marahele_mokhtalefe_tadris

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “مراحل مختلف تدریس”

مراحل مختلف تدریس

اسلاید 1: مراحل مختلف تدريسمرحله اول: فعاليت هاي مقدماتي قبل از بيان مطالبمرحله دوم: ارائه درس جديد, اجراي تدريس, جريان ياد دهي و يادگيريمرحله سوم: نتيجه گيري و فعاليت هاي تکميلي

اسلاید 2: مراحل مختلف تدريس مرحله اول: فعاليت هاي مقدماتي قبل از بيان مطالب

اسلاید 3: فعاليتهاي مقدماتي1(1-1): ورود به کلاس- ايجاد ارتباط با دانش آموزان1- وارد شدن به کلاس با رويي باز و گشاده 2- سلام به دانش آموزان 3- احوال پرسي از آنها 4- رسيدگي به مشکل کسي که جلسه قبل مشکلي داشته است.5- همدردي با دانش آموزان

اسلاید 4: فعاليتهاي مقدماتي2(2-1): حضور و غياب1- حضور و غياب کل بچه ها از روي دفتر کلاسي 2- پي گيري غيبت کساني که جلسه قبل غايب بوده اند.3- تأکيد بر موجه نمودن غيبت دانش آموزان

اسلاید 5: فعاليتهاي مقدماتي3(3-1): بررسي فعاليتها و تکاليف گذشته1- رسيدگي به انجام فعاليت هاي درس جلسه گذشته و بازديد از کل دانش آموزان 2- پرسش درس قبلي طبق هماهنگي به عمل آمده قبلي که قرار بوده از آنها پرسش شود.از صفحه اول تا صفحه 7 تا سر مبحث موضوع روانشناسي علمي.

اسلاید 6: فعاليتهاي مقدماتي4(4-1): ارزشيابي ورودي- تشخيصيدر اين جلسه از دانش آموزان سؤالاتي مي شود از مباحث درس جديد (درس همين جلسه) چون روش تدريس آموزش گروهي و مشارکت گروهي در تدريس است ا ز قبل دانش آموزان درس جديد را مطالعه نموده اند.در اينجا سؤالاتي از درس جديد مي شود تا ببينم چه ميزان آگاهي کسب نموده اند مثلاً:1- چه کسي مي داند رويکرد يعني چه؟2- چه کسي مي داند موضوع روانشناسي چيست؟3- فرق روانشناسي علمي را با روانشناسي غير علمي بيان کنيد؟ميزان پاسخگويي بچه ها به اين سؤالات نشان دهنده سطح درک آنها از مطلب ميباشد.

اسلاید 7: فعاليتهاي مقدماتي5(5-1): ايجاد انگيزه و جلب توجه کلي دانش آموزانجهت ايجاد انگيزه و جلب توجه بيشتر بچه ها به مبحث جديد با سؤالاتي و طرح مباحثي و موضوعاتي سعي مي کنيم تا در متن موضوع قرار بگيرند و خود را با موضوع ديگر بدانند.مثلاً:1- بچه ها آيا مي دانيد يکي از عواقب زلزله افسردگي چيست؟2- آيا مي دانيد افسردگي چيست و چه حالتي مي باشد؟3- علت افسردگي و چگونگي آن را در چه مي دانيد؟4- آيا به اين مسئله فکر کرديد که چرا بعضي از افراد دست به خودکشي مي زنند؟و از اين قبيل.

اسلاید 8: مراحل مختلف تدريس مرحله دوم: ارائه درس جديد, اجراي تدريس, جريان ياد دهي و يادگيري

اسلاید 9: فعاليت (1-2): ارائه رئوس مطالبرئوس مطالب مورد تدريس را روي تابلو مي نويسيم.عبارتند از:1- موضوع روانشناسي علمي2- مراحل بررسي رفتار انسان توسط روانشناس3- رويکرد در روانشناسي4- تعريف رويکرد5- انواع رويکردها1- رويکرد زيست شناختي2- رويکرد رفتاري3- رويکرد شناختي4- رويکرد روان کاري5- رويکرد پديدار شناختي

اسلاید 10: فعاليت (2-2): بيان هدف کليبه بچه ها مي گوئيم که مهمترين موضوع ن کلي ترين موضوع مورد بحث رسيدن به اين نکته است که ببينيم يک روانشناس يک مسئله مثلاً يادگيري را از چه ديدگاههايي مي تواند مورد مطالعه و بررسي قرار دهد. که اشاره به رويکردهاست.

اسلاید 11: فعاليت (3-2): بيان اهداف رفتاريدر پايان درس از دانش آموز انتظار مي رود که:1- موضوع روانشناسي علمي را بداند.2- فرق روانشناسي علمي را با غير علمي بداند.3- مراحل بررسي رفتار انسان توسط روانشناس را بداند.4- تعريف رويکرد را بداند.5- انواع رويکرد را تشخيص دهد.6- بتواند مشخصات رويکرد زيست شناختي را بيان کند و آنرا تعريف کند.7- رويکرد رفتاري را تعريف نمايد.8- بتواند رويکرد شناختي را تعريف کند.9- بتواند رويکرد پديدار شناختي را تعريف کند.10- بتواند رويکرد روان کاوي را تعريف کند.11- حوزه ها و تحقيق در رويکرد زيست شناختي و رفتاري را عنوان کند.

اسلاید 12: فعاليت (4-2): ايجاد موقعيت مناسب جهت تفکردر اين زمينه با طرح يک موضوع يا مسئله يا يک سؤال آنها را به تفکر بيشتر وادار مي کنيم.براي نمونه به آنها مي گوئيم شما فکر مي کنيد چرا افراد به روانشناس رجوع مي کنند يا به آنها مي گوئيم:آيا فکر مي کنيد چرا وقتي صحبت از مراجعه به روانشناس مي شود عده اي طفره رفته و نمي خواهند اين کار را بکنند.سپس که بچه ها به تفکر فرو رفتند ما بحث را ادامه داده و آنها را بيشتر درگير مي کنيم.

اسلاید 13: فعاليت (5-2): استفاده از وسايل کمک آموزشي1- تهيه 5 پاکت که روي هر پاکت نام يک رويکرد نوشته شده.2- تهيه يک پاکت تحت عنوان ثبت اطلاعات و ورود داده ها که حاوي دو دسته کارت به رنگهاي سبز و زرد و نارنجي است که روي کارتها هيچ مطلبي نوشته نشده.3- تهيه يک پاکت که عنوان آن است استخراج و بازيابي اطلاعات که حاوي يک دسته کارت به رنگ بنفش است که روي کارتها مشخصات و ويژگي هاي رويکردها نوشته شده البته لازم به ذکر است که روي هر کارت فقط يک ويژگي ثبت شده است.

اسلاید 14: فعاليت (6-2): ارزشيابي مستمر و تکوينيچون روش تدريس عبارت است از روش آموزشي گروهي و مشارکت گروهي بچه ها در امر تدريس و معلم سخنران و متکلم وحده نيست در همان حين تدريس ارزشيابي نيز از بچه ها صورت مي گيرد. بطوريکه در حين تدريس از بچه ها مي خواهيم در مورد مباحث مختلف درس اطلاعات خود را بيان کنند. چون از قبل آنها روي درس جديد مطالعه داشته اند و با ناآگاهي به کلاس نيامده اند.

اسلاید 15: فعاليت (7-2): انجام فعاليت گروهي جهت تمرين و تفهيم بيشتر مطالب جديد توسط دانش آموزاندانش آموزان همانطور که به شکل گروهي نشسته اند از آنها مي خواهيم پاکتهاي که به آنها مي دهيم از هم تفکيک نمايند به اين شکل که: آنها بايستي: الف) از پاکت سفيد که پشت آن نوشته شده(استخراج و بازيابي اطلاعات) کارت هاي بنفش را بيرون آورده و در 5 پاکت رويکرد بگذارند پس از تفکيک آنها.ب) آنها بايستي از پاکت سفيد که پشت آن نوشته شده ثبت اطلاعات و ورود داده ها در مرحله اول کارتهاي سبز بيرون آورده و سؤالات مربوط به هر رويکرد را روي آن نوشته و در پاکتهاي مورد نظر قرار مي دهند.در مرحله دوم کارتهاي زرد و نارنجي را بيرون آورده و روي آنها مشخصات و ويژگيهاي هر رويکرد را مي نويسند و وارد پاکتهاي مورد نظر مي کنند.

اسلاید 16: طرح درس روانشناسی (رويکردها در روانشناسی)مرحله سوم: نتيجه گيري و فعاليت هاي تکميلي

اسلاید 17: فعاليت (1-3): جمع بندي مطالبدرس ارائه شده را يکبار از ابتدا تا انتها مرور مي کنيم و بطور خلاصه تمام ورودي مطالب را بررسي کرده و براي دانش آموزان مرور مي کنيم.

اسلاید 18: فعاليت (2-3): ارزشيابي پايانياين نوع ارزشيابي چون روش تدريس آموزشي گروهي و مشارکت بچه ها در کل جريان تدريس است در تمام مراحل دانش آموزان در معرض ارزشيابي قرار مي گيرند. و نيز فعاليتي را که در مرحله قبل روي پاکتها انجام دادند در مورد هر گروهي بطور جداگانه بررسي مي شود و نتيجه در جلسه بعد به اطلاع آنها مي رسد و قرار شده که گروهي بيشتر کارت صحيح را وارد پاکتها کرده به دفتر مدرسه معرفي شود تا از بانک جايزه شان به آن کرده برتر جوايزي داده شود.

اسلاید 19: فعاليت (3-3): ارائه تکاليف جهت جلسه آينده1- از دانش آموزان مي خواهيم که فعاليت هاي صفحه 7 تا 17 را انجام دهند و با خود به کلاس بياورند.2- مشخص شد که جهت جلسه آينده درس جديد را مطالعه کرده و ارزشيابي مي شوند که ارزشيابي به دو شکل صورت مي گيرد:الف)هم پرسش به صورت شفاهي است.ب) امتحان کتبي که 5 سؤال تستي به آنها مي دهيم که جواب دهند.

29,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت بروز هر گونه مشکل به شماره 09353405883 در ایتا پیام دهید یا با ای دی poshtibani_ppt_ir در تلگرام ارتباط بگیرید.

افزودن به سبد خرید