tahghighe_microscop

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [1 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “میکروسکوپ”

میکروسکوپ

اسلاید 1: دبستان امید ایران تحقیق میکروسکوپ معلم:خانم اسماعیلی پور سال چهارم ابتدایی سال92 محقق:سینا دهقانی

اسلاید 2: به نام خدا وند مهربا ن

اسلاید 3: مقدمه: میکروسکوپ وسیله ای است که با آن می توان چیزهای نازک و ریز را دید.میکروسکوپ وسایل را 1000برابر بزرگ تر می کند ولی ذربین10برابر بزرگ میکند. چیزی را که می خواهیم زیر میکروسکوپ ببینیم باید شفاف باشدو نور از آن بگذرد.

اسلاید 4:

اسلاید 5: انواع میکروسکوپ: ما انواع و اقسام میکروسکوپ داریم، میکروسکوپ های قوی تر،بزرگ تر و بهتر و شفاف تر نشان می دهند که برای دانشمندان است ؛ اما میکروسکوپ های معمولی زیاد خوب و شفاف نشان نمی دهد که برای دانش آموزان است.

اسلاید 6: یک نمونه میکروسکوپ

اسلاید 7: یک نمونه میکروسکوپ

اسلاید 8: کار با میکروسکوپ:وسایل لازم:پوست نازک مثل:پوست پیاز-میکروسکوپ-آب و قطره چکان.ما اول میکروسکوپ را برداشته و بعد پوست نازک پیاز را برداشته و روی لام قرار می دهیم.یک قطره آب روی پیاز ریخته. آیا شکل آجر آجری می بینید؟!

اسلاید 9:

اسلاید 10: نمونه از پوسته پیاز با میکروسکوپ قوی

اسلاید 11: نمونه از پوست پیاز

اسلاید 12: نمونه از پوست پیاز

اسلاید 13: گلبولهای سفید                                                                                         

اسلاید 14: گلبولهای قرمز                                              

اسلاید 15: فرق سلول گیاهی و جانوری در زیر میکروسکوپسلول جانوری سلول گیاهی

اسلاید 16: سوالات تستی:1- گياه چگونه آب را جذب مي كند؟ به وسيله برگ به وسيله ميوه به وسيله تارهاي ريشه به وسيله ساقه 2-محل غذاسازي در كدام قسمت گياه انجام مي شود؟ ريشه ساقه برگ ميوه

اسلاید 17: 3- غذاي اندوخته در بوته گل سرخ در كدام قسمت گياه ديده مي شود؟ ريشه ساقه برگ گل 4- در بين گياهان زير كداميك در عمل غذاسازي فعال تر هستند؟ گل گلايل گندم خيار درخت گردو

اسلاید 18: 5- آب چگونه به قسمت هاي مختلف گياه مي رسد؟ از راه آوند از راه تارهاي نازك ريشه از راه هوا از سوراخ هاي ريز برگ

اسلاید 19: 6- آوندها در کدام قسمت گیاه وجود دارند ؟ ساقه برگ ریشه موارد یک و دو7- کدام قسمت از سلول مایع غلیظی است ؟ هسته پوشش اطراف سلول سیتوپلاسم

اسلاید 20: سوا لات جاخالی:1-سبزی رنگ برگ ها به سبب وجود ماده ای به نام .................. است 2-بعضی از آوندها غذایی را که در ................. ساخته شده است،به میوه یا ریشه انتقال می دهند

اسلاید 21: 3-گیاهان برای غذاسازی به ...................... نیاز دارند . 4-ریشه ی گیاهان آب را به وسیله ی ................ خود جذب می کند و به برگ می رساند .

اسلاید 22: 5-در ساقه و برگ گیاهان لوله های بسیار باریکی وجود دارد که به آن........... می گویند .6-محل غذاسازی گیاهان ........................... است. 7-گیاهان سبز به جز مواد غذایی که می سازند مقدار زیاد .............. هم تولید می کنند .

اسلاید 23: سوالات تشریحی:1- سبزینه چیست ؟ 2-آنچه گیاهان برای غذاسازی نیاز دارند کدام است نام ببرید ؟ 3-گیاهان مواد لازم برای غذاسازی را چگونه از خاک می گیرند؟ 4- چرا به گیاهان غذاسازان بزرگ می گویند؟

اسلاید 24: 5-گیاه گوجه فرنگی برای غذاسازی به چه چیزهایی نیاز دارد؟ ( 4 مورد) 6-گیاهان سبز در شب غذاسازی می کنند یا در روز؟ چگونه؟

اسلاید 25: 7- کدام یک ازگیاهان زیر در غذاسازی فعال ترند؟ چرا ؟ گوجه فرنگی – خرما – بوته گندم 8- چرا در جنگل های انبوه درختان قد می کشند؟

اسلاید 26: 9- چگونه می فهمید که نور چراغ هم باعث غذاسازی می شود یا نه ؟ 10- آزمایشی را بنویسید که ثابت کند آب از راه آوند به درون گیاه کشیده می شود ؟

اسلاید 27: 11- آیا تا کنون از میکرو سکوپ استفاده کرده اید؟! چه گونه؟توضیح دهید.(با شکل)

اسلاید 28: تقدیم به شما خوبان

34,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید