پزشکی و سلامت بیماری‌ها

بیماری نیوکاسل

Bimari_newcasel

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “بیماری نیوکاسل”

بیماری نیوکاسل

اسلاید 1: بیماری نیوکاسل

اسلاید 2: یكی از این بیماری های مهم و خطرناك بیماری عفونی و واگیردار است عامل ویروسمحل اثر دستگاه تنفس و گوارش و گاها اعصابتمام گونه های پرندگان حساس می باشند

اسلاید 3: تاریخچه بیماری 90 سال پیش در جاوه اندونزی و شهر نیوکاسل انگلیس77 سال پیش در ایران(1323 هجری شمسی)در حال حاضر در تمام دنیا شایع است

اسلاید 4: وضعیت بیماری در استان تعداد کانون بیماری در سال92.........449(تعداد جوجه ریزی25000000)تعداد کانون در سال 93...................336(تعداد جوجه ریزی25500000)تعداد کانون در سال 94.....................123تعداد جوجه ریزی200000009تعداد کانون نیوکاسل60 کانون در سال 94- نرم تلفات 24%تعداد کانون نیوکاسل 114کانون درسال93- نرم تلفات20%تعداد کانون نیوکاسل16 کانون در سال 92- نرم تلفات50%

اسلاید 5: In HumanMild conjunctivitis:Virus shed in ocular secretions for 4-7 daysAvoid contact with avian species during this time

اسلاید 6:

اسلاید 7: راه انتشارترشحات چشم و بینیی(تماس مستقیم پرنده بیمار با سالم)مدفوع(خوردن بستر آلوده یا دان آلوده)هوا (ذرات معلق در سالن)انسان- بیشترین و اصلی ترین نقش را در انتقال داردپرندگان وحشیموشلاشه های کشتارگاهی

اسلاید 8: نشانه های بیماری در جوجه ها و مرغ های جوان سرفه و خرخر كردن و گاهی صدای شبیه به سوت كشیدن، ناله كردن، تنفس نامنظم و مشكل با دهان باز، كز كردن و كم شدن تحرك، از دست دادن اشتها، افزایش تشنگی در مراحل اولیه و فلج نسبی یا كامل، لرزش عضلات، تغییر جهت و چرخش و برگشت سر به پشت یا به زیر شكم، دور خود چرخیدن، ملق زدن و مرگ و میر در این جوجه ها فوق العاده بالا بوده و گاهی به صددرصد می رسد.

اسلاید 9: تشخیص بیماریفرم حاد تا حدی از روی نشانه های كلینیكی وکالبدگشایی فرم مزمن بیماری به علت شباهت زیاد علائم آن با سایر بیماری های تنفسی اشتباه می شود. وقتی كه نشانه های تنفسی مربوط به بخش پائینی دستگاه تنفس باشد (نفس نفس زدن شدید) باید به بیماری نیوكاسل مظنون شد. سرعت انتشار بیماری نیوكاسل بهترین راهنما

اسلاید 10:

اسلاید 11:

اسلاید 12: Fig. 2. CA 1083–infected commercial turkey. Piacenti A M et al. Vet Pathol 2006;43:168-178Copyright © by American College of Veterinary Pathologists

اسلاید 13: Fig. 1. Paresis; SPF turkey inoculated with Iowa 1519 isolate.Piacenti A M et al. Vet Pathol 2006;43:168-178Copyright © by American College of Veterinary Pathologists

اسلاید 14:

اسلاید 15:

اسلاید 16:

اسلاید 17:

اسلاید 18:

اسلاید 19:

اسلاید 20:

اسلاید 21:

اسلاید 22:

اسلاید 23:

اسلاید 24:

اسلاید 25:

اسلاید 26:

اسلاید 27:

اسلاید 28:

اسلاید 29: Fig. 3. Pancreas; commercial turkey inoculated with CA 1083 isolate; 12 dpi. Piacenti A M et al. Vet Pathol 2006;43:168-178Copyright © by American College of Veterinary Pathologists

اسلاید 30:

اسلاید 31:

اسلاید 32:

اسلاید 33:

اسلاید 34: ND

اسلاید 35: NCD. Acute form: Haemorrhage in the mucosa of the trachea (upper), large intestine, particularly caecal tonsils (middle), proventriculus (bottom) and gizzard.

اسلاید 36: راه های پیشگیری و كنترل بیماری نیوكاسل - دور نگه داشتن طیور از ویروس عامل بیماری (مثل قرنطینه)رعایت اصول بهداشتیواکسیناسیون

اسلاید 37: راه های پیشگیری و كنترل بیماری نیوكاسل- ادامهدرمان بیماری، در درجه آخر اهمیت قرار دارد. این كار نه تنها از نظر اقتصادی به صرفه نیست، بلكه موفقیت آن نیز بسیار كم است. با كاهش امكان تماس ویروس بیماری و یا ورود آن به محیط پرورش می توان از شیوع این بیماری جلوگیری كرد. به طوركلی اگر پیشگیری و كنترل بیماری نیوكاسل هدف باشد، باید با مدیریت بهداشت و واكسیناسیون در كنار یكدیگر به مورد اجرا گذاشته شود.

اسلاید 38: پیشگیری از طریق مدیریت و بهداشت الف - جوجه كشی:سعی در خرید بهترین جوجه از نزدیکترین واحد مرغ مادر(کنسلی)

اسلاید 39: پیشگیری از طریق مدیریت و بهداشتب- مرغداری1- از ورود هر نوع پرنده ای به آشیانه جلوگیری شود. 2- هنگام ورود كارگران به آشیانه، باید لباس آنها عوض و ضدعفونی شده باشد. 3- جوجه های یكروزه باید از مراكز مطمئن و تأیید شده از سوی كارشناسان خریداری شوند.

اسلاید 40: ادامه بهداشت4- از ورود هر نوع وسیله نقلیه به مزرعه پیش از ضدعفونی كامل آن جلوگیری شود. 5- مرغ هایی كه تلف شده اند، باید به دقت كامل و بدون آلودگی محیط اطراف سوزانده و نابود شوند.

اسلاید 41: ادامه بهداشت 6- سالن های پرورش مرغ باید پیش از ریختن جوجه، شستشو و ضدعفونی شوند. 7- باید از مواد ضدعفونی كننده و آهك در جلوی آشیانه ها و حتی الامكان در گذرگاه های مزرعه استفاده شود.

اسلاید 42: پیشگیری از طریق مدیریت و بهداشتج - كشتارگاه ، كارخانه تولید فرآورده های طیور و بسته بندی: موارد زیر باید رعایت شوند: ضدعفونی، شستشو و تمیز كردن وسایل، لوازم و محیط كشتارگاه طیور و كارخانه در زمان های مختلف به خصوص در زمان شیوع بیماری لازم است.

اسلاید 43: برنامه واکسیناسیون- منطقه کانونیروز اول ویتابرون اسپری یا آشامیدنیروز6-5 ب1 چشمی و تزریق واکسن روغنی تک یا دوگانهروز 13 واکسن لاسوتا آشامیدنیروز16 گامبورو اشامیدنیروز21 لاسوتا آشامیدنیتکرار لاسوتا در صورت لزوم و مشورت با دامپزشک

اسلاید 44: برنامه واکسیناسیون- منطقه متوسط5-3 روزگی ویتابرون چشمیتزریق تک یا دوگانه (همزمان با چشمی)13 روزگی برونشیت و لاسوتا(اگر در منطقه برونشیت هست والا لاسوتای تنها)17 روزگی گامبور آشامیدنی21 روزگی لاسوتا اشامیدنی

اسلاید 45: برای اینكه واكسیناسیون بر علیه بیماری نیوكاسل مؤثر و دارای نتیجه مطلوب باشد رعایت نكات زیر الزامی می باشد: 1- سعی شود طیور همسن پرورش داده و همزمان واكسینه نمود. 2- فاصله بین دو واكسیناسیون حداقل یك هفته باشد. 3- واكسن تازه باشد و در نگهداری و حمل و نقل آن رعایت دستورات كارخانه سازنده به عمل آید. (در دمای یخچال های معمولی نگهداری شود و هنگام حمل و نقل در ظروف سر بسته محتوی یخ باشد.) 4- ظروف محتوی واكسن نباید در معرض مستقیم نور آفتاب قرار گیرند. 5- ظروفی كه در آنها واكسن می ریزند نباید 3 تا 4 روز قبل از آن به مواد ضدعفونی كننده آغشته شده باشند. 6- برای رقیق نمودن واكسن و یا مصرف آن به فرم خوراكی نباید از آبهای كلردار یا محتوی سایر مواد ضدعفونی كننده استفاده گردد. 7- گله ای كه مورد واكسیناسیون قرار می گیرد كاملاً سالم باشد و از واكسینه نمودن طیور غیر سالم و بیماری خودداری گردد. 8- بلافاصله بعد از واكسناسیون به مدت 48-24 ساعت همواره با اب می باید آنتی بیوتیك داد و دمای سالن را بین 2 تا 3 درجه سانتیگراد بالا برد. 9- واكسن آماده شده را حداكثر در ظروف به مدت 2-1 ساعت می باید مصرف نمود

اسلاید 46: درمان افزایش 3-2 درجه دمای سالن کاهش استرس مدیریتی،محیطی و تغذیه ای ترکیبات اشتها آور برونکو دیلاتور و موکولایتیک(منتول- برم هگزین-منتوفورت و آئروپلاس) دست کاری جیره آنتی بیوتیک استفاده از ضد عفونی ها بصورت اسپری مثل دسپاداک

18,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید