پزشکی و سلامت بیماری‌ها

اختلالات روانشناختی

ravanshenakhti

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “اختلالات روانشناختی”

اختلالات روانشناختی

اسلاید 1: اختلالات روانشناختی

اسلاید 2: اختلالات اضطرابیاضطراب زمانی بیمارگونه به حساب می آید که ابعادش نامتناسب با تهدیدی است که فرد با آن رو به رو شده است و پس از رفع تهدید ادامه می یابد.اختلال اضطراب منتشر:1- احساس دائمی تنش و ترس2- ناتوانایی برای احساس آرامش، آشفتگی خواب، احساس خستگی، سردرد و سرگیجه3- ناتوانایی در تصمیم گیری و نهایتا ترس از پیامدهای تصمیم

اسلاید 3: اختلالات هراسدوره ای از دلهره و وحشت حاد و توانکاهعلائم فیزیولوژیک: تپش قلب، احساس تنگی نفس، تعریق، لرزش عضلات، احساس ضعفترس از مرگ قریب الوقوعبین نوجوانی تا دهه چهارم عمر روی می دهد، تمایل به مزمن شدن دارد و 2/1 درصد در طول عمر مبتلا می شوند.حدود 20 درصد مبتلا به گذرهراسی یا آگوروفوبیا نیز می شوند. این افراد فعالیت های خود را به طور قابل توجهی کاهش داده و خود را محدود به مناطق ایمن اطراف خانه می کنند.حدود یک سال بعد از اختلال هراس، اختلال گذر هراسی ایجاد می شود

اسلاید 4: شناخت اختلالات هراسدر این افراد آسیب شناسی ژنتیکی (مطالعه دوقلوها) و شناختی وجود دارد. 30 تا 40 درصد تنوع در اختلال هراس ناشی از عوامل ژنتیکی است.یکی از ویژگیهایی که این افراد به ارث می برند، پاسخ های ستیز و گریز است.کاهش متابولیسم در آمیگدال، هیپوکامپ و تالاموساختلال در سیستم های گابانرژیک و سروتونرژیکاین افراد توجه زیادی به احساسات بدنی می کنند و درگیر تفکر مصیب بار می شوند و در نتیجه سلسله اعصاب خودمختار پیوسته در حال انگیختگی است.

اسلاید 5: اختلالات هراسگذر هراسی از طریق تعمیم شرطی سازی کلاسیک از گذرهراسی ایجاد می شود. در صورتی که فرد احساس کند روی حملات هراس کنترل دارد، کمتر احتمال دارد حملات هراس نشان دهد.رفتارهای عامل نظیر نزدیک بون فرد مورد اطمینان با کاهش علائم هراس ممکن است تقویت شود.امروز در مورد این اختلال باور به مدل آسیب پذیری-استرس افزایش یافته است. پاسخ ستیز-گریز شدت یافته در کنار تفسیر بحرانی علائم منتج به شکل گیری پانیک می شود.

اسلاید 6: فوبی هاترس شدید از یک محرک یا موقعیت است که اکثر مردم آن را به طور خاص خطرناک نمی دانند.فرد در اکثر مواقع متوجه این غیرمنطقی بودن ترس می باشد.به سه طبقه فوبی های خاص (8% شیوع طول عمر)، اختلال اضطراب اجتماعی (2/4 درصد) و گذر هراسی تقسیم می شوند.برای تشخیص لازم است در زندگی روزمره فرد تداخل زیادی ایجاد شده باشد.شایع ترین شکایت افراد مبتلا به اختلال فوبی اجتماعی ترس از صحبت کردن در برابر جمع یا غذا خوردن در حضر دیگران است. این افراد ترس زیادی از ارزیابی خود دارند.فوبی اجتماعی بدون درمان میل به مزمن شدن دارد و در نوجوانی آغاز می شود.

5,300 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید