steratejiye_reghabati_fasle_5

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.






  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “استراتژی رقابتی”

استراتژی رقابتی

اسلاید 1: تحرکات رقابتیAhmad teymouri

اسلاید 2: در بیشتر صنایع یکی از خصوصیات اصلی رقابت این است که شرکت ها به همدیگر وابسته اند.Oligopoly : حد واسط بین مونوپولی ( که در ان فقط یک شرکت فعالیت می کند ) و صنعت کاملا رقابتیکه شرکت های زیادی در آن فعال هستند و ورود به ان آنقدر آسان است که شرکن ها در حقیقت همدیگر را تحت تاثیر قرار نمی دهند ، بلکه ، به شرایط کلی بازار عکس العمل نشان می دهند.

اسلاید 3: در الیگوپولی شرکت با نوعی تردید و دو راهی روبرو است.این وضعیت در نظریه بازی مشابه داستان قدیمی”دو راهی زندانیان “ است.

اسلاید 4: بی ثباتی صنعت :احتمال جنگ رقابتیبرای یک شرکت نخستین مسئله در تحلیل و بررسی اقدامات تهاجمی یا دفتعی میزان بی ثباتییا شرایط کلی صنعت است.عوامل تاثیر گذار در ثبات صنعت :ساختار پایه صنعتسابقه رقابت یا تداوم تعامل در بین شرکت هاحوزه های چندگانه معاملهویژگی های جریان اطلاعات بازار

اسلاید 5: تحرکات رقابتیویژگی گزینش اقدامات درست:1- نتیجه آن سریعا مشخص شود2- تا جایی که امکان دارد در راستای اهداف خود شرکت باشد.یک روش ساده و کلی ، استفاده از منابع و توانایی های عمده برای هدایت نتیجه به طرف اهداف شرکت و غلبه بر اقدانات تلافی جویانه رقبا است – البته باید این روش را رویکرد اعمال قدرت Brute Force Approach بنامیم.عموما اقدامات رقابتی در یک محیط الیگوپلی ترکیبی از قدرتی که شرکت اعمال می کند و تدابیر و شگردهای خاصی که به کار می گیرد.

اسلاید 6: تحرکات مشارکتی یا غیر تهدید آمیز3 گروه از این اقدامات : تحرکاتی که موقعیت شرکت و رقبا را به طور همزمان بهبود می بخشد حتی اگر رقبا خود رابا شرایط سازگار نسازند. حرکاتی که موقعیت شرکت و همچنین موقعیت رقبا را بهبود می بخشد ؛ در صورتی که شمار معینی از آنها خود را با شرایط وفق دهند. تحرکاتی که موقعیت شرکت را از آمجا بهبود می بخشد که رقبا خود را با شرایط سازگار نمی کنند.

اسلاید 7: در انتخاب اقدامی از نوع دوم مراحل کلیدی عبارتند از :1) ارزیابی تاثیر اقدام بر هر کدام از رقبا به ویژه رقبای قوی تر2) ارزیابی فشار وارده بر هر کدام از شرکت ها به هنگام صرف نظر کردن از مزایای همکاری با رقبا جهت به دست آوردن مزایای شکستن سلسله مراتب.

اسلاید 8: حرکات غیر تهدید آمیز به شمار می آیند اگر:شرکت های رقیب حتی به اقدام شرکت توجه نکنند ، چرا که جرح و تعدیل هایی که باید انجام شود تا حد زیادی به درون شرکت اقدام کننده مربوط می شوند.رقبا با توجه به تصورات و پیش فرض های خود در مورد صنعت و چگونگی رقابت در آن ، هیچگونه نگرانی در مورد این اقدامات نداشته باشند. بر اساس معیارهای شرکت رقیب ، تاثیر اقدام شرکت بر عملکرد آنها ناچیز باشد.

اسلاید 9: توجه : همیشه این احتمال وجود دارد که شرکتهای رقیب این سه اقدام را به عنوان اقدام تهاجمی تعبیر کنند.ساز و کارهای متنوع برای جلوگیری از سو تعبیر :انتقال بی وقفه نشانه های بازار از طریق آگهیاظهار نظر عمومیاتکا به یکی از پیشروان سنتی صنعت

اسلاید 10: تحرکات تهدید آمیز:در بررسی تحرکات تهدید آمیز ، سوالات زیر مطرح می شود:احتمال تلافی از سوی رقبا چه قدر است ؟چه مدت طول می کشد تا رقبا تلافی کنند ؟تاثیر بالقوه تلافی رقبا چه قدر است ؟شدت اقدام تلافی جویانه چه قدر خواهد بود ؟آیا می توان واکنش تلافی جویانه رقبا را تحت تاثیر قرار داد ؟

اسلاید 11:

اسلاید 12: تاخیر زمانی در اقدام تلافی :تاخیر در واکنش ریشه در چهار عامل اصلی دارد.تاخیر در درک مسائلتاخیر در سازماندهی یک استراتژی تلافی جویانه ناتوانی در طراحی دقیق اقدام تلافی جویانه که باعث افزایش هزینه کوتاه مدت آن می شود.تاخیر ناشی از اهداف متضاد و انگیزه های متنوع

اسلاید 13: تاخیر در درک مسائل :تاخیر در درک مسائل به معنی تعلل رقبا در شناخت یا توجه به تحرک استراتژیک است.دلایل تاخیراقدامات شرکت به طور مخفی و به دور از کانون توجه رقبا صورت گرفته باشد.شرکت های رقیب با توجه به اهداف و برداشت های خود ، اهمیت چندانی به اقدان شرکت نکنند.وجود تاکتیک های انحرافی ؛ مثلا انجام فعالیتی در جایی دور از محلی که اقدام اصلی قرار است، صورت بگیرد

اسلاید 14: تاخیر در سازماندهی یک اقدام تلافی جویانه :تاخیر در سازماندهی یک اقدام تلافی جویانه به نوع تحرک شرکت آغاز گر بستگی دارد انجام اقدام تلافی جویانه در مقابل کاهش قیمت می تواند خیلی فوری و سریع باشد ، اما ممکن است سال ها طول بکشد تا یک تحقیق دفاعی برای تغییر محصول و یا برای ایجاد ظرفیت مدرن جهت همپایی با کارخانه جدید اتومبیل از زمان برنامه ریزی تا معرفی به بازار سه سال زمان نیاز دارد .

اسلاید 15: تاخیر ناشی از ناتوانی در طراحی دقیق اقدام تلافی جویانه:این موضوع مشابه پیاده کردن کل قطعات یک تلویزیون برای تعویض یک ترانزیستور سوخته است.برای مثال بعضی از شرکت های یزرگ به جای اقدامات تلافی جویانه علیه بخشی از بازار بر کل بازاراقداماتی را صورت می دهند که باعث متحمل شدن هزینه های سنگین بر این شرکت ها می شود. تاخیر ناشی از اهداف متضاد و انگیزه های متعددحالتی که اگر رقبا به طور شتابزده و شدید در برابر ان از خود واکنش نشان دهند به فعالیت خود ضربه خواهند زد.

اسلاید 16: تحرکات تدافعیمسئله دفاع نقطه مقابل تهاجم است .دفاع موفق ان است که وضعیتی ایحاد کنیم که در آن رقبا از انجام تحلیل به این نتیجه برسند که اقدام انها غیر معقول و نامناسب خواهد بود.راههای دفاع در مقابل تهاجم :انضباط به عنوان نوعی دفاعانکار یک تکیه گاهالتزام

اسلاید 17: سه نوع عمده از التزامالتزام به انجام تعهدی که شرکت بدون تعلل متعهد آن استالتزام به اینکه اگر رقیب اقدامات خاصی انجام دهد ، شرکت تلافی خواهد کرد و همواره این اقدامات تلافی جویانه ادامه خواهد یافت التزام به اینکه شرکت هیچگونه اقدامی نمی کند یا از انجام فعالیتی خاص منصرف می شود.میزان توان اقناعی یک التزام به میزان قاطعیت و برگشت ناپذیری آن بستگی دارد.

اسلاید 18: اعلام التزاماجزا اصلی التزام قابل اعتنا :دارایی ها ، منابع و دیگر ساز و کارهای موجود برای اجرای سریع تعهدتصمیم صریح برای انجام التزام که در برگیرنده سابقه پایبندی به تعهدات قبلی است.ناتوانی در انصراف از التزام ، یا ارزش های اخلاقی آشکار در پایبندی به آنتوانایی ارزیابی میزان مطابقت با شرایطی که التزام بر پایه آن استوار است.

اسلاید 19: اعتماد ابزاری برای التزام :گاهی مواقع شرکت ها احساس می کنند بهتر آن است التزام داشته باشند که هیچگونه اقدام مخرب و زیان باری انجام ندهند.نقاط محوریهماهنگی بین انتظارات رقبا در مورد نتایج بازار یکی از مشکلاتی است که منجر به بی ثباتی در درون الیگوپلی می شود.یکی از راههای مهم برای دستیابی به نتیجه مناسب در چنین موقعیتی ، شناسایی و کشف نقاط محوری است که فرآیند رقابتی با تکیه بر آنها می تواند انتظارات به صورت همگرا با یکدیگر را هدایتکرده ، و متمرکز سازد.

اسلاید 20: نقاط محوری می تواند به صورت نقاط منطقی قیمت ، مقررات مربوط به درصد افزایش قیمت گذاری،تقسیم مناسب سهم بازار ، تقسیم غیر رسمی سهم بازار بر اساس فاکتورهای جغرافیایی یا عوامل مربوط به مشتری و....اصطلاح نقاط محوری حاوی سه مفهوم ضمنی در مورد رقابت شرکت ها است:1)شرکت ها باید تلاش کنند تا هر چه سریعتر یکی از نقاط محوری مناسب را بیابند.2)قیمت ها و دیگر متغیر های تصمیم را نی توان خلاصه و ساده نمود و از این طریق به نقطه ای مطلوب دسترسی پیدا کرد.3) اگر شرکت به گونه ای فعالیت خود را طراحی کند که به مناسب ترین نقطه دست یابد ، این امر ممکن است مستلزم ارائه وازه ای در درون صنعت باشد.نظیر بحث در مورد قیمت ها بر حسب فوت مربع نه براساس قیمت های مطلق

18,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید