تغذیه

دودی کردن موادغذایی

doodi_kardan

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “دودی کردن موادغذایی”

دودی کردن موادغذایی

اسلاید 1: Smoking

اسلاید 2: دودی ﮐﺮدن روﻧﺪ ﻃﻌﻢ دادن، ﭘﺨﺖوﭘﺰ، ﯾﺎ ﻧﮕﻬﺪاریﻣﻮاد ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺎ روش ﻗﺮار دادن آن در ﺑﺮاﺑﺮ دود ﺣﺎﺻﻞ از ﺳﻮزاﻧﺪن ﯾﺎ ﻣﻮاد ﺳﻮﺧﺘﻨﯽ، ﺑﯿﺸﺘﺮ ﭼﻮب اﺳﺖ.

اسلاید 3: منظور از دود دادن

اسلاید 4: راﯾﺞﺗﺮﯾﻦ ﻏﺬاﻫﺎی دودی

اسلاید 5: Woods for smoking: Hickory Oak Cherry Walnut Chestnut Apple Alder Wood from citrus trees

اسلاید 6: پیشینه دود دادن اﻧﺴﺎنﻫﺎی اوﻟﯿﻪ اﻏﻠﺐ ﮔﻮﺷﺖ را ﺑﺮای ﺧﺸﮏ ﮐﺮدن آوﯾﺰان ﻣﯽﮐﺮده اﻧﺪ، و ﺑﻪ زودی آﻧﻬﺎ آﮔﺎه ﺷﺪه اﻧﺪ ﮐﻪ ﮔﻮﺷﺘﯽ ﮐﻪ در ﺟﺎی دودآﻟﻮدی ذﺧﯿﺮه ﺷﺪه ﺑﻮده دارای ﻋﻄﺮ و ﻃﻌﻢ ﻣﺘﻔﺎوت و ﺑﻬﺘﺮی از ﮔﻮﺷﺘﯽ اﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺳﺎدﮔﯽ ﺧﺸﮏ و ﻧﮕﻬﺪاری ﺷﺪهﺑﺎﺷﺪ. ﺑﺎ ﮔﺬﺷﺖ زﻣﺎن اﯾﻦ ﻓﺮاﯾﻨﺪ را ﺑﺎ ﭘﯿﺶ ﭘﺨﺖ ﻣﻮاد ﻏﺬاﯾﯽ در ﻧﻤﮏ ﯾﺎ آب ﺷﻮر درﻫﻢ آﻣﯿﺨﺘﻨﺪ، و در ﻧﺘﯿﺠﻪ ﻓﺮاﯾﻨﺪ ﻧﮕﺎﻫﺪاری ﻗﺎﺑﻞ ﻣﻼﺣﻈﻪ و ﻣﺆﺛﺮی را از ﻓﺮﻫﻨﮓﻫﺎی ﮔﻮﻧﺎﮔﻮن دﯾﮕﺮ اﻗﺘﺒﺎس و ﺗﻮﺳﻌﻪ دادﻧﺪ.

اسلاید 7: ترکیباتی که در دود وجود دارد

3,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید