modiriate_baghe_anar

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [1 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “مدیریت باغ های انار”

مدیریت باغ های انار

اسلاید 1: به نام خدامدیریت باغهای انارنفیسه ابراهیمی: کارشناس امور باغبانی شهرستان قزوین

اسلاید 2: مقدمهمقدمه

اسلاید 3:

اسلاید 4: جهانهندوستان ترکیهاسپانیاافغانستانپاکستانارمنستانگرجستانتاجیکستان000000

اسلاید 5: تعاريف و اصطلاحات در اين استاندارد واژه ها و اصطلاحات با تعاريف زير بكار برده مي شود: 1-3- انار : انار ميوه درخت Punica granatum .L از خانواده Punicacea مي باشد. 3-2- آفت : آفت عبارت است از كليه عاملهاي زنده مانند شش پايان (حشره ها )، كنه ها ، قارچها، باكتريها، ويروسها ، نماتدها ( در هر يك از مراحل رشد ) كه در حين بالندگي (رشد) جابجائي و ترابري انار موجب كاهش كمي و كيفي ميوه شود. 3-3- آفت زدگي : آفت زدگي نشانه هاي برخاسته از فعاليت آفت ها روي ميوه انار است كه در درون يا پهنه بيروني ميوه ها با چشم سالم بدون بهره گيري از ريزبين ديده شود. 3-4- آسيب ديدگي : آسيب ديدگي نشانه هاي برخاسته از عاملهاي طبيعي ، شيميايي و يا مكانيكي است كه بصورتهاي گوناگون مانند سوختگي ، خراشيدگي ژرف پوست ، ترك خوردگي ، سوراخ شدگي ، لهيدگي مكانيكي و يخ زدگي ميوه و همانند آن كه در طي مراحل رشد، برداشت، جابجائي يا جور كردن ،‌بسته بندي ، نگهداري ، ترابري و ارائه فرآورده به بازار ديده مي شود. 3-4-1 سوختگي : خشكيدگي و سخت شدن و دگرگوني رنگ پوست انار است .

اسلاید 6: 4-4-2- خراشيدگي ژرف : آسيب برخاسته از عاملهاي مكانيكي است كه پوست را خراشيده و به دانه رسيده باشد. 3-4-3 ترك خوردگي : به تركيدن و بازشدن پوست ميوه گفته ميشود. 3-4-4- سوراخ شدگي : به سوراخ شدن پوست ميوه گفته ميشود. 3-4-5 لهيدگي : به آسيب هاي برخاسته از فشار و عاملهاي مكانيكي روي ميوه گفته ميشود.3-4-6 يخ زدگي : به آسيب هاي برخاسته از سرما گفته ميشود بطوريكه پوست و دانه ميوه آسيب ديده و رنگ مزه آن دگرگون شده باشد. 3-5- نارسي : نشانه هاي برخاسته از نداشتن رشد طبيعي است كه به رقم انار بستگي دارد و اين اثر در رنگ و شفافيت پوست انار ديده مي شود و دانه ها نيز به آساني از پره ها جدا نمي گردند. دانه ها از ديد رنگ ، اندازه و مزه حالت طبيعي خود را بدست نياورده اند. 3-6- بدشكلي : حالتي از ميوه است كه در اثر عاملهاي گوناگون پديده آمده و ميوه شكل طبيعي خود را بدست نمي آورد يا از دست مي دهد. 3-7- ناهمگوني : به يك دست نبودن ميوه از ديد رقم (واريته ) و اندازه گفته ميشود. 3-8- آلودگي: به وجود هر گونه ماده خارجي روي پهنه بيروني ميوه گفته ميشود.

اسلاید 7: برخي از صفات ويژه كلي ارقام اناررديف عامل تقسيم بنديمشخصات اصلي 1اندازه ميوه كوچك، متوسط ، بزرگ2مزه ترش ، شيرين، ملس( ترش و شيرين )3آب كم آب ، پرآب 4پوستنازك ،كلفت5دانه ريز،متوسط ، درشت، نرم، سخت6رنگ پوستقرمز ، سفيد،زرد،سبز،سياه،صورتي7رنگ دانه قرمز،سفيد،صورتي،قرمزمايل به صورتي،سياه8رسيدن ميوه زودرس ،ميان رس،ديررس 9تركيدگي حساس،مقاوم10آفتاب سوختگيحساس، مقاوم

اسلاید 8: جدول مهمترين ارقام موجود در استانهاي عمده انار خيز كشور

اسلاید 9: ارقام عمده و برتر کشوردیررسپوست کلفتپوست قرمزدانه قرمز

اسلاید 10:

اسلاید 11:

اسلاید 12:

اسلاید 13:

اسلاید 14:

اسلاید 15: رقم رباب نیریز

اسلاید 16: رقم نادری نطنز

اسلاید 17:

اسلاید 18:

اسلاید 19:

اسلاید 20: جدول برخي از خصوصيات ارقام انار مطالعه شده

اسلاید 21: مديريت

اسلاید 22: آبياري و روشهاي مرسوم آن آبياري كرتي آبياري جوي و پشته آبياري تحت فشار آبياري سفالي

اسلاید 23: تغذيهبهتر است كودهاي محتوي عناصر ريزمغذي در پاييز و يا زمستان همراه با كودهاي شيميايي اصلي و كود دامي در نيمه خارجي سايه انداز درخت در عمق ريشه هاي فعال در زيرخاك به صورت كانالكود و يا چالكود قرار گيرند .

اسلاید 24: حدمطلوب غلظت عناصر غذايي در خاك باغهاي زير كشت انار

اسلاید 25: مصرف خاكي عناصر غذايي ريزمغذي براي باغهاي انار  

اسلاید 26: افات وبیماریها : كرم گلوگاه انارSpectrobates ( = myelois ) ceratoniae Zellوضعيت آفت : چرخه زندگي : تعداد نسل :

اسلاید 27: الف ) روشهاي مكانيكي – زراعي :جمع آوري و پاك سازي و معدوم نمودن ميوه هاي آلوده انار از اوايل تابستان ( شروع فعاليت نسل اول آفت ) تا پايان فصل برداشت هر 15 روز يكبار . از آنجائي كه اين آفت علاوه بر انار به انجير و گردو نيز خسارت مي زند درصورت مختلط بودن باغ كليه ميوه هاي آلوده محصولات فوق نيز بايد جمع آوري و معدوم گردد.3- پاکسازی و تخلیه تاج انار از طریق برس های مخصوص4- باغات رها شده و قديمي شناسايي و از طريق اقدامات ترويجي از جمله کف بر کردن و ... نسبت به ترغيب و تشويق صاحبان چنين باغاتي جهت جمع آوري انارهاي آلوده و اصلاح و جوان كردن باغات اقدام نمود . 5 - كنترل بيولوژيك: استفاده از زنبور تریکوگراماTrichogramma cacoeciae Trichogramma embryophagum به منظور حفظ دشمنان طبيعي خصوصاً زنبورهاي پارازيتوئيد نظير تريكوگراما در محيط باغ در حفظ پوشش گياهي زير درختان تلاش شود و در مناطقي كه عاري از گياهان گلدار مي باشند با كشت گياهان شهد زا و ترجيحاً گل سفيد نظير شبت زمينه ساز فعاليت و بقاي اين حشره مفيد باشيم .

اسلاید 28: بيماريهاي انباري انار 1- بيماريهاي قارچي2- عوارض فيزيولوژيك یا نرمی داخل نسوجInternal Break Down بيماري

اسلاید 29: توسعه باغهای اناراصلاح باغهای انار

اسلاید 30:

اسلاید 31:

اسلاید 32: تغییر ارقام نامطلوب پیوند انار رايج‌ترين نوع پيوندها در انار:الف : پيوند شكمي : اغلب براي تبديل ارقام انار ترش به شيرين و همچنين جهت تبديل پايه هاي نامرغوب به پايه هاي مرغوب انجام ميگيرد . پيوند شكمي در دو نوبت از سال امكان پذير است . يكي در اوايل بهار و ديگري اواخر تابستان ، يعني موقعي كه پوست درخت به راحتي جدا مي شود و امكان انجام عمل پيوند وجود دارد. بعد از انجام عمل پيوند اگر پيوندك گرفته باشد دو حالت وجود دارد : اول اينكه چنانچه درخت پيوند شده 4-3 ساله باشد ، در اين صورت قسمت بالاي درخت را در محل پيوندك بر مي دارند . دوم حالتي كه درخت مسن باشد كه در اين حالت پيوند را روي شاخه هاي جانبي درخت مي زنند نه روي تنه اصلي و پس از گرفتن پيوندك به پايه كاري ندارند ؛ زيرا پايه باعث رشد شاخه هاي پيوند خورده مي شود . شاخه اي كه در اثر اين نوع پيوند زدن به وجود مي آيد ، بعد از 2 تا 3 سال محصول مي دهد . البته اغلب بهتر است به جاي پيوند سرشاخه هاي مسن ، روي پاجوشهاي جوان آن پيوند كنند و سپس قسمت مسن را كاملاً‌ حذف نمايند.

اسلاید 33: نمایی از محل پیوند

اسلاید 34: 5-عمليات هرس 1-هرس شكل بندي (فرم ) الف ) هرس فرم بوته اي ( پاكوتاه ) ب ) هرس فرم ( پابلند )

اسلاید 35: . در حال حاضر روش قالب پرورش و تربيت درختان انار روش چند تنه‌اي است كه منجر به انبوهي باغ و عدم امكان توسعه مكانيزاسيون و استفاده از ماشين آلات مي‌شود، بنابراين هرس شاخه هاي پاييني، شاخه‌هاي اضافي و محدود كردن تعداد تنه‌ها ( 3-2 تنه ) و حذف نركها و پاجوشها در طول فصل داشت جزء اهداف اصلي اين فعاليت مي‌باشد كه به دليل ناچيز بودن منابع، اطلاعات مختصري از هرس به شرح ذيل داده مي شود : در هنگام هرس درختان انار بايد دقت نمود تا شاخه هاي بارده به طور نرمال در سطح جانبي تاج درخت توزيع شود اين كار باعث مي شود تا ميوه ها ضمن استفاده از نور و هواي مناسب و كافي ، از مواد غذايي يكنواخت در اطراف تاج نيز استفاده كننده . مسئله مهم ديگر در هرس درختان انار ، شناخت شاخه هاي بارده و محل ظهور جوانه ي گل ميباشد . گل ها روي شاخه هاي يك ساله و شاخه هاي چند ساله موسوم به اسپور كه سه يا چهار سال متوالي گل توليد ميكنند ، تشكيل مي شوند پس حفظ اسپورها و شاخه هاي سال جاري به منظور باروري درخت در سال آينده بسيار مهم است. هرس مناسب در كيفيت و كميت محصول و همچنين باردهي زودتر درختان جوان موثر است .

اسلاید 36: 2-هرس باردهي ( بهره برداري )

اسلاید 37: برداشت محصول

اسلاید 38: تشخيص زمان رسيدگي ميوه و سبزيها زمان رسيدگي ميوه ها و سبزي ها را مي توان به وسيله چند معيار تعيين نمود: 1- روشهاي بصري : اين روشها عبارتند از مشاهده رنگ پوست ، اندازه ميوه ، برگهاي خشك شده ، خشكي بدنه گياه ، كامل شدن ميوه 2- روشهاي فيزيكي : سهولت جداشدن ميوه از درخت و اندازه گيري وزن مخصوص ميوه و يا استفاده از نرمي سنج ياتردي سنج(Pentrometer) در استفاده از روشهاي فيزيكي بايد توجه داشت كه استفاده از كودهاي شيميايي ازت دار باعث نرم شدن بافت و سهولت جداشدن از ساقه شده و دقت اين روش را كاهش مي دهد. 3- روشهاي شيميايي : اندازه گيري مواد جامد كل ، تعيين اسيديته ، اندازه گيري نسبت مواد جامد به اسيد وتعيين ميزان نشاسته

اسلاید 39: درجه بندي و بسته بندي

اسلاید 40: بسته بندي چيست ؟ بسته بندي يك جزء غيرقابل تفكيك از فرآيند توليد غذاست و داراي دو نقش اساسي است : تبليغ ومعرفي غذا در محل فروش و حفاظت از غذا در مدت ماندگاري آن .

اسلاید 41:

اسلاید 42:

اسلاید 43:

اسلاید 44:

اسلاید 45:

اسلاید 46: حمل و نقل

اسلاید 47: صنايع تبديلي

اسلاید 48: مدیریت پس از برداشت در تهیه آب میوه اناردریافت و جمع آوری شستشودرجه بندیاستخراجتصفیهفشردنپرکردن کیسه ها مخصوصضدعفونی کردنپاستوریزاسیونغلظتفیلتراسیون فوق العاده

اسلاید 49:

اسلاید 50:

اسلاید 51:

اسلاید 52:

اسلاید 53:

اسلاید 54:

اسلاید 55:

اسلاید 56:

اسلاید 57:

اسلاید 58:

اسلاید 59:

اسلاید 60:

اسلاید 61:

اسلاید 62:

اسلاید 63:

اسلاید 64:

اسلاید 65: امور فرآوري تهيه رب انار به روش سنتي

اسلاید 66: 12قوانين و مقررات گمركي ، تجارتي و استاندارد.قيمت پايه صادراتي پيشنهادي در سال 1383 براي هر تن انار 600 دلار ميباشد . از نظر استاندارد ميوه ، انار درجه يك بايستي از نظر وزن حداقل350 گرم با رنگ قرمز خوشرنگ و براق بدون آثار ظاهري تركيدگي و آفتاب سوختگي و دانه هاي قرمز و آبدار و مزه ملس و بدون آثار ضربات مكانيكي باشد .

اسلاید 67: بورس هاي عمده بدليل وضعيت خاص ميوه انار و عدم آشنايي جهانيان ، اين ميوه در بورس بازارهاي در عرضه نمي شود ولي بدليل رقابت شديد كشور اسپانيا با ايران مکان های عرضه میوه شامل: واندرفــول نيواسپيتال فيلدز ( انگلستان ) ، تورنتو (كانادا) و روتردام (هلند ) در ماههاي عرضه ميوه موجود مي باشد.

اسلاید 68: مسائل پیش روی باغداری انار1- عدم اطلاع از اصول صحيح در ميان باغداران كاشت، داشت و برداشت 2- نامناسب بودن نظام بهره برداري3- محدوديت پرداخت تسهيلات به باغداران و وجود قوانين محدودكننده در سيستم اداري و بانكي 4- پائين بودن كيفيت اغلب كنسانتره توليدي درايران با استانداردهاي جهاني

اسلاید 69: 6-پائين بودن راندمان توليد و در نتيجه بالا بودن قيمت تمام شده محصول 8- عدم شناخت بازارهاي مصرف خارجي و مشكل كمبود اطلاعات درخصوص تجارت جهاني جهت توسعه صادرات متداوم و استفاده نكردن از نيروهاي متخصص و كارآزموده بعنوان عوامل صادراتي 5-عدم رعايت اصول بهداشتي درتهيه رب به روشهاي سنتي 7- كمبود سالن هاي بسته بندي مناسب و سردخانه در مناطق توليد انار

اسلاید 70: توصيه هاي سياستگذاري :كنترل توسعه و توليد با توجه به نياز بازارهاي داخلي و خارجي تغيير و تبديل و اصلاح باغات قديمي به باغات مدرن و سودآور تشويق و هدايت باغداران در بكارگيري سيستم آبياري تحت فشار هماهنگي در جهت تامين نيروي انساني ماهر و تربيت كارشناس و تكنسين هاي باغباني و تقويت و توسعه آموزشهاي باغباني در سطح كشور

اسلاید 71: اجراي مديريت تلفيقي در كنترل كرم گلوگاه انار حمايت و هدايت تشكلهاي توليدي از قبيل تعاونيها و اتحاديه ها هماهنگي در ارتباط با ايجاد تسهيلات براي توسعه صادرات تجهيزكارخانجات مربوط به فرآوري جهت مطابقت دادن محصولات فرآوري شده با استاندارهاي جهاني تعيين و توصيه تكنولوژي نوين توليد كنسانتره براي كارخانه ها شناسايي بازارهاي جديد از طريق شركت در نمايشگاههاي بين المللي

اسلاید 72: آشنايي مديران، كارشناسان و دست اندركاران با اقتصاد بين الملل ، صادرات، بازاريابي و روابط بين الملل تربيت كارگران ماهر در برداشت و بسته بندي انار بازديد تورهاي خارجي از مناطق توليد انار و آشنايي آنها با اين ميوه هماهنگي با هتل هاي محل اقامت تورهاي خارجي در جهت استفاده از اين ميوه و كنسانتره آن برگزاري جشنوارهاي منطقه اي همراه با آداب و رسوم محلي و معرفي اين ميوه

اسلاید 73:

اسلاید 74:

اسلاید 75:

اسلاید 76:

اسلاید 77:

اسلاید 78:

اسلاید 79: پایان

29,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت بروز هر گونه مشکل به شماره 09353405883 در ایتا پیام دهید یا با ای دی poshtibani_ppt_ir در تلگرام ارتباط بگیرید.

افزودن به سبد خرید