فاضلاب

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [2 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “تاسیسات فاضلاب”

تاسیسات فاضلاب

اسلاید 1: به نام خدا

اسلاید 2: 1. تاسیسات فاضلاب 2. سیفون 3. نکات اجرایی سرفصل ها

اسلاید 3: تاسیسات فاضلاب سیستم فاضلاب را معمولا به سه دسته تقسیم بندی می کنند.فاضلاب خانگیپساب شهریفاضلاب صنعتی

اسلاید 4: . فاضلاب خانگیفاضلاب خانگی شامل پساب های ساختمان از توالت ها، حمام ها ، دستشویی ها، آشپزخانه، ماشین رختشویی و ظرفشویی می باشد که در بعضی شهرهای جهان توسط شبکه جمع آوری شهری آن را به تصفیه خانه ها منتقل می کنند.انواع روش تصفیه عبارتند از :سپتیک تانکایمهاف تانکلاگونکلاریفایر

اسلاید 5: . پساب شهریشامل آب باران و برف می باشد که جدا از شبکه شهری فاضلاب خانگی و در شبکه مستقل شهری به رودخانه ها و مسیل ها تخلیه می شود، چون مخلوط کردن آن با فاضلاب خانگی سبب افزایش حجم فاضلاب برای تصفیه خانه ها می شود و هزینه تاسیسات اولیه و مراحل تصفیه را بالا می برد.

اسلاید 6: . فاضلاب صنعتیاین فاضلاب ها بر حسب نوع صنعت دارای ترکیبات شیمیایی و سمی است که نمی توان مستقیما در رودخانه ها و دریاچه ها تخلیه کرد و باید قبلا به طور استاندارد تصفیه گردند. روش های گوناگون تصفیه فاضلاب و مسایل مربوط به آن را می توان در کتاب هایی که تحت این عنوان می باشند، ملاحظه نمود. معنای واژه sewer در تاسیسات شبکه انتقال فاضلاب است و خود فاضلاب را sewage می گویند و کلیه سیستم فاضلاب را از ابتدا تا انتها  sewerageمی نامند.

اسلاید 7: سیفون    یک قطعه به شکل U می باشد که بین سرویس های بهداشتی و لوله تخلیه فاضلاب نصب می شود و همیشه مقداری آب در آن باقی می ماند که این آب مانع از ورود بو و گازهای فاضلاب به داخل محیط ساختمان می گردد.باید توجه کرد در سرویس هایی که به ندرت از آن ها استفاده می شود آب موجود در سیفون به تدریج تبخیر شده و بو و گاز وارد محیط می شود لذا باید گاه به گاه در آن ها آب ریخته شود.

اسلاید 8: ونتبرای تخلیه گازهای ایجاد شده در فاضلاب یک شبکه لوله کشی به موازات لوله کشی فاضلاب باید ایجاد شود. این گازها که همواره در پشت سیفون ها جمع شده اند اگر از طریق ونت خارج نشوند با هر بار تخلیه آب از سرویس بهداشتی در اثر تلاطم وارد محیط می شوند و در صورتی که شبکه ونت نداشته باشیم وجود آن ها باعث مقاومت در تخلیه آب می گردد که نهایتا آب ریخته شده در سرویس ها به سرعت خارج نمی شود و مدتی کوتاه در آن ها باقی می ماند تا به تدریج تخلیه گردند.

اسلاید 9: نکات اجرایی    1.به آب ناشی از توالت ها، حمام، دوش و ظرفشویی گفته می شود2.سیستم ونت تک لوله ای کارامد از دو لوله ای بوده چرا که هزینه کمتری دارد.3.در سیستم دو لوله ای از هر یک از لوازم بهداشتی  یک دریچه به ونت متصل می شود. در حالی که در سیستم تک لوله ای یک لوله ساده وجود دارد.

اسلاید 10: 4.تمام سیستم ها باید برای گرفتن بو و هوای ناپاک ونت یا تله داشته باشند5. لوله های بیش از 6.4 متر معمولا نیاز به لوله ونت دارند.6. اگر لوله خروجی از سینی سیفون شیب تند داشته باشد ممکن است که آب موجود در تله مکیده شود و هوای ناپاک در محیط پخش شود. (زیرا همواره مقداری از سطح آب باید در تله سیفون وجود داشته باشد.)به این حالات سیفوناژ خود به خودی گفته می شود.

اسلاید 11: 7.  با افزایش فشار مکش در سیستم درین، سیفوناژ اتفاق می افتد. فشار مکش 500N/m2 سطح آب سینی را تا 25mm کاهش می دهد.

اسلاید 12: 8. در سیستم هایی که اصولی طراحی نمی شوند به دلیل فضای محدود دریچه های خروجی، برگشت فشار اتفاق می افتد و آب لوازم بهداشتی مخلوط می گردند.

اسلاید 13: 9. لوله های فاضلابی که به لوله های بزرگتر تخلیه می شوند مشکلات سیفوناژ کمتری در آن رخ می دهد چرا که معمولا پر یا خالی نمی شوند.10. لوله های فاضلابی که به لوله هایی با قطر یکسان تخلیه می شوند معمولا با اتصال شیب و خم محدودیت ها را به حداقل می رسانند.

اسلاید 14: 11. گاهی اوقات می توان برای جلوگیری از نوسانات فشار در لوله دریچه هایی تعبیه نمود.12. سرعت جریان در لوله افقی برای جلوگیری از تجمع ذرات شناور  0.6-0.75 m/s  می باشد.13. نقاط دسترسی جهت تعمیر و نگه داری باید در جاهای زیر قرار داشته باشد:در خم یا تغییر مسیر باشد در محل اتصال باشد مگر اینکه هر کدام دسترسی جدا داشته باشد رو یا نزدیک خروجی و تخلیه باشد در مسیر تغییر سایز لوله ها باشد

اسلاید 15: کشف سيستم فاضلاب 2000 ساله در چيناکثر اين فاضلاب‌ها از کاخ شروع و سپس در کل شهر انشعاب پيدا مي‌کردند. روش کار آنها همانند سيستم‌هاي فاضلاب امروزي بود.

اسلاید 16: عکسهایی از سیستم فاضلاب در ژاپن

اسلاید 17:

اسلاید 18:

اسلاید 19:

اسلاید 20:

اسلاید 21:

اسلاید 22: خدا در هر کسی روحی دمیده برایش نقشه هایی افریده ولیکن زین میان کمتر کسی را به سان خویش معمار افریدهخدا در هر کسی روحی دمیده برایش نقشه هایی افریده ولیکن زین میان کمتر کسی را به سان خویش معمار افریدهبا تشکر از همراهی شما

29,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت بروز هر گونه مشکل به شماره 09353405883 در ایتا پیام دهید یا با ای دی poshtibani_ppt_ir در تلگرام ارتباط بگیرید.

افزودن به سبد خرید