مقاله تحقیقاتی نانو قسمت اول
اسلاید 1: بسم الله الرحمن الرحیمپروژه:بررسی خواص عصاره ی برگ زعفرانپژوهش کنندگان: محمدرضا رضایی و حمید سبک رو استاد راهنما: خانم دکتر صداقتی جهرمیدانشگاه: دانشکده علوم پایه شیراز
اسلاید 2: استخراج عصاره ی برگ بنفش زعفران :ابتدا برگ های زعفران را باآب شهری شستشو داده بعد از آن به مقدار 11.080 گرم از برگ ها را با مقطر شستشو داده شد. سپس با 400 میلی لیتر از آب مقطر روی هیتر در دمای 53 درجه به مدت 4:30 ساعت می گذاریم بعد به رنگ زرد روشن دیده می شود و از روی هیتر برداشته و برگ ها را از محلول خارج میکنیم و در نهایت عصاره ی برگ زعفران باقی می ماند.
اسلاید 3: جذب عصاره ی استخراج شده برگ زعفران
اسلاید 4: تست عصاره ی برگ زعفران با HCL , NaOH:1)مقداری از عصاره درون لوله ی آزمایش ریخته و به آن حدودا 3 تا 5 قطره از اسید HCl به آن اضافه میکنیم از رنگ زرد کمرنگ به رنگ صورتی (قرمز روشن) متمایل می گردد.2) این بار با NaOH چند قطره به عصاره ی برگ زعفران می زنیم و مشاهده می شود از زرد روشن به رنگ زرد پر رنگ متمایل می شود. غلظت های Hcl : 1 M , 0.1 M , 0.01 M , 0.001 M غلظت های NaOH : 1 M , 0.1 M , 0.01 M , 0.001 M محیط اسیدی محیط بازیblank
اسلاید 5: Total data naoh: 1 m , 0.1 m , 0.01 m , 0.001 m
اسلاید 6: Total data HCl : 1 m , 0.1 m , 0.01 m , 0.001 m
اسلاید 7: بررسی قدرت جاذب بودن عصاره ی برگ زعفراننمونه شاهدمتیل اورانژ 5 ml رقیق شده3 ml H2O2فاقد برگ زعفران نمونه ی حاوی برگ زعفرانمتیل اورانژ 5 ml رقیق شده3 ml H2O20.512 g برگ زعفران نمونه ی شاهد برگ زعفران3 ml H2O20.539 g برگ زعفرانعصاره ی زعفران:مقدار عصاره 0.5 ml H2O2 3 mlمتیل اوارنژ 5 ml
اسلاید 8: تست اضافه کردن عصاره به نمکهای Cd , Fe , Ni : کادمیم نیترات : 3ml H2O + 0.5 ml extractنیکل سولفات : 3ml H2O + 0.5 ml extract Fe III: 3ml H2O + 0.5 ml extract blank: 3ml H2O + 0.5 ml extractNiCdFeblank
اسلاید 9: Cd(NO3)2
اسلاید 10: Fe(NO3)3
اسلاید 11: Fe(NO3)3 diliute2
نقد و بررسی ها
هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.