بیماری‌هامراقبت‌های بهداشتیپزشکی و سلامتتغذیه

تغذيه و بيماری های قلبی عروقی

صفحه 1:
تغذیه و بیماریهای قلبی عروقی

صفحه 2:
بیماریهای قلبی عروقی : "مهمترین عامل مرگ و میر در کشورهای در حال توسعه و توسعه یافته ۱ كي 0 ‎(Wee ray ean eae‏ کلسترول خون بالا (32 درصد ) ”تربكليسريد بالا( 46 درصد ) "اضافه وزن و چاقی ( 58 درصد ) ۷دیابت 0

صفحه 3:
Pep re TC Se Bee IE Len rane penn) Te ree Corr ae ۱ CTI yen nor ‏چاقی‎ “نمك طعام و ساير نمکها 3 vA ai ۲هموسیستئین و وبتامینهای 6 68 . اسید فولیک و 490 /فلاونوئیدها ”فيبرها

صفحه 4:
: نوع و مقدار جربيهاى دريافتى "حداکثر 30 درصد انرژی دریافتی از چربیها ‎ee en‏ و ۷ حداکثر 8 درصد از اسیدهای چرب چند پیوند دوگانه ”9 12-15 درصد از اسيذهاى جرب با بك ييوند دوكانه ‎CICS cre et Se Sree) Ree arene‏ ‎RY re se SP eT ee‏ ”اسيدهاى جرب امكا 3: Spe SPE es در جوانان 3-6 كرم در روز 0 aCe poverenrees Ini

صفحه 5:
تاثير اسيدهاى جرب به كلسترول : كافش يبك درصد از انرزى دريافتى ار اسيدهاى حرق اشباع مت را رل ا | کی را تن

صفحه 6:
eee Te is : ‏چاقی‎ ۲ ‏ل ال ل لك‎ [۱ ‏للا‎ epee eee Doe eR Bien . ‏درصد کل هیپرتانسیونها با کنترل وزن کنترل می شود‎ 50 7 : ‏کاهش وزن 2/9 کیلوگرم‎ 7 010000 TOC per CCE TEU fa poel ep en Tee pee eS TRIE Cad = Ce rman B Lee Bene eee Berek Tere Te eS Ro Seto) a 3 7 حساسيت به كلرور سديم با سن بالا. جاقى و نزاد سياه يوست مرتبط است . ” يتاسيم : 7 دریافت زیاد پتاسیم با کاهش فشار خون همراه است SRO Dod Reet Tron eld TO ee ite aes red

صفحه 7:
: ‏الکل‎ ‎BRS Nee ean oe per renee Ur pa co] ke pee 0 ‏ل‎ ‎00 ‏ل‎ 5 (0 9b 51, VOLO Juv

صفحه 8:
7 ویتامینهای 66 .اسید فولیک و 808)

صفحه 9:
تاثیر بیو فلاونوئیدها بر بیماریهای قلبی عروقی Some eats ea bere tycee dil roa ل 000 [۱ ‏ا‎ ROC AEC ” شواهد و آزمونهاى شيميايى . بيو شيميايى . بالينى و | ۱ پیش گیری از اکسیداسیون با است . ” بيشكيرى از تشكيل يلاك آترواسكلروتيك ‎toe Bs a ae‏ ا ل م ‎GER eer aes ee see RET peere eto var eee hohe ‏” فلاونوئيدها با شلاته كردن فلزات فعال و جمع آورى راديكالهاى آزاد ‎RCS Carp Pere Seer ay ONC ee PD)‏

صفحه 10:
مخ سم ‎er ey ne ee ier sre ot ae‏ eS rape or ” سويا و حبوبات مهمترين منبع فلاونونها : ” برتقال . كريب فروت . ليموشيرين و ليمو ترش ‎Te Bon)‏ ا 0 ” اتوت فرنكى . تمشك و زغال اخته ‎edt ee Boon)‏ 0ن ‎Resear eran ere ae‏ ‎Bee toe ed‏ ” كاكائو . شكلات . دارجين . لوبيا قرمز . لوبيا جيتى . فندق و كردو

صفحه 11:
PO ery ONT eh rr re pe wre er) peel ery : ‏پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی نشان داده است‎ ‎wuy egy ۹‏ ۱ ”مصرف انكور ياقوتى در فرانسه ”مصرف جاى و ماهى در زاين

صفحه 12:
تاثير مواد غذايى بر كاهش بيماريهاى قلبى و عروقى ‎Ae‏ ‏7 مصرف روزانه 30 گرم با 2 وعده در هفته ۱ سيستولى و كاهش 3 ميليمتر جيوه فشار دياستولى ‎Bice 58‏ ‎Oe eB ee Ser este ee oer rea‏ ‎Be Wee ae SO we bo ree‏ ”ميوه هاى خشك : ل ‎PCC ORO‏ عي رت

صفحه 13:
فیبرها On ee OO TOPs Be Tp TOr Pa [۳ yee Tene hea SoC peer rey

صفحه 14:
مهمترین منابع غذایی فیبرهای محلول : حبوبات : لوبیا عدس و نخود ‎Sree‏ را را ار 7"آجیل “اجو دوسر CS Te rc re Be) ‏"نان سبوس دار‎ "غلات سبوس دارصبحانه ‎oe‏ 0 ‎ba Farha‏

صفحه 15:
۱ Oe ‏عادات غذايى مديترانه اى)‎ ( "بکاربردن روغ مایع در آشپزی به جای روغن جامد 1 nese arent ere esa ep es rer eee eel PRL eSB BRST Teton Tne te test oe ie ‏ماهى ها‎ "فقط چربیهای حاوی اسیدهای چرب با چند پیوند دوگانه ين "بیشتر از غلات و حبوبات ۱

51,000 تومان