پزشکی و سلامت بیماری‌ها

زخم ها (پانسمان و بانداژ)

zkhm-ha-pansman-bandaj

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “زخم ها (پانسمان و بانداژ)”

زخم ها (پانسمان و بانداژ)

اسلاید 1: زخم ها (پانسمان و بانداژ)

اسلاید 2: جراحات مختلفی ممکن است روی پوست ، عضلات ، عروق خونی و ارگانها ایجاد شوند که اغلب دارای ظاهر ناخوشایند بوده اما بندرت کشنده هستندمگر اینکه منجر به نارسایی راه هوایی و تنفسی شوند یا خونریزی غیرقابل کنترل یا شوک ایجاد کنندکمکهای اولیه بر کنترل خونریزی ، جلوگیری از آسیب بیشتر و کاهش خطر عفونت تاکید می کنند .

اسلاید 3: پوست، بدن را در برابر عوامل محیطی و باکتری ها محافظت کرده و به تنظیم دمای بدن کمک می کند . همچنین باعث حس کردن گرما ، سرما ، لمس ، فشار و درد می شود و به حذف آب و املاح زاید بدن کمک می کند .

اسلاید 4: تعریف زخمزخم معمولا به آسیبی که به پوست و بافتهای زیرین آن وارد شده اطلاق می شود

اسلاید 5: تقسیم بندی زخم ها زخم های بسته زخم های باز .

اسلاید 6: زخم های بسته آسیبی که زیر پوست شکافته نشده قراردارد یک زخم بسته نامیده می شوداز این نوع آسیبها می توان به کوفتگی و له شدگی اشاره نمود .

اسلاید 7: کوفتگی :صدمه ای است که به سلولها و عروق خونی موجود در داخل بافت وارد می شود باعث تورم و درد موضعی در محل آسیب می شود. ممکن است در محل صدمه تغییر رنگ(آبی و سیاه) داشته باشد که بر اثر نشت خون از عروق صدمه دیده و تجمع آن در بافتهای اطراف به وجود می آید.

اسلاید 8: له شدگی: آسیبی است که در آن نیروی بزرگی به بدن وارد شده و ایجاد جراحت می کنداین نیرو می تواند صدمه جدی در بافت های نرم زیر جلدی به همراه خونریزی داخلی ایجاد کند و ممکن است منجر به شوک(کاهش خونرسانی) شودگاهی اوقات له شدگی با زخم باز همراه می شود.

اسلاید 9: زخم های باز هنگامی که پیوستگی پوست از بین برود زخم باز ایجاد می شودزخم های باز شامل خراشیدگی ، پارگی ، کنده شدگی ، سوراخ شدگی ، قطع شدگی ، و صدمات له کننده می باشد.

اسلاید 10: خراشیدگی ها : به وسیله تراشیده شدن یا ساییدن خارجی ترین لایه پوست ایجاد می شوداین جراحت معمولا بسیار دردناک است چرا که انتهای اعصاب باز می باشددر اغلب موارد خون از زخم نشت دارد اما براحتی با فشار مستقیم قابل کنترل استدر صورت وسیع بودن سطح خراشیدگی مثل حادثه سر خوردن یک موتورسوار روی زمین خطر عفونت یک مسئله جدی است.

اسلاید 11: پارگی : بصورت یک شکاف در پوست است که عمق های متفاوت دارد پارگی ممکن است خطی (منظم ) یا ستاره مانند (نامنظم ) باشد . خونریزی در این زخم ها بیشتر است خصوصا اگر شریان درگیر شده باشد پارگی منظم معمولا بوسیله بریده شدن توسط اشیا تیز مثل چاقو، تیغ یا شیشه شکسته ایجاد می شود این نوع پارگی معمولا بهتر از انواع ستاره ای بهبود می یابد، چراکه زخم لبه های صاف داردجراحات ستاره مانند اغلب در اثر بریدگی با یک شئ کند بوجود می آید، لبه های زخم ناهموار بوده و زمان بهبودی ممکن است طولانی شود .

اسلاید 12: کنده شدگی: عبارتست از یک لایه شل و آویخته پوست و بافت نرم زیر آن که به میزان کمی پاره شده ( کنده شدگی نسبی) یا کاملا کنده شده است (کنده شدگی کامل )خونریزی به دنبال آسیب عروق خونی ممکن است شدید باشد اگرچه بعضی از عروق خونی ممکن است خودبخود با کشیده شدن به داخل بافت نرم فشرده شوند و خونریزی کاهش یابدبنابراین از دست دادن مقدار کم خون احتمال وجود یک آسیب جدی را رد نمی کندزمان بهبودی طولانی بوده و جای زخم ممکن است وسیع باشدکنده شدگی ها شایعترین پی آمد حوادث ماشین آلات صنعتی یا خانگی و وسایل نقلیه موتوری هستنداغلب انگشتان دست و پا، دست ها ،پاها، بازوها، ساق پاها را درگیر می کنند.

اسلاید 13: قطع شدگی : شامل قطع پیوستگی در یک اندام یا قسمت دیگری از بدن استقطع شدگی ها ناشی از نیروهای شکافنده یا پاره کننده هستند که اغلب با حوادث صنعتی یا وسایل نقلیه همراه می باشندانواع: کامل یا نسبیخونریزی از ناحیه قطع شده معمولا زیاد است، بنابراین باید مراقب علائم شوک بودولی گاهی بدلیل اسپاسم رگهای خونی خونریزی از حد مورد انتظار کمتر می شود .

اسلاید 14: سوراخ شدگی : این زخم ها عموما نتیجه فرو رفتن یک جسم نوک تیز مثل میخ ، سوزن یا چاقو به داخل بافت نرم هستندزخم ورودی ممکن است در ظاهر کوچک باشد و خونریزی کمی ایجاد کند. اما چنین جراحتی ممکن است عمیق و تخریب کننده باشد، در طول مسیر خود ضایعاتی ایجاد کرده و باعث خونریزی شدید داخلی شودزخم گلوله ممکن است دو زخم ورودی و خروجی ایجاد کند . بطور کلی زخم ورودی از زخم خروجی کوچکتر است و اگر بیمار از فاصله نزدیک مورد شلیک قرار گیرد زخم ورودی بوسیله باروت سوخته احاطه خواهد شد . زخم خروجی معمولا بزرگتر است و خونریزی شدیدتری دارد.

اسلاید 15: له شدگی (همراه با باز شدن پوست) : اگر در آسیب له شدگی پوست نیز آسیب ببیند با اینکه ممکن است خونریزی خارجی خفیف باشد اما باید احتمال وجود آسیب به ارگانهای داخلی و شوک را کاملا جدی گرفت .

اسلاید 16:

اسلاید 17: عوارض زخم هامهمترین عوارضی که زخم ها ایجاد می کنند: خونریزی عفونت روش کنترل خونریزی را در بخش خونریزی آموختید و برای کنترل عفونت باید روش صحیح تمیز کردن زخم و پانسمان را بیاموزید.

اسلاید 18: تمام زخم های باز به نحوی توسط باکتری هایی که در عامل ایجاد جراحت ، هوا ، نفس یا دستان امدادگر وجود دارند آلوده می شوندزمانی که خونریزی از زخم زیاد است مقدار زیادی از باکتریها از بافت آسیب دیده خارج می شوند و بقیه آنها بوسیله سلولهای سفید خون از بین می رونداما در صورت زیاد بودن تعداد میکروبهای وارد شده در هنگام ایجاد جراحت یا آلوده شدن بعدی، زخم عفونی می شود که می تواند پیامدهای وخیمی را به دنبال داشته باشدباکتریها می توانند تکثیر شده و عفونت را در درون بدن پخش کنند(Septicemia) و در مواردی نیز بیماری کزاز ممکن است ایجاد شود(Tetanus) .

25,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت بروز هر گونه مشکل به شماره 09353405883 در ایتا پیام دهید یا با ای دی poshtibani_ppt_ir در تلگرام ارتباط بگیرید.

افزودن به سبد خرید