پزشکی و سلامت بیماری‌ها

ارزیابی مفصل زانو

arzyabi-mafsale-zanoo-1

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “ارزیابی مفصل زانو”

ارزیابی مفصل زانو

اسلاید 1: ارزیابی مفصل زانو

اسلاید 2: تاریخچهکليد درمان ارزيابی و تاريخچه استدر صورتی که در تاريخچه بيمار ضربه به عنوان علتی برای مشکل عنوان شود:مکانيسم آسيب چه بوده است؟آيا صدای pop احساس شده است؟آيا زانو متورم است؟با چه وسعتی فعاليت هايش را بعد از آسيب ادامه می دهد؟آيا می تواند راه برود؟ آيا می تواند ورزش کند؟ و ...اگر مشکل مزمن باشد:آيا زانو لاک می شود؟آيا giving way دارد؟آيا در بالا و پايين رفتن از پله درد دارد يا خير؟ آيا می تواند بدود و ....

اسلاید 3: نکات اختصاصی ارزيابی زانوجايگاه درد: خيلی از مشکلات زانو در قسمت قدامی ميانی و يا داخلی مفصل زانو را درگير می کند به ندرت بيمار به زانو درد, درد راديکولار در ديستال به سمت ميانه ساق احساس می کندبه ندرت مشکل مفصل ران همراه با درد زانو است درد در قسمت خلفی زانو، اغلب ثانوی به افيوژن خلف کپسول استدرد بدون تاريخچه تروما در قسمت ميانی زانو مشکلات مفصل پاتلوفمورال را نشان می دهد مخصوصا زمانيکه درد در نشستن طولانی مدت و پايين آمدن پله افزايش يابد درد لوکاليزه در قسمت قدامی ميانی زانو با شروع ناگهانی اغلب ضايعه مينيسک را نشان می دهددرد در قسمت داخلی زانو همراه با ضايعه تروماتيک به دنبال والگوس و چرخش نشاندهنده درگيری کپسول و ليگامان های مفصل است.

اسلاید 4: شروع درد: شروع ناگهانی و تروماتيک:معمولا در ضايعات ورزشیپيچش های ناگهانی سبب پارگی کپسول و ليگامان و درد ناگهانی می شودروتاسيون خارجی تی بيا روی فمور بدون اعمال نيروی خارجی سبب پارگی گريد يک کپسول و MCL پارگی کروناری و قسمت بدنه مينيسک می شود. در برخوردهای ورزشی زانو به صورت شديد به والگوس برود در اين حالت قسمت خلفی داخلی کپسول MCL و يا ACL آسيب می بيند. نيروی والگوس و روتاسيون خارجی اغلب شايع ترين ضايعه در زانو است. شروع تدريجی و غيرتروماتيک: در سنين ميانی و يا افراد مسن نشاندهنده DJD است. درد ناشی از DJDدر ابتداء انتهای روز بدتر می شود و بعد از راه رفتن طولانی افزايش می يابد. درد و خشکی صبحگاهی دارد و بعد از Getting up کاهش می يابد.

اسلاید 5: افيوژن:معمولا به دنبال ضايعه تروماتيک زانو اتفاق می افتدنتيجه ای از افزايش گردش خون ناحيه و افزايش تراوش مايع سينوويال باشدهمارتروز در دوره کوتاهی بعد از آسيب افزايش می يابد برای چند ساعت باقی می ماندافيوژن سينوويال در مدت طولانی تری بعد از آسيب افزايش می يابد و برای مدت 6-12 ساعت باقی می ماند. درد ناشی از افيوژن سينوويال دردی عمقی, مبهم و کپسولی است. همارتروز همچنين همراه با ناتوانی و ناراحتی شديد در زانو است.

اسلاید 6: طبيعت درد و ديگر علائم: درد با منشاء تروماتيک بالافاصله بعد از آسيب گزارش می شوددر آسيب ليگامانی شدت درد و در نتيجه ناراحتی و ناتوانی همراه با درد بسيار شديد است. اسپرين خفيف و متوسط قسمت ميانی کپسول و يا ليگامان اغلب دردناک تر و همراه با ناتوانی بيشتر در مقايسه با پارگی کامل MCL است.

اسلاید 7: درد مفصل پاتلوفمورال: درد در حين نشستن طولانی مدت با زانوی خم و حين پايين آمدن از پله افزايش می يابداين فانکشن ها سبب افزايش نيروی کامپرشن و طولانی مدت در مفصل می شود. درد در پايين آمدن از پله بيشتر احساس می شودپسيو تانسيون کوادر افزايش می يابد به دليل انقباض اکسسنتريک عضله. نشستن طولانی مدت سبب افزايش نيروی کامپرشن کوادر می شود در طی نيروی کامپرشن به صورت طولانی استخوان به دليل خاصيت ويسکولاستيک creep پيدا می کند ضعيفتر می شود و با لود بسيار کمی آسيب می بيند. بنابراين از هم گسيختگی ترابيکولارها بيشتر در طی اعمال لود طولانی مدت است تا اعمال لود به صورت وسيع

اسلاید 8: Morning pain: دردی که در شب باشد و با اولين استفاده از مفصل کاهش يابد و سپس در طی انجام طولانی مدت کار افزايش يابد نشاندهنده DJD است. Bluking or giving way: بی ثباتی: کاهش راستای ليگامان هاFunctional bluking: نتيجه مهار رفلکسی عضلات

18,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید