سازمان دادن کلاس برای زیستن و یادگیری
اسلاید 1: سازمان دادن کلاس برای زیستن و یادگیری
اسلاید 2: برنامه ریزی مشتمل بر انواع فعالیت های متعدد است.این فعالیت ها صرفاً وسیله و ابزاری برای رسیدن به هدف هستند.هدفی که قصد آن بهسازی و ارتقای زیستن و یادگرفتن در کلاس درس است.امروزه برنامه ریزان درسی و مربیان به فکر تشویق معلمان به استفاده از روش های حل مسئله، آموزش از راه پروژه و سایر روش های توسعه ی تفکر و خلاقیت و نوآوری و رشد همه جنبه های جسمانی ، عقلانی، اجتماعی و عاطفی کودک افتادند. تلاش برنامه ریزان سعی بر به روز کردن روش های آموزشی مؤثر که بر تازه های روان شناسی یادگیری،ارزش های متعالی جامعه، و هدف های کلی آموزش استوار است، می باشد.
اسلاید 3: اصول روش های آموزش مبتنی بر تازه های روان شناسیروش آموزش باید از علاقه و دلبستگی فعلی دانش آموزان سود جوید و توسعه ی علاقه های بعدی را در آنان برانگیزد. باید دانش آموزان را برای برقراری هدف های ارزشمند درباره ی آن چه که باید انجام دهند تشویق کند. پیش بینی های لازم را درباره ی تفاوت های فردی در توانایی ها، علاقه ها و زمینه ی قبلی دانش آموزان انجام دهد.باید از فرصت های مربوط به استفاده از مواد واقعی برای یادگیری سود جوید.برای توسعه مهارت های اساسی از موقعیت های معنادار استفاده کند.تجاربی را که با سطح رشد و پختگی کودکان ارتباط نزدیک دارد، فراهم آورد. فرصت هایی را برای توسعه توانایی های نهفته ی خلاقیت دانش آموزان تهیه کند. بازتابی از درک مفهوم وسیع یادگیری به عنوان تغییر و اصلاح رفتار باشد.
اسلاید 4: اصول روش های آموزش مبتنی بر ارزش های متعالی جامعهروش آموزش باید همکاری معلم – دانش آموز را در برنامه ریزی، اجرا، ارزشیابی و پیش بینی کند.تعادل و توازنی را بین آزادی یادگیرنده و راهنمایی معلم برقرار کند.باید براساس مشارکت دانش آموز برای حل مسائل برخاسته از ارتباط با زندگی مدرسه ای تدوین شود.فرصت هایی را برای دانش آموز در توسعه ی مهارت های لازم در فرآیندهای گروهی فراهم سازد.فعالیت دانش آموز را از طریق استفاده از تأیید گروه برانگیزد.فرصت هایی را برای دانش آموزان فراهم آورد تا بتوانند تصمیماتی اتخاذ کنند و مسئولیت هایی را بپذیرند.توسعه ی تدریجی خود- رهبری را در دانش آموزان پیش بینی کند.
اسلاید 5: اصول روش های مبتنی بر هدف های کلی آموزش و پرورش ابتداییروش آموزش باید با توجه به همه ی جنبه های رشد کودک تدوین، اجرا و ارزشیابی شود. برنامه ی متعادل تری از فعالیت ها را برای دانش آموزان تدارک ببیند.سازگاری کودک با اجتماع محلی، کشور و جهان کمک کند.امنیت و رضایت خاطر دانش آموز زا تأمین و ارتقا دهد.
اسلاید 6: خلاصه ی فصلبهسازی برنامه ی درسی، در تحلیل نهایی، به معنای بهسازی آموزش است. بهسازی واقعی برنامه ی درسی در کلاس درس اتفاق می افتد.اصول راهنما برای بهسازی و ارتقای آموزش در تازه های روان شناسی یادگیری، ارزش های متعالی جامعه و هدف های کلی آموزش و پرورش دوره ی ابتدایی یافت می شود.آن نظریه ی آموزش با ارزش است که اصول راهنمایی را ارائه می کند که به فعالیت ها انسجام می بخشد و معلم را برای ارائه ساختار دانشی که برای کودکان ناسب باشد توانا می سازد و رفتار هوشمندانه ای را در معلمان توسعه می دهد.کوشش های اخیر برای ارزشیابی اثربخشی کار معلم به طور مستقیم با وظایف معلمان – که انتظار می رود به طور واقعی در موقعیت کلاس درس انجام گیرد – ارتباط دارد.سازمان مؤثر کلاس برای زیستن و یادگرفتن مستلزم استفاده ی هوشمندانه از اصول پویایی گروه است.محیط و جو کلاس، شامل محیط فیزیکی، عقلانی، اجتماعی و عاطفی به طور وسیعی کیفیت زیستن و یادگیری تجارب قصد شده در کودکان را تعیین می کند.برقراری انضباط در کلاس و مدرسه متناسب با ارزش های متعالی با جامعه و اجتماع محلی ضروری است. و درک این موضوع برای معلمان در استفاده از انواع متناسب با پسران و دختران آزاد از اهمیت ویژه برخوردار است.استفاده ی مؤثر از مواد آموزشی ( مانند کتاب درسی، سایر مواد خواندنی، ذسانه های آموزشی صوتی و تصویری، ماشین های آموزش و یادگیری برنا مه ای ) مهم ترین پیش نیاز برای آموزش اثر بخش است.
اسلاید 7: تهیه کننده: نگین بستان منش نیکدرس برنامه ریزی درسی ابتداییگروه تکنولوژی آموزشیاستاد راهنما : جناب آقای مذبوحینیمسال تحصیلی: 91-90
نقد و بررسی ها
هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.