت خودبه خودی آشکار می گردد. این تغییرات شامل احساس منتشر و ناخوشایند و مبهمی ازهراس در کنار نشانه هایی همچون گیجی، تعریق، اسهال، افزایش فشار خون، تپش قلب، گشادی مردمکها، بیقراری، لرزش، افزایش ضربان قلب، تکرر و فوریت ادراری، گزگز اندامها و سنکوپ میباشد. اضطراب در حالت معمولی کاملا طبیعی است و زمانی به عنوان یک اختلال تلقی میشود که در موقعیتهایی ایجاد شود که خطر واقعی وجود ندارد و یا اینکه حتی پس از برطرف شدن موقعیتهای مخاطره آمیز بیشتر از حد معمول طول بکشد.

اسلاید 4: تعریف اختلالات اضطرابی : اختلالات اضطرابی نوع شایعی از اختلالات روانپزشکی هستند که منجر به کاربرد فراوان ازخدمات مراقبت سلامت و اختلال عملکرد می شوند. اختلالات اضطرابی مزمن می توانند میزان مرگ و میر به علل مشکلات قلبی- عروقی را افزایش دهند. از هر چهارنفر ،حداقل یک نفر معیارهای تشخیصی لازم برای یکی از اختلالات اضطرابی را دارد.زنان در این باره از مردان مستعدتر هستند. هر چقدر سطح اقتصادی- اجتماعی افراد افزایش یابد،شیوع این اختلالات کاهش می یابد. همچنین این اختلالات را می توان خانواده ای از اختلالات روانی مجزا و در عین حال مرتبط به هم در نظر گرفت.

اسلاید 5: عوامل زمینه ای مؤثر در شکل گیری اختلالات اضطرابی :

اسلاید 6: 1- متغیرهای ژنتیکی سابقه خانوادگی اضطراب و افسردگی

اسلاید 7: 2- جنسیت زنان بیش تر از مردان مستعد ابتلا به اختلالات اضطرابی هستند.

اسلاید 8: 3- تربیت خانوادگی و شرایط کودکی - تربیت شدن توسط والدینی که بیماری روانی دارند.- شرایط سخت در دوران کودکی- والدین سختگیر و فوق العاده آرمانگرا با معیارهای ایده آل- تزلزل عاطفی در دوران کودکی- والدینی که اعتماد به نفس کودک را سرکوب می کنند.- والدین خونسرد و بی تفاوت- خجالتی بودن، عدم اطمینان به خود، کم رویی- افراد دائما نگران

اسلاید 9: 4- فشارهای زندگی :- محرومیتهای اجتماعی و اقتصادی- ضعف سلامت جسمانی- زیادبودن مسؤولیت زندگی- از دست دادن شغل- سابقه اضطراب در خانواده یا گذشته فرد- تجمع استرس در طول زمان- داغدیدگی و بیماری نزدیکان- تجربه حادثه- محروم بودن از پشتیبانی اجتماعی

اسلاید 10: متن تجدید نظر شده ویرایش چهارم اختلالات اضطرابی شامل موارد زیرند: 1- اختلال پانیک با یا بدون بازار هراسی(آگورافوبیا) 2-بازار هراسی با یا بدون اختلال پانیک 3-هراس(فوبیای)اختصاصی 4-جمعیت هراسی 5-اختلال وسواسی-جبری 6-اختلال استرس پس از سانحه 7-اختلال اضطراب فراگیر 8-سایر اختلالات اضطرابی

اسلاید 11: اختلال پانیک :این اختلال شامل ایجاد حملات غیرمنتظره و عود کننده است که پس از آن این علایم به وجود می آید : نگرانی دائم از وقوع حمله ای دیگر ، نگرانی از نتایج ضمنی حمله یا عواقب آن ، پیدایش تغییر چشمگیری در رفتار به دلیل حملات مزبور .حمله ی پانیک یک دوره ی احساس ترس شدید است که بطور موقت فعالیتهای عادی فرد را مختل می سازد. نخستین حمله پانیک اغلب کاملاً خود به خود است. اما گاه حمله های پانیک به دنبال آشفتگی، فعالیت بدنی، فعالیت جنسی یا آسیب هیجانی متوسطی روی می دهند. وقتی حمله پانیک آغاز می شود، علایمش در عرض ده دقیقه به سرعت تشدید می شود. برخی نشانه های جسمی حمله پانیک عبارت است از افزایش ضربان قلب، احساس تپش قلب، تنگی نفس و تعریق. بیمار اغلب می کوشد محلی را که در آن قرارگرفته است ترک کند تا از کسی کمک بگیرد. حمله عموماً بیست دقیقه و ندرتاً بیش از یک ساعت طول می کشد.

اسلاید 12: بازار هراسی (اگورافوبیا): این اصطلاح در سال 1871به کار رفت ونشانگر حالتی بود که در آن به نظر می رسید بیمار از پانهادن به اماکن عمومی بدون همراهی می ترسد. این کلمه از دو جزء یونانی اگورا(بازار) و فوبیا(ترس) تشکیل شده است. بیماران بازار هراس از هرگونه موقعیتی که در آن مجبورند ساعاتی را تنها باشندسرسختانه اجتناب می کنند.از اماکنی مانند خیابانهای شلوغ،مغازه های پر ازدحام ،فضاهای بسته همچون تونل، زیر پل، آسانسور و وسایل نقلیه عمومی فراری هستند و دلشان می خواهد یکی از دوستان یا اعضای خانواده همراهیشان کند.معمولا این افراد دچار مشکلات و اختلافات زناشویی و خانوادگی می شوند.

اسلاید 13: فوبیای اختصاصی: فوبیا به معنای ترس افراطی از یک موضوع،شرایط یا موقعیت خاص است.هراس اختصاصی عبارت است از ترس شدید و مداوم از شیء یا موقعیتی معین .افراد مبتلا به طور مداوم فکر می کنند صدمه ای به آنها وارد خواهد شد.فوبیا شایعترین اختلال روانی منفرد در ایالات متحده امریکا است به طوری که 5تا10 درصد از جمعیت به این اختلال مبتلا هستند. شیوع آن در زنان بیشتر است.

اسلاید 14: ملاک های تشخیصی فوبیای اختصاصی: 1- ترس شدید و همیشگی که افراطی یا نا معقول باشد و در صورت وجود شی ء یا موقعیتی معین مثل بلندی، حیوانات،تزریق،دیدن خون،سوار شدن هواپیما یا انتظار برانگیخته شود. 2- به محض مواجه شدن با محرک هراس آور تقریبأ همیشه پاسخی اضطرابی داده شود. 3- خود فرد بداند ترسش افراطی و نامعقول است. 4- اجتناب از موقعیت اضطراب یا درد و رنج 5- در افراد زیر 18 سال حداقل شش ماه طول کشیده باشد.

اسلاید 15: جمعیت هراسی :هراس از جمع ،ترس از موقعیت های اجتماعی است . این موقعیت ها شامل صحبت در حضور جمع،ملاقات با غریبه ها، حضور درمهمانی، قرار ملاقات گذاشتن، غذا خوردن در حضور جمع، استراحت در اماکن عمومی، گفتگو با افرادی که رأس قدرت هستند و نشان دادن عدم موافقت با دیگران است . هراس اجتماعی اختلالی بسیار شایع است،به طوری که از هر هشت نفر یک نفر یا بیشتر از این اختلال به درجات مختلف حداقل در یک دوره از زندگی شان رنج می برند.همچنین پس از افسـردگـی و اعـتـیاد به الـکــل مــتـداولـتـریــن اخــتـلال روانشنانختی محسوب می گردد. هراس اجتماعی در زنان دوبرابر مردان است.

اسلاید 16: اختلال وسواسی –جبری(OCD ):وسواس همان فکر، احساس ، اندیشه یا تصویر ذهنی عود کننده و مزاحم است. اجبار هم به معنی فکر یا رفتاری آگاهانه است. اختلال وسواسی- جبری نوعی از اختلال اضطرابی می باشد که مانع کارایی کامل بسیاری از مردم می گردد. این اختلال اغلب در نوجوانی یا جوانی آغاز می شود. فرد مبتلا به این اختلال معمولاً از ترسهای غیر منطقی یا افکار وسواسی رنج می برد و اغلب به صورت جبری رفتاری تکراری را برای برطرف کردن اضطراب ناشی از آن افکار وسواسی انجام می دهد. او معتقد است که اگر این رفتار را انجام ندهد اتفاق بدی خواهد افتاد. بطور مثال، اگر اجاق گاز را سه بار خاموش نکنم خانه آتش خواهد گرفت و یا اگر سه بار به عقبم نگاه نکنم حادثه بدی برای من یا نزدیکانم اتفاق خواهد افتاد.

اسلاید 17: علایم اختلال وسواسی- اجباری: 1- آلودگی: شایعترین الگو است. وسواس آلودگی و به دنبالش شست و شو یا اجتناب اجبارگونه از شیئی که فرد گمان می کند آلوده است وجود دارد. 2- تردید مرضی: دومین الگوی شایع، وسواس تردید است که به دنبال اجبار به صورت وارسی روی می دهد مثلاً فرد می ترسد که مبادا اجاق را خاموش یا در را قفل نکرده باشد. 3- افکار مزاحم: سومین الگوی شایع وسواس است که فرد صرفاً افکار وسواسی و مزاحمی بدون هیچ گونه عمل اجبارگونه داشته باشد. این گونه وسواس ها معمولاً افکاری تکراری درباره نوعی عمل جنسی یا پرخاشگرانه است که به نظر خود فرد، شنیع و شرم آور است. 4- تقارن: لزوم رعایت تقارن یا دقت ممکن است موجب شود فرد دچار کندی اجبارگونه گردد. مثلاً بیمار ساعت ها وقت لازم دارد تا صورتش را اصلاح کند.

اسلاید 18: اختلال استرس پس از سانحه:مجموعه ای از علایم است که در پی مواجهه با حوادث آسیب زای زندگی ایجاد می شود .فرد به صورت ترس و درماندگی به این تجربه پاسخ می دهد،واقعه را دائمأ در ذهن خود مجسم می کند و در عین حال می خواهد از یادآوری آن اجتناب کند.برای تشخیص علایم باید لااقل یک ماه طول کشیده باشد وبر حوزه های مهمی از زندگی بیمار نظیر حوزه های خانوادگی و شغلی او تأثیر چشمگیری نهاده باشد. در افراد مجرد،طلاق گرفته،بیوه ،منزوی از اجتماع،سطح اقتصادی اجتماعی پایین بیشتر است. بیماریهای همراه: افسردگی ،وابستگی به مواد ،اختلال دوقطبی

اسلاید 19: اختلال اضطراب فراگیر:اضطراب فراگیر یا دائمی ،احساسی ناخوشایند و مبهم است که همراه با عدم اطمینان،درماندگی، خستگی، عصبی بودن، ترس و نگرانی و تپش قلب است. فردی که به این اختلال مبتلاست، ممکن است در دوران کودکی که در سلامت کامل است، دائما نگرانی داشته باشد. این فرد آنقدر احساس نگرانی می کند که کارهای روزمره‌اش را نمی‌تواند انجام دهد و در بیشتر روزها احساس تنش و نگرانی دارد .احتمال ابتلا به این عارضه در زنان بیشتر از مردان است. معمولا این عارضه در افراد وقتی در ابتدای دهه 20 زندگی هستند، شروع می‌شود. نشانه‌های دیگر این اختلال : اشکال در به خواب رفتن ، تنش عضلانی ،تحریک پذیری ،اشکال در تمرکز کردن ،زود خسته شدن ،بیقراری یا احساس دلشوره وعصبی بودن.

اسلاید 20: سایر اختلالات اضطرابی:1-اختلال اضطرابی ناشی از بیماری طبی عمومی 2-اختلال اضطرابی ناشی از مواد 3-اختلال اضطرابی نا معین(NOS) 4-اختلال مختلط اضطراب -افسردگی

اسلاید 21: TitleLorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Vivamus et magna. Fusce sed sem sed magna suscipit egestas. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Vivamus et magna. Fusce sed sem sed magna suscipit egestas. برای عضویت در شبکه دانشجویان ایران عدد 1 را به شماره زیر پیامک کنید100080809090برای ورود به شبکه آموزشی دانشجویان کلیک کنیدMadsg.comلطفا آدرس ما را به خاطر داشته باشید

29,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید