کسب و کار مدیریت و رهبری

اولویت‌بندی Prioritization

Prioritization

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.






  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “اولویت‌بندی Prioritization”

اولویت‌بندی Prioritization

اسلاید 1: اولویت‌بندیPrioritization

اسلاید 2: عنواناولویت‌بندینوعابزارمراحل استفادهبرنامه ریزی/ اجراموضوعمدیریت پروژهسطحفردی / گروهی / سازمانی پیچیدگیمتوسط

اسلاید 3: اولویت بندی ساده در یک سطح ساده می توان اولویت بندی وظایف را براساس محدودیت زمان، سودآوری بالقوه، منافع دربرگیرنده و یا فشار متحمل شده برای انجام کار، انجام داد:•اولویت بندی بر اساس ارزش پروژه یا سودآوری؛ یکی از پرکاربردترین و منطقی ترین شیوه های اولویت بندی است. این اولویت بندی؛ چه براساس یک حدس ذهنی در مورد ارزش احتمالی باشد و چه براساس ارزیابی های مالی حرفه ای، اغلب نتایج بسیار اثربخشی به همراه دارد.•اولویت بندی براساس محدودیت زمانی؛ هنگامی به کار می رود که کار دیگران وابسته به فعالیت های شما بوده و یا وظیفه موردنظر جزو مسیر بحرانی یک پروژه مهم باشد.•و در نهایت اینکه مقاومت در برابر فشارهای منطقی و مشروع کارفرما برای تکمیل سریع پروژه میتواند فقط از عهده افراد شجاع (البته گاهی بی عقل) برآید. ابزارهای اولویت بندیاگرچه تکنیک های اولویت بندی ساده در بسیاری از شرایط کاربرد دارند؛ ولی اغلب در شرایط چالش برانگیز، جهت داشتن یک عملکرد مؤثر به ابزارهای دیگری در حوزه مدیریت زمان و اولویت بندی نیاز خواهید داشت. در این بخش این ابزارها را به طور خلاصه مرور میکنیم:1-تحلیل مقایسات زوجی : کاربرد این تحلیل در شرایطی است که معیارهای تصمیم گیری مبهم، ذهنی و متناقض باشند. در این تکنیک با مقایسه هر عامل با سایر عوامل موجود در فهرست می توان گزینه ها را اولویت بندی کرد. در تصمیم گیری میان دو گزینه ای که هر دو بسیار اهمیت دارند، می توان برای دستیابی به فهرست اولویت‌‌‌‌ بندی شده، نتایج را یکپارچه کرد.2-تحلیل شبکه ای :در شرایطی که باید معیارهای متعددی برای اولویت بندی وظایف درنظرگرفته شوند؛ می توانید از تحلیل شبکه ای استفاده کنید.

اسلاید 4: 3-ماتریس اولویت بندی اقدامات : این ابزار که تکنیکی مبتنی بر نمودار است؛ ارزش هر وظیفه را در مقابل میزان تلاش لازم برای انجام آن میسنجد. استفاده از این ماتریس باعث شده تا به سرعت به نقاط موفقیت های سریع در نمودار، دست یابید که در آن ها، کمترین زمان، صرف کسب بیشترین منفعت میشود. همچنین از نقاط خسارات سنگین که در آنها انرژی شما برای کارهایی صرف میشود که تنها زمان را برای یک خروجی احتمالی و بسیار کوچک هدر می دهند، دوری کنید. این رویکرد ابتکاری برای اتخاذ تصمیم‌هایی با اثربخشی بالا در حوزه اولویت بندی، بکار گرفته میشود.4-ماتریس اهمیت / ضرورت : این تکنیک بسیار شبیه ماتریس اولویت بندی اقدامات است. در این ماتریس باید مشخص کنید که فعالیتها، مهم هستند یا ضروری. این تکنیک نشان میدهد که همیشه ضروری ترین کارها با اهمیت ترین کارها نیز نیستند؛ و البته همیشه مهم ترین کارها (مثل کارکردن در برابر اهداف زندگی) نیز ضروری ترین کارها نیستند. 5-ماتریس های بوستون و آنسوف :این ابزارها، قوانین سرانگشتی را برای اولویت بندی فرصت های پیش روی شما در اختیارتان می‌گذارند. ماتریس آنسوف ارزیابی و اولویت بندی فرصت ها را براساس معیار ریسک انجام می-دهد. ماتریس بوستون نیز کار مشابهی را براساس سنجش جذابیت بازار و قابلیت شما در بهره-برداری از این مزیت، انجام می دهد تا بتوانید فرصت های خود را اولویت بندی کنید.6-تحلیل پرتو : وقتی با موجی از مشکلات روبه رو هستید که هر یک باید به طریقی حل شود، تحلیل پرتو به شما کمک می کند تا مهم ترین تغییرات را برای اعمال، انتخاب کنید. این تحلیل ابتدا از شما می خواهد تا مشکلات متفاوت خود را گروه بندی کنید و سپس تعداد نمونه های هر دسته را بشمارید. درنهایت هر دسته ای که مشکلات بیشتری را در خود جای داده بود؛ اولویت بالاتری در کسب توجه و اقدام شما خواهد داشت. به این ترتیب شما می توانید تمام مشکلات را یک به یک بررسی کرده و به تدریج همه را برطرف نمایید.

اسلاید 5: 7-تکنیک گروه اسمی :تکنیکی که ضمن اولویت بندی مشکلات و پروژه های درون گروهی، فرصتی برابر برای مشارکت در فرآیند اولویت بندی در اختیار همه اعضا می گذارد. این تکنیک در شرایطی که پیامد کارها بسیار مهم بوده و نیاز به اتخاذ تصمیمی گروهی و قوی دارید، بسیار مفید است.برای استفاده از این ابزار هریک از افراد شرکت کننده مشکل خود را به عنوان یک مساله ی اولویت دار معرفی می کند. سپس این مشکلات توسط تمام اعضا و در یک طیف 1 تا 10 رتبه بندی میشوند. امتیاز اختصاص داده شده به هر مشکل جمع شده و مجددا مشکلات براساس امتیاز کسب شده اولویت بندی می شوند. منصفانه بودن این تکنیک برای شرایطی مفید است که یا اولویت بندی براساس معیارهای ذهنی باشد و یا آنکه توافق همه اعضای گروه برای اولویت بندی تصمیمات مورد نیاز باشد.

اسلاید 6: ابزارهای مرتبطماتریس آنسوف Ansoff Matrixثبت فعالیت ها Activity Logsتحلیل مقایسات زوجی Paired Camparison Analysisمزایابا یک اولویت بندی خوب (همراه با مدیریت دقیق فعالیتهای اولویت بندی نشده) میتوان به مرتب کردن هرج و مرج ها، کاهش استرسها و حرکت به سوی نتایج موفقیت آمیز، امیدوار بود. بدون این تکنیک شما در رقابت میان تقاضاها دست و پا زده و درنهایت غرق خواهیدشد.کاربردها اولویت بندی یکی از ضروری ترین مهارت ها برای استفاده بهینه از تلاشهای خود و اعضای تیم تان است. در شرایطی که زمان محدود و تقاضا نامحدود باشد، اهمیت این تکنیک دو چندان میشود. به کمک این تکنیک میتوانید زمان را به کارهایی اختصاص دهید که به شدت نیازمند وقت هستند و به طور منطقی از زمان استفاده میکنند و خود و اعضای تیم تان را از طریق به تاخیر انداختن فعالیت های کم اهمیت و یا حذف آن ها، آزاد کنید.معایب

اسلاید 7: زماننیروی کاردانشهزینهمنابع مورد نیاز

اسلاید 8: برای کسب اطلاعات بیشتر به وب‌سایت ام‌جی‌تولز مراجعه نمایید...

رایگان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

دانلود رایگان