صفحه 1:
تغذیه و بیماریهای قلبی عروقی
صفحه 2:
بیماریهای قلبی عروقی :
"مهمترین عامل مرگ و میر در کشورهای در حال توسعه و توسعه
یافته
۱
كي 0
(Wee ray ean eae
کلسترول خون بالا (32 درصد )
”تربكليسريد بالا( 46 درصد )
"اضافه وزن و چاقی ( 58 درصد )
۷دیابت 0
صفحه 3:
Pep re TC Se Bee IE Len rane penn)
Te ree Corr ae
۱ CTI yen nor
چاقی
“نمك طعام و ساير نمکها
3 vA
ai
۲هموسیستئین و وبتامینهای 6 68 . اسید فولیک و 490
/فلاونوئیدها
”فيبرها
صفحه 4:
: نوع و مقدار جربيهاى دريافتى
"حداکثر 30 درصد انرژی دریافتی از چربیها
ee en و
۷ حداکثر 8 درصد از اسیدهای چرب چند پیوند دوگانه
”9 12-15 درصد از اسيذهاى جرب با بك ييوند دوكانه
CICS cre et Se Sree) Ree arene
RY re se SP eT ee
”اسيدهاى جرب امكا 3:
Spe SPE es
در جوانان 3-6 كرم در روز
0 aCe poverenrees Ini
صفحه 5:
تاثير اسيدهاى جرب به كلسترول :
كافش يبك درصد از انرزى دريافتى ار اسيدهاى حرق
اشباع
مت را رل
ا |
کی را تن
صفحه 6:
eee Te is
: چاقی ۲
ل ال ل لك
[۱ للا epee eee Doe eR Bien
. درصد کل هیپرتانسیونها با کنترل وزن کنترل می شود 50 7
: کاهش وزن 2/9 کیلوگرم 7
010000 TOC per CCE TEU
fa poel ep en Tee pee eS TRIE Cad
=
Ce rman B Lee Bene eee Berek Tere Te eS Ro Seto) a
3
7 حساسيت به كلرور سديم با سن بالا. جاقى و نزاد سياه يوست مرتبط است .
” يتاسيم :
7 دریافت زیاد پتاسیم با کاهش فشار خون همراه است
SRO Dod Reet Tron eld
TO ee ite aes red
صفحه 7:
: الکل
BRS Nee ean oe per renee Ur pa co] ke pee
0 ل
00 ل 5 (0 9b 51, VOLO Juv
صفحه 8:
7 ویتامینهای 66 .اسید فولیک و 808)
صفحه 9:
تاثیر بیو فلاونوئیدها بر بیماریهای قلبی عروقی
Some eats ea bere tycee dil roa
ل 000
[۱ ا ROC AEC
” شواهد و آزمونهاى شيميايى . بيو شيميايى . بالينى و |
۱
پیش گیری از اکسیداسیون با است .
” بيشكيرى از تشكيل يلاك آترواسكلروتيك
toe Bs a ae ا ل م
GER eer aes ee see RET peere eto var eee hohe
” فلاونوئيدها با شلاته كردن فلزات فعال و جمع آورى راديكالهاى آزاد
RCS Carp Pere Seer ay ONC ee PD)
صفحه 10:
مخ سم
er ey ne ee ier sre ot ae
eS rape or
” سويا و حبوبات
مهمترين منبع فلاونونها :
” برتقال . كريب فروت . ليموشيرين و ليمو ترش
Te Bon) ا 0
” اتوت فرنكى . تمشك و زغال اخته
edt ee Boon) 0ن
Resear eran ere ae
Bee toe ed
” كاكائو . شكلات . دارجين . لوبيا قرمز . لوبيا جيتى . فندق و كردو
صفحه 11:
PO ery ONT eh rr re pe wre er) peel ery
: پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی نشان داده است
wuy egy ۹ ۱
”مصرف انكور ياقوتى در فرانسه
”مصرف جاى و ماهى در زاين
صفحه 12:
تاثير مواد غذايى بر كاهش بيماريهاى قلبى و عروقى
Ae
7 مصرف روزانه 30 گرم با 2 وعده در هفته
۱
سيستولى و كاهش 3 ميليمتر جيوه فشار دياستولى
Bice 58
Oe eB ee Ser este ee oer rea
Be Wee ae SO we bo ree
”ميوه هاى خشك :
ل PCC ORO
عي رت
صفحه 13:
فیبرها
On ee OO TOPs Be Tp TOr Pa
[۳ yee Tene hea SoC
peer rey
صفحه 14:
مهمترین منابع غذایی فیبرهای محلول :
حبوبات : لوبیا عدس و نخود
Sree را را ار
7"آجیل
“اجو دوسر
CS Te rc re Be)
"نان سبوس دار
"غلات سبوس دارصبحانه
oe 0
ba Farha
صفحه 15:
۱ Oe
عادات غذايى مديترانه اى) (
"بکاربردن روغ مایع در آشپزی به جای روغن جامد
1 nese arent ere esa
ep es rer eee eel
PRL eSB BRST Teton Tne te test oe ie
ماهى ها
"فقط چربیهای حاوی اسیدهای چرب با چند پیوند دوگانه
ين
"بیشتر از غلات و حبوبات ۱