علوم پایه محیط زیست و زیست‌شناسی

استفاده از مولتی آنزیم ناتوزیم پلاس در تغذیه گاوهای شیری و پرواری

estefade_az_molti_anzime_natozim_pelas

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “استفاده از مولتی آنزیم ناتوزیم پلاس در تغذیه گاوهای شیری و پرواری”

استفاده از مولتی آنزیم ناتوزیم پلاس در تغذیه گاوهای شیری و پرواری

اسلاید 1: استفاده از مولتی آنزیم ناتوزیم پلاس در تغذیه گاوهای شیری و پرواری

اسلاید 2: مقدمهشرکت آریا فرآورده پاسارگاد22774375-021

اسلاید 3: بررسی منابع آنزیمهای خوراکی برای دامسطح آنزیممکانیسم عمل پاسخ دام به آنزیم (گاوهای گوشتی - گاوهای شیری - بره ها)عوامل موثر در میزان تاثیر آنزیماثرات قبل از مصرف خوراکاثرات شکمبه ایشرکت آریا فرآورده پاسارگاد22774375-021

اسلاید 4: بررسی منابعآنزیمهای خوراکی برای دام ( مولتی آنزیم همان آنزیمیت نیست!!!)آنزيمهاي تجاري مورد استفاده در صنعت تغذيه دام محصولات تخمير باکتريایي مي باشند.(Lea و همکاران، 1998؛ Gashe و همکاران، 1992؛ Considine و Coughlan، 1989)محصولات آنزيمي براي نشخوارکنندگان با منابع قارچي (عمدتاً تريکودرماباکتگيبراتيوم، آسپرژينوس نايجر و آسپرژيلوس اوريزا) و باکتريایي (اغلب گونه باسيلوس) مي باشند. Pendleton) و همکاران،2000 )اغلب محصولات آنزيمي تجاري قابل دسترس که براي نشخوارکنندگان در نظر گرفته مي شوند براي کاربردهاي بغير از خوراک دام توليدمي شوند،زايلاناز وسلولاز بصورت وسيع در صنایع غذایی، کاغذ و خميرکاغذ، نساجي ، سوخت و صنايع شيميايي ، مورد استفاده قرار مي گيرند. (Bath و Hazlewood، 2001)بيشتر DFM غيرباکتريايي متشکل از عصاره تخميري آسپرژيلوس اوريزا، محيط کشت ساکروميسس سرويسيا يا هر دو مي باشند. Martin) و همکاران، 2000)شرکت آریا فرآورده پاسارگاد22774375-021

اسلاید 5: بررسی منابعمکانیسم عمل (اثرات قبل از مصرف خوراک)بکاربردن آنزيمها در خوراک باند شدن آنزيم به سوبسترا را تحريک کرده که پايداري آنزيمها در مقابل پروتئوليز را بالا می برد. Nsereko) و همکاران، 2002) افزایش آزاد سازي قندهاي محلول مي شود Krause) و همکاران، 1998؛ Gwayumba و همکاران، 1997).محلول شدن NDFو ADF نیز بروز تغییرات ساختاری در جهت بهبود هضمWhite) و همکاران، 1993) آزاد شدن قند از خوراك، از محلول شدنNDF و ADF ناشي مي شود. اين مسئله با مشاهده افزايش در بخش محلول و نرخ هضم in situ هماهنگ است.(Feng و همکاران، 1996؛ Hristov و همکاران، a1996؛ Dong و همکاران، 1998؛ Hristov و همکاران، b1998؛ Yang و همکاران 1999) شرکت آریا فرآورده پاسارگاد22774375-021

اسلاید 6: بررسی منابعمکانیسم عمل (اثرات شکمبه ای)افزایش ظرفیت هیدرولیتیکی شکمبه به دلایل زیر:- افزایش اتصالات باکتریای Colombatto) و همکاران، 2006؛ Eun و همکاران، 2007؛ Wang و همکاران، 2001)- تحریک جمعیت میکروبی شکمبه Trichard) و همکاران، 1996؛ Nsereko و همکاران، 2002)- اثر سینرژیسمی با میکروارگانیسمهای شکمبه Kung) و همکاران، 2002؛ Colombatto و همکاران، 2003)به عنوان مثال : استفاده از یک سلولاز قارچی باعث افزایش تعداد باکتریهای شکمبه میشود. (Newbold و همکاران، 1993). قارچهای بی هوازی و کلستریدیوم ها برای هیدرولیز ساختارهای پلیمری دیواره سلولی به آنزیمهای چند ساختاری وابسته اند که این آنزیمها توسط استفاده از آنزیمهای خارجی تامین میشود.(Flint و همکاران، 1998)اثرات خالص : افزایش فعالیت آنزیمی در کل دستگاه گوارشاثرات هیدرولیز مستقیم بافتهای گیاهی و پایداری در شکمبه (Mcallister، 2000)شرکت آریا فرآورده پاسارگاد22774375-021

اسلاید 7: A – B بدون آنزیمC – D دارای آنزیماثرات آنزیم های تجزیه کننده الیاف بر روی ساختار دیواره سلولی علوفه یونجهشرکت آریا فرآورده پاسارگاد22774375-021

اسلاید 8: A – B بدون آنزیمC – D دارای آنزیماثرات آنزیم های تجزیه کننده الیاف بر روی افزایش میکروبهای تجزیه کننده سلولی باگاس نیشکرشرکت آریا فرآورده پاسارگاد22774375-021

اسلاید 9: بررسی منابعمکانیسم عمل (اثرات قبل از مصرف خوراک)غلظت سطوح متوسط آنزیم باعث ایجاد حفرات و شکستگیها در ساختار سلولی کاه گندم می گردد. بر گرفته از :(Mcallister، 2000).شرکت آریا فرآورده پاسارگاد22774375-021

اسلاید 10: معرفی ناتوزیم پلاسفعالیت آنزیمی شرکت آریا فرآورده پاسارگاد22774375-021

اسلاید 11: معرفی ناتوزیم پلاسویژگیهای محصول:1- میزان کم مصرف 2- چگالی بالا بدلیل انتخاب مناسب کریر و در نتیجه بهبود خاصیت Mixing3- محلول در آب4- برخورداری از آنزیمهایی که تشدید کننده اثرات مشترک میباشند4- محدوده اثر وسیع بر روی انواع مواد خوراکی رایج در تغذیه دام (By Products)5- مقاوم به 85 درجه حرارت مرطوب، بمدت 3 دقیقه6- بسته بندی مناسب 7- محصول کشور استرالیا، دارای استاندارد بین اللملی GMP و مجوز رسمی سازمان دامپزشکی کشورشرکت آریا فرآورده پاسارگاد22774375-021

اسلاید 12: اثرات ناتوزیم پلاس1- افزایش تولید شیر بسته به مراحل مختلف شیردهی2- افزایش مصرف خوراک در نتیجه افزایش قابلیت هضم (اهمیت در گاوهای تازه زا)3- افزایش درصد چربی شیر4- جلوگیری از تداوم اسیدوز تحت بالینی5- بهبود قابلیت هضم و ارزش غذایی فرآورده های جانبی و ضایعات مورد استفاده محلی 6- بهبود مشکلات فحلی و افزایش پذیرش اسپرم7- تامین فسفر، کلسیم و منگنز کافی از منابع خوراکی برای دام8- جلوگیری از انباشتگی چربی (گاو شیری و گاو پرواری) بدلیل آنزیم لیپاز9- عدم مشاهده بقایای مواد خوراکی در مدفوع و افزایش اندیس مدفوع10-بهبود ضریب تبدیل و افزایش متوسط وزن روزانه در گاوهای پرورای11- بهبود یکنواختی گله گاوهای پرورای12- بالانس ارزانتر جیره با استفاده از ضایعات برای گاوهای پرواری و شیری با تکیه بر تولید بهینهشرکت آریا فرآورده پاسارگاد22774375-021

اسلاید 13: نتایج برخی تحقیقات علمیدانشگاه تبریز دانشگاه فردوسی مشهدنتایج خارجیشرکت آریا فرآورده پاسارگاد22774375-021

اسلاید 14: دانشگاه تبریز مقایسه میانگین ضرایب قابلیت هضم مواد مغذی تیمارها از نظر تاثیر آنزیم in vivo 1- دیواره سلولی 2- دیواره سلولی منهای همی سلولزحروف غیر مشترک در هر سطر بیانگر تفاوت معنی دار (P<0.05) است.ماده مغذيتيمارتيمارتيمارتيمارS.E.Mماده مغذي1234S.E.Mماده خشك65/46b66/212 b71/565 a69/467 ab1/44ماده آلي67/59 b67/863 b73/404 a71/235 ab1/04پروتئين خام43/69 c70/965 bc75/224 a74/313 ac1/21ADF55/289 b56/518 b64/043a60/76 ab1/992NDF59/379 b61/135 b67/411 a64/4 ab1/81شرکت آریا فرآورده پاسارگاد22774375-021

اسلاید 15: دانشگاه فردوسی مشهداجزاء شيرتيمارSEMاجزاء شير123SEMتوليد شير(kg/d)32.0633.2034.340.65چربي شير3.013.33.670.14پروتئين شير 3.343.373.350.01لاكتوز شير4.624.634.640.05پروتئين حقيقي شير3.123.163.140.016NPN شير0.210.2070.2080.018كازئين شير2.662.752.660.02ازت غير كازئين شير0.680.620.690.02آلبومين، گلوبولين و پپتونها0.410.370.380.03راندمان توليد شير1.29b1.38a1.45ab0.02توليد روزانه و درصد تركيبات شير(%)شرکت آریا فرآورده پاسارگاد22774375-021

34,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت بروز هر گونه مشکل به شماره 09353405883 در ایتا پیام دهید یا با ای دی poshtibani_ppt_ir در تلگرام ارتباط بگیرید.

افزودن به سبد خرید