پزشکی و سلامت بیماری‌ها

تدابیر استحمام

tadabire_estehmam_tabaye

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.






  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “تدابیر استحمام”

تدابیر استحمام

اسلاید 1: www.tabaye.ir

اسلاید 2: تدابیر استحمامجایگاه استحمام در حفظ سلامتی و آداب و تدبیر آن

اسلاید 3: ویژگی‌های حمام:هوا: حمام از جهت هوای آن، گرم‌کننده بدن است و باید هوای حمام در گرمی و سردی به حسب حال فرد استحمام کننده معتدل باشد. باید توجه داشت که:هوای بسیار گرم باعث باز شدن منافذ پوست و تعریق می شود،و هوای نیم گرم مایل به سردی باعث بسته شدن منافذ پوست و جذب عرق.

اسلاید 4: ویژگی‌های حمام:2. آب: آب بسیار گرم به مزاج، گرمی می دهد و آبی که گرمای آن از حد ولرم کمتر است به مزاج سردی و رطوبت می‌بخشد.استفاده از گرمای حمام بدون آب آن، باعث خشکی بخشیدن به مزاج می شود. این امر برای کسانی که گوشت سست و شل دارند مناسب است.3. ساختمان: در قدیم ساختمان حمام از سه فضا تشکیل می شد. سربینه که سرد و تر بود، راهروئی که سربینه را به گرمخانه متصل می کرد، گرم و تر و فضای سوم که گرمخانه حمام بود، گرم و خشک بود.

اسلاید 5: منفعت استحمام و نتایج آن بر بدن:نتیجه به حمام رفتن، باز شدن منافذ پوست و تعریق است.به طور کلی حمام، به سبب هوایش باعث گرمی و خشکی بدن و به سبب آبش باعث افزایش رطوبت بدن می شود.

اسلاید 6: شرایط حمام و حالت مزاج: در هنگام استحمام باید رعایت فصل و مزاج را کرد: در فصل تابستان، فرد جوان و گرم‌مزاج باید از آب نیم‌گرم بلکه آب سرد استفاده کند و فضای حمام را در حالت سرد و تر نگه دارد ولی فرد با مزاج سرد باید فضای حمام را گرم و تر نماید.در فصل زمستان، فرد با مزاج گرم باید فضای حمام را در حالت گرم و تر و فرد سردمزاج آن را در حالت گرم و خشک نگه دارد.

اسلاید 7: خوردن و آشامیدن و حمام!بهتر است زمان حمام رفتن، بعد از هضم غذا باشد.نباید در حمام، چیزی خورد:چون بدن گرم است؛ به محض ورود غذا به بدن، جذب می شود و باعث انسداد می‌گردد.آشامیدن آب سرد در حمام و بعد از آن و همچنین رسیدن هوای سرد به بدن پس از استحمام بسیار مضر است و باعث سده و فلج و ذات الریه می شود.در حالت پری معده و یا خالی بودن آن نباید به حمام رفت و ضرر خالی بودن معده بیشتر از پر بودن آن است.

اسلاید 8: آداب پس از بیرون آمدن از حمام:از 5 چیز باید دوری شود:1) آشامیدن آب سرد.2) به یکباره وارد شدن به هوای بیرون، بویژه در فصل زمستان.3) ورزش و کارهای سخت ، خشم و نزدیکی که باعث تحلیل زیاد می شود.4) گرفتن روزه.5) خوردن غذا بلافاصله پس از خروج از حمام.پس از استحمام، شستن پاها با آب سرد برای فرد گرم مزاج در فصل گرما و با آب گرم برای سرد مزاج در فصل سرما و با آب ولرم برای فرد معتدل المزاج توصیه می شود.

اسلاید 9: شرایطی که حمام برای فرد زیان دارد:1. درتب عفونی، چون هنوز ماده بیماری نضج نیافته است و به علت شدت یافتن حرارت غریبه باعث افزایش یافتن تب می‌شود.2. در تفرق اتصال، چون دو طرف جراحت را سست می کند و مواد به سوی آن جلب می شود.3.در ورم عضو، چون حمام باعث رقیق شدن مواد و به حرکت درآمدن آنها و حرکت به طرف عضو متورم می شود چون آن عضو ضعیف است و نمی تواند ماده را از خود دفع کند.

اسلاید 10: ساییدن پا به سنگ:چرک پا را زائل می کند و در نتیجه خستگی و کوفتگی پا برطرف می شود.همچنین جهت برخی انواع سردرد و اکثر بیماری های مغزی سودمند است.زیرا ماده را از قسمت‌های بالاتر به سمت قسمت های پایین بدن می کشاند و اگر سنگ پا خشن تر باشد جذب ماده زیادتر است. سنگ پا باید خشن و متخلخل باشد و کف پا و پاشنه پا را با آن بمالند.

19,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید