صفحه 1:

صفحه 2:
شلی) سار ‎bo‏ واه وی وه فصل سوم: ((تولید کنندگی)) تهیه کننده: محمدآبکار پایه: اول(ب)

صفحه 3:
| -تولید کنندگی ۲-بخش های فتوسنتز کننده گیاه ۳- ساختار برگ ۴- سایر فراورده های فتوسنتز ۵- نکات خارج از کتاب

صفحه 4:
تولید کنند کی ۱- انواع تولید کنندگان: بسیاری از ‎OLE‏ - برخی آغازیان - برخی باکتری ها (سیانو باکتر) تولید کنندگی محل های ذخیره سازی در گیاهان: میوه ها .دانه ‎cla‏ گلهاء ساقه. ريشه و برك نکته: باچه فرایندی عمل تولید کنندگی انجام می دهد: فتوسنتز تعریف فتوسنتز: تبدیل انرژی نورانی به انرژی شیمیایی موجود در غذا توسط كياهان

صفحه 5:
خب ۱7 فرمول فتوسنتز: ۰ 6002 70+ 602 + 06۳1206 0 + در فتوسنتز مواد خامی که مصرف می شوند. دی اکسید کربن و آب است. یکی از مهمترین هیدرات های کربنی که در فتوسنتز ساخته می شود گلوکز است. نه

صفحه 6:
a ‏بخش های فتوسنتز کننده گياهان‎ ‏همه بخش های سبز گیاهان فتوسنتز انجام می دهند. ماده سبز موجود در‎ ‏گیاهان که سبزینه یا کلروفیل نام دارد. آغاز کننده واکنش های فتوسنتزی‎ ‏است. بخش هایی از گیاه که کلروفیل ندارند. فتوسنتز انجام نمی دهند.‎ ‏نکته: بخش های زرد گیاهان نیز بطور کم فتوسنتز انجام می دهند.‎ ‏کلرو پلاست ها که در سلول های کلروفیل دار گیاهان وجود دارنده محل‎ ‏استقرار مولکول های کلروفیل هستند.‎ نکته: برگ ها اندام های اصلی فتوسنتز هستند.

صفحه 7:
جنس: نوعى يبيد (ت نام ديكر: سبزينه اه: در غشاء تيلا كوئيد كرانوم كلرويلاست کار: آغاز کننده واکنش هاى فتوسنتزی x ‏رنگ: سبز‎ کلروپلاست < شکل: کیسه ای و لایه ای کار: انجام فتوسنتز نکته: مقداری نشاسته را در خود ذخیره می کند.

صفحه 8:
شكل كلرو يلاست غشا درونی ‎Chloroplast‏ Inner Stroma membrane ‏استروما‎ Thylakoid membrane - Outer ‏غشا تیلاکوتید‎ membrane غشا بیرونی ‎Intermembrane‏ ‏بی ‎co‏

صفحه 9:
۱- ایپدرم ‏ نام دیگر: روپوست شكل: مكعبى (معمولاً) كار: توليدكوتيكول - ايجاد سلول نكهبان روزنه ویژگی: اغلب فاقد کلروپلاست می باشند. | | | ساختاربر گ ‎‘i‏ ‏جایگاه: دربین سلول های اپیدرم شکل: لوبیایی شکل کار: باز و بسته کردن روزنه ها نکته: بیشترین سلول نگهبان روزنه وروزنه ها در زیر برگ دیده می شوند. نکته: معمولا به ازای هریک روزنه دوسلول نگهبان روزنه وجود دارد.

صفحه 10:
۳- کوتیکول - جایگاه: سطح برگها منشا: اپیدرم ۴ میانبرگ << جایگا؛ نام دیگر: پوستک جنس: وعی لیپید نوعی موم کوتین‌نموم گیاهی ‎١‏ مانع تبخي رآب کار مانع نفوذ سرما )_ رمانع نفوذ میکروبها ‎oy ‏نام دیگر: مزوفیل ‏ن اپیدرم بالایی وپایینی ‏انکته: مهمترین بخش برگ است چرا؟ زیرا بیشترین عمل فتوسنتز ‏را انجام می دهد چرا؟ زيرا بيشترين مقّدار کلروفیل را دارد. كار: فتوسنة ‎ ‎ ‎ ‏انكته: بيشترين حجم برك را اشغال مى كند. ‎ ‎Hit

صفحه 11:
جایگاه: درمیانبرگ بر گها آوند چولی کار انتقال شیره خام ساختار برگ < ۵-رگبرگ < اجزاء آند آبکش کار انتقال شیره پرورده 2 کار | انتقال آب و مواد استحکام دهی ۶- روزنه ها

صفحه 12:
2 => 1 ‏ا‎ ‎PEN مجح ‎Se‏ ‘ SS ۲ 7 i ep OND: £3

صفحه 13:
نکات خارج از کتاب تعریف شیره خام: به ترکیب آب و املاح معدنی خاک که در آوند های چوبی جریان دارد. تعریف شیره پرورده: به تر کیب آب و مواد آلی( ساکارز - آمینو اسید ها و ...) که در آوند آبکش جریان دارد تعریف کلانشیم: به بافتی که به یک قسمت انعطاف و محکمی می دهد. تعریف کلرا نیشم: بهپارانشیم هایی که کلروفیل دارند می گویند. تعریف پارانشیم: به مجموعه سلول های زنه گیاه ۲-بیضی شکل هستند ۳- بیشترین حجم اندام های گیاه را اشغال مى کند ۴- دیواره نازکی دارند ۵- فضای خالی زیادی بین آن وجود دارد.

صفحه 14:
کلرو پلاست> کلروفیل جنس (ترپینوئید) لیکوتین ( قرمز رنگ) لست -گزالتوفیل ( زرد رنگ) کاروتن( نارنجی) آمیلو پلاست (ذخیره نشاسته) تو ه بروتئين) ست لیپو پلاست ( ذخیره چربی)

صفحه 15:

فصل سوم: تهیه کننده :محمدآبکار ((تولید کنندگی)) پایه :اول(ب) فهرست -1تولیدکنندگی -2بخش های فتوسنتز کننده گیاه -3ساختار برگ -4سایر فراورده های فتوسنتز -5نکات خارج از کتاب تولید کنندگی -1انواع تولید کنندگان :بسیاری از گیاهان – برخی آغازیان – برخی باکتری ها (سیانو باکتر) تولید کنندگی محل های ذخیره سازی در گیاهان :میوه ها ،دانه ها ،گلها ،ساقه ،ریشه و برگ نکته :باچه فرایندی عمل تولید کنندگی انجام می دهد :فتوسنتز تعریف فتوسنتز :تبدیل انرژی نورانی به انرژی شیمیایی موجود در غذا توسط گیاهان فرمول فتوسنتز: + 12H2O 6Co2 ‏C6H12O6 + 6O2 + 6H2O در فتوسنتز مواد خامی که مصرف می شوند ،دی اکسید کربن و آب است. یکی از مهمترین هیدرات های کربنی که در فتوسنتز ساخته می شود گلوکز است. بخش های فتوسنتزکننده گیاهان همه بخش های سبز گیاهان فتوسنتز انجام می دهند .ماده سبز موجود در گیاهان که سبزینه یا کلروفیل نام دارد ،آغاز کننده واکنش های فتوسنتزی است .بخش هایی از گیاه که کلروفیل ندارند ،فتوسنتز انجام نمی دهند. نکته :بخش های زرد گیاهان نیز بطور کم فتوسنتز انجام می دهند. کلرو پالست ها که در سلول های کلروفیل دار گیاهان وجود دارند ،محل استقرار مولکول های کلروفیل هستند. نکته :برگ ها اندام های اصلی فتوسنتز هستند. جنس :نوعی لیپید (ترپنوئید) کلروفیل نام دیگر :سبزینه جایگاه :در غشاء تیال کوئید گرانوم کلروپالست کار :آغاز کننده واکنش های فتوسنتزی رنگ :سبز کلروپالست شکل :کیسه ای و الیه ای کار :انجام فتوسنتز نکته :مقداری نشاسته را در خود ذخیره می کند. شکل کلرو پالست ساختار برگ -1ایپدرم نام دیگر :روپوست شکل :مکعبی (معموالً) کار :تولیدکوتیکول – ایجاد سلول نگهبان روزنه ویژگی :اغلب فاقد کلروپالست می باشند. ساختاربرگ جایگاه :دربین سلول های اپیدرم -2سلول نگهبان روزنه شکل :لوبیایی شکل کار :باز و بسته کردن روزنه ها نکته :بیشترین سلول نگهبان روزنه وروزنه ها در زیر برگ دیده می شوند. نکته :معموال به ازای هریک روزنه دوسلول نگهبان روزنه وجود دارد. -3کوتیکول نام دیگر :پوستک جایگاه :سطح برگها منشأ :اپیدرم جنس :نوعی لیپید ساختار برگ نوعی موم کوتین :موم گیاهی مانع تبخیرآب کار -4میانبرگ مانع نفوذ سرما مانع نفوذ میکروبها نام دیگر :مزوفیل جایگاه :بین اپیدرم باالیی وپایینی نکته :مهمترین بخش برگ است چرا؟ زیرا بیشترین عمل فتوسنتز را انجام می دهد چرا؟ زیرا بیشترین مقدار کلروفیل را دارد. کار :فتوسنتز نکته :بیشترین حجم برگ را اشغال می کند. جایگاه :درمیانبرگ برگها آوند چوبی کار انتقال شیره خام ساختار برگ -5رگبرگ اجزاء آند آبکش کار انتقال شیره پرورده کار -6روزنه ها انتقال آب و مواد استحکام دهی کوتیکول رگبرگ میانبرگ روپوست پایینی سلول نگهبان روزنه روزنه روپوست پایینی نکات خارج از کتاب تعریف شیره خام :به ترکیب آب و امالح معدنی خاک که در آوند های چوبی جریان دارد. تعریف شیره پرورده :به ترکیب آب و مواد آلی( ساکارز -آمینو اسید ها و )...که در آوند آبکش جریان دارد تعریف کالنشیم :به بافتی که به یک قسمت انعطاف و محکمی می دهد. تعریف کلرا نیشم :به پارانشیم هایی که کلروفیل دارند می گویند. تعریف پارانشیم :به مجموعه سلول های زنه گیاه -2بیضی شکل هستند -3بیشترین حجم اندام های گیاه را اشغال می کند -4دیواره نازکی دارند -5فضای خالی زیادی بین آن وجود دارد. کلرو پالست کلروفیل جنس (ترپینوئید) لیکوتین ( قرمز رنگ) -کرمو پالست پالست ها گزانتوفیل ( زرد رنگ) کاروتن( نارنجی) -لوکو پالست آمیلو پالست (ذخیره نشاسته) پرتو پالست (ذخیره پروتئین) لیپو پالست ( ذخیره چربی) اپیان

51,000 تومان