پزشکی و سلامت مراقبت‌های بهداشتی

بهداشت مواد غذایی و نقش آن در سلامت

behdast_mavad_ghazaee_va_naghshe_an_dar_salamt

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “بهداشت مواد غذایی و نقش آن در سلامت”

بهداشت مواد غذایی و نقش آن در سلامت

اسلاید 1: بهداشت مواد غذايي ونقش آن در سلامت دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي

اسلاید 2: براي اين كه سالم بمانيم بايد غذا و آب سالم بخوريم:آب و غذايي سالم است كه:آلوده به هيچ ميكروارگانيسم مضري نباشد (مثل انواع باكتريها، ويروسها (….آلوده به هيچ نوع انگلي نباشد (مثل انواع كيستها، كرمها و . (…آلوده به هيچ نوع سمي نباشد (مثل آفلاتوكسين....)آلوده به هيچ نوع ماده شيميايي مضر يا آفت كشي نباشد.

اسلاید 3: خوردن آب و غذايي كه به هر يك از اين مواد آلوده باشند موجب بروز مسموميت و بيماري مي شود.گاهي عوارض ناشي از مصرف غذا يا آب آلوده به سرعت مشخص مي شود ولي گاهي اين عوارض بتدريج و به آرامي ظاهر مي شود.بيماريهاي كه از طريق آب و غذاي آلوده به انسان منتقل مي شود بسيار زياد و متجاوز از 300 نوع است.

اسلاید 4: بهداشت مواد غذايي كليه اصولي كه بايد در توليد ؛ تهيه؛ نگهداري؛عرضه و فروش مواد غذايي بايد رعايت گردد تا غذاي سالم و با كيفيت مطلوب به دست مصرف كننده برسد ، گفته ميشود

اسلاید 5: فساد مواد غذاييهنگامي كه يك ماده غذايي از نظر رنگ؛بو؛ طعم و مزه دچار تغييراتي گردد كه ارزش غذايي آن از بين رفته يا كاهش يابد در اين صورت چنين ماده غذايي را فاسد مينامند

اسلاید 6: دسته بندي مواد غذايي از لحاظ فساد پذيريمواد غذايي كه خيلي زود فاسد مي شوند. (فرآورده هاي حيواني مثل شير، گوشت و غيره)مواد غذايي نيمه فساد پذير (مثل سبزيها و ميوه ها)مواد غذايي ديــر فساد (مثل حبوبات و دانه هاي غلات خشك)

اسلاید 7: عواملي كه موجب آلودگي يا فساد مواد غذايي مي شوند:باكتريهاي هوازيباكتريهاي بي هوازي باسيل هاي هوازي سموم قارچي و كپك هامواد شيميايي و داروهاسموم دفع آفات نباتي حشرات و حيوانات موذي

اسلاید 8: روشهاي پيشگيري از آلودگي و فساد مواد غذايياستفاده از سرماانجماد مواد غذايي استفاده از گرما

اسلاید 9: زمان نگهداري برخي مواد غذايي با منشاء دامي در يخچال

اسلاید 10: زمان نگهداري انواع گوشتها در فريزر

اسلاید 11: رعايت اصول بهداشتي براي جلوگيري از آلودگي و فساد مواد غذاييرعايت بهداشت فردي رعايت بهداشت غذا رعايت بهداشت آشپزخانه

اسلاید 12: رعايت بهداشت فردي پوشيدن لباس تميز در حين كار دور كردن زيور آلات از خود پوشاندن موي سرپوشاندن بيني و دهان هنگام عطسه و سرفه پوشاندن خراشها و زخم هاشستن كامل دستها با آب و صابون قبل از تهيه غذاكوتاه نگه داشتن ناخن ها

اسلاید 13: رعايت بهداشت غذا خوب پختن غذا داغ يا سرد نگه داشتن غذا دور نگه داشتن غذاي خام از پخته

اسلاید 14: براي سالم بودن غذا نكات زير رعايت گرددخوب پختن غذاداغ يا سرد نگه داشتن غذادور نگهداشتن عذاي خام از غذاي پخته شدهرعايت بهداشت آشپزخانه

اسلاید 15: بهسازي بوفه ها و استاندارد سازي آنانايجاد يك فضاي فيزيكي مناسب و بهداشتي جهت بوفه مدارس (نور، تهويه، توري، يخچال، قابليت شستشوي كف و ديوارها………)دارا بودن كارت بهداشتي مسئولين بوفه هاي مدارساستفاده از مواد غذايي سالم و بهداشتي در بوفه هاي مدارس (دارا بودن تاريخ توليد، تاريخ انقضاء، علامت استاندارد و …… )

اسلاید 16: متشكرم

34,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت بروز هر گونه مشکل به شماره 09353405883 در ایتا پیام دهید یا با ای دی poshtibani_ppt_ir در تلگرام ارتباط بگیرید.

افزودن به سبد خرید