mekanike_khodroye_khod_bashid_c1p2

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “مکانیک خودرو خود باشید”

مکانیک خودرو خود باشید

اسلاید 1: مكانيك خودرو خود باشيدمديريت آموزش و توسعه شركت ايران خودرواداره آموزش و توسعه مديران

اسلاید 2: معرفي سيستمهاي ايمنيو مراقبت هاي ايمني

اسلاید 3: امروزه ایمنی خودرو در عرصه رقابت جهانی از مهمترین عوامل فروش خودروسازان است. خودروسازان مطرح جهان سعی می کنند از سیستمهای ایمنی مطلوب بر روی خودروهای خود استفاده کنند. سیستم های ایمنی به دو دسته تقسیم می شوند.1.سیستم های فعال:این سیستم ها در هنگام حرکت خودرو فعالند وشرایط دینامکی خودرو را برای پیشگیری از بروز تصادف،کنترل می کند.برخی از این سیستمهای فعال عبارتند از ABS : سیستم ترمز ضد قفل هنگام قفل کردن چرخ ها فشار ترمز را برای افزایش کارایی سیستم ترمز، کاهش میدهد. ASR : این سیستم، امکان استفاده بهینه از اصطکاک سطح جاده را در حالت شتاب گیری برای خودرو فراهم می کند. EBD : سیستم هماهنگ کننده نیروی ترمز، نرم افزاری در حافظه ABS است و کنترل مجزای چرخها را در هنگام قفل کردن بر عهده دارد. ESP : عملکرد این سیستم در اسلايد بعدي بررسی می شود.2. سیستم های غیر فعال :از این سیستم ها در کاهش تصادفات خطرناک استفاده می شود و عبارتند از :کمربند هاي پيش كشنده (Pre-tensioning seatbelt)کیسه هوا ي ايمني (Air Bag)فیوز قفل کن

اسلاید 4:

اسلاید 5: سیستم ESP : جدیدترین سیستم حفاظتی خودرو است و از سال 2002 میلادی بر روی 27% از وسایل نقلیه اروپایی، نصب شده است . این آمار در خودروهای ژاپنی و امریکایی 75% بوده و رو به افزایش است. خودروهایی که سیستم ESP دارند از دیگر سیستم ها نظیر EBD,ASR,ABS و.. استفاده می کنند. این سیستم برای کنترل مطلوب خودرو و بر روی سطح جاده و حفظ ثبات آن در هنگام پیچیدن،طراحی شده است.اگر راننده با گردش سریع فرمان،کنترل خودرو را از دست بدهد وخودرو بلغزد،سیستم ESP آن را به مسیر اصلی خود بر میگرداند. برای تغییر مسیر خودرو از دو سیستم استفاده میشود: 1.     سیستم فرمان : استفاده عمومی از فرمان برای تغییر مسیر 2.     سیستم ترمز : از سیستم برای کاهش سرعت خودرو و تغییر مسیر آن استفاده میشود

اسلاید 6: اگر خودرویی در حال حرکت باشد و ناگهان ترمز یکی از چرخهای آن فعال شود،به دلیل اختلاف سرعت،در جهت همان چرخ می چرخد.این سیستم در تانگها و خودروهای راهسازی به جای سیستم فرمان و در تراکتورها و خودروهای رالی برای کنترل بهتر در کنار سیستم فرمان استفاده شده است.راننده با فشردن یکی ازپدالها یا اهرمهای موجود در زیر پای خود خودرو را به سمت دلخواه، هدایت می کند. سیستم ESP هنگام تغییر مسیر ناخواسته خودرو آن را به مسیر اولیه خود باز می گرداند.ESP ،لغزش جانبی خودرو را در هنگام گردش فرمان با اعمال نیروی ترمز بر روی یک چرخ، کنترل می کند و خودرو را به مسیر مورد نظر راننده بر می گرداند.ECU سیستمESP با استفاده از حسگر فرمان از جهت مورد نظر راننده مطلع می شود.حسگر چرخها و محاسبات اختلاف سرعت ایجاد شده،وضعیت خودرو را روی سطح،تخمین می زند و با مقایسه این دو داده، انحراف خودرو از مسیر مورد نظر، بررسی می شود.هنگام گردش فرمان،بین چرخ ها و اطلاعات حسگر شتاب، جهت مورد نظر راننده را مشخص می کند. اگر لغزش جانبی در خودرو ایجاد شده باشد، سیستم ESP آن را به حالت اولیه خود باز می گرداند.

اسلاید 7: در هنگام آشكار شدن ضربات نسبتا شديد و يا بروز تصادف ، در صورت باز بودن سوئيچ خودرو ، سيستم پيش كشنده كمربند ايمني فعال شده و بسته به ميزان و شدت ضربه وارده ، كمربند ايمني را چند سانتيمتر كوتاهتر مي كند تا با كاهش طول حاصله ، سرنشين كمتر به سمت جلو پرتاب شود . البته اين عمل به نحوي صورت مي پذيرد كه نيروي فشار كمربند ايمني به روي بدن سرنشين را كاهش مي دهد . در صورت بروز هر گونه حادثه اي ، جهت بررسي سيستم مذكور به نمايندگيهاي مجار مراجعه نمائيد .همواره اين نكته را مدنظر داشته باشيد كه اين نوع سيستم ايمني پس از ده سال ، مي بايست مورد تعويض قرار گيرد .سيستم پيش كشنده كمربند ايمني و محدودكننده فشار

اسلاید 8: سيستم كيسه هواي ايمنيكيسه هواي موجود در خودروهاي مجهز به اين سيستم عبارتند از :- كيسه هواي جلويي سمت چپ و راست- كيسه هواي كناري سمت چپ و راست آمارهاي موجود از صدمات ناشي از تصادفات نشان مي دهند كه درصد آسيب سر و صورت در خودروهائي كه مجهز به سيستمهاي كيسه هوا و پيش كشنده كمربند ايمني مي باشند 39٪ و خودروهاي مجهز به اين سيستم 24٪ ميباشددر صورتيكه ضربه وارده به خودرو از عقب باشد ، كيسه هاي هواي ايمني عمل نخواهند كرد، صرفاَ كمربند ايمني فعال خواهد شد . اما اگر ضربه وارده از جلو يا بغل خودرو باشد و شرايط مورد نظر طراح سيستم را فراهم نمايد ، كيسه هاي هوادر زمان بسيار كوتاهي از گاز بي ضرر نيتروژن پرشده تا راننده هواي ايمني ، كمربندهاي ايمني پيش كشنده عمل خواهند كرد .نحوه عملكرد سيستم : كاهش ناگهاني و شديد شتاب توسط سنسورهاي ضربه آشكار ميشود و كنترل يونيت سيستم كيسه هواي ايمني باعث فعال شدن و برقراري جريان به كانكتورهاي مدول فرمان و در نتيجه فعال شدن كيسه هوا ميگردد .

اسلاید 9: بلافاصله بعد از پر شدن كيسه هواي ايمني گاز آن از يك منفذ باريك واز پيش تعيين شده روي كيسه هواي ايمني خارج ميشود . زيرا عدم انجام اين عمل موجب خفگي و كاهش ديد راننده مي گردد .روند جاري در حدود چند ميلي ثانيه صورت مي پذيرد . بطور معمول در خودروها حجم كيسه هواي سمت راننده 60ليتر وحجم كيسه هواي سمت شاگرد 90 ليتر مي باشد . حجم كمتر كيسه هواي سمت راننده به دليل وجود غريبلك فرمان ميباشد . توجه : در صورتيكه به روي صندلي جلو ، كودك نشسته ويا صندلي بچه نصب شده باشد ، سوئيچ مخصوص كيسه هواي سمت شاگرد را غيرفعال نمائيد .

اسلاید 10: استفاده از كولر خودرو را به حداقل برسانيد ، اين كار مصرف سوخت را كاهش مي دهد .به حداكثر سرعت مجاز خودرو توجه كنيد ، پدال گاز را به آرامي بفشاريد و سرعت خودرو را ناگهاني افزايش ندهيد ، سعي كنيد سرعت خودرو يكنواخت باشد تا علاوه بر كاهش آلاينده ها از فرسايش قطعات مكانيك خودرو جلوگيري شود .يادمان باشد كه از بازكردن كابل هاي باطري خودروي انژكتوري در حالت روشن بودن خودرو خودداري نمائيد چون كه ECU (واحد كنترل الكترونيكي) مي سوزد و اين عيب بعد از حدود 2 الي 3 هفته مشخص ميشود و ECU داراي قيمت بالائي است .در توقف هاي بيش از 2 دقيقه در ترافيك يا پشت چراغ قرمز موتور را خاموش كنيد .

اسلاید 11: نكات ايمني در صورت مجهز بودن خودرو به سيستم پيش كشنده كمربند ايمني و كيسه هوا نكات و قوانين زير را مد نظر داشته باشيد :هنگام رانندگي ، كمر بند ايمن يرا بطور صحيح ببنديد .بر روي صندلي بطور قائم بنشينيد .چنانچه خودرو دچار تصادف و يا توقف طولاني و يا شكستگي در اين نواحي گرديد ، جهت بررسي سيستم به نمايندگي مجاز مراجعه نمائيد .سيستم پيش كشنده كمر بند ايمني و كيسه هوا داراي عمر كاركرد مي باشند و بعد از سپري شدن 10 سال مي بايست توسط نمايندگي هاي مجاز تعويض گردند .در هنگام رانندگي هرگز دست خود را بر روي چندپر فرمان قرار ندهيد .(مركز غربيلك فرمان ، محل قرار گيري Airbag )هر گز با دست به قسمت مركزي فرمان ضربه و يا فشاري وارد نكنيد .تا حد امكان داخل خودرو سيگار و يا پيپ نكشيد ، امكان دارد كه سيگار باعث آسيب كيسه هوا و يا سيستم آن گردد .

اسلاید 12: چرا نياز به استفاده از قطعات يدكي اصلي داريم ؟قطعات يدكي اصلي همانند حلقه اتصال سازنده و شبكه مي باشد كه از طرق آن حفظ بازار و موقيت شبكه تضمين ميگردد .فوايد استفاده از قطعات يدكي اصلي احترام به اطمينان مشتريان تضمين قابليت اطمينان به خودرو ماندگاريتضمين سازنده در خصوص كيفيت مناسب قطعات پشتيباني به روز و فعال جهت برآورده سازي رضايت مشتريان قيمت مناسب با توجه به كيفيت برترهمگرائي و حمايت از سازندگان قطعات با حفظ بازار قطعات يدكي و مصرف توسط شبكهبهره گيري از توصيه هاي كارشناسان فني سازنده و متخصصين ايران خودرو قابليت اطمينان كامل به روشهاي تعميراتي كه توسط سازنده خودرو فراهم گرديده است .بهره مندي از فوايد طراحي خاص قطعات يدكي براي محصولات توليدي ايران خودرو

اسلاید 13: Lllllllllllllllllمممممك نخنحخمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممبكارگيري قطعات تقلبي در خودرو در موارد مربوط به آسيب ديدگي مشتريان شامل مسئوليت نمايندگي مي شود .

اسلاید 14: پايان

20,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید