پزشکی و سلامت تغذیه

پروبیوتیک،پری بیوتیک وسین بیوتیک

probiotic-prebiotic-cinbiotic

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “پروبیوتیک،پری بیوتیک وسین بیوتیک”

پروبیوتیک،پری بیوتیک وسین بیوتیک

اسلاید 1: بسم الله الرحمن الرحیم

اسلاید 2: موضوع: پروبیوتیک،پری بیوتیک و سین بیوتیک

اسلاید 3: تعاریفپروبیوتیک: میکروارگانیسم های زنده ای هستند که اگر به میزان مناسب مورد استفاده قرارگیرند؛ میتوانند سبب بهبود وضعیت سلامت میزبان شوند.پری بیوتیک: به کربوهیدرات های غیر قابل هضم اطلاق میشود که به طور انتخابی سبب تحریک رشد و فعالیت تعدادی از باکتری های روده شده و بدین وسیله اثرات سودمندی روی میزبان اعمال میکنند.سین بیوتیک: به نوعی مکمل غذایی گفته میشود که باعث تنظیم بالانس باکتری ها در روده میشود. سین بیوتیک ها از ترکیب پروبیوتیک و سین بیوتیک ساخته میشود.

اسلاید 4:  باکتری ها بخش عمده فلور روده را به خود اختصاص می دهند(30تا50 درصد روده بزرگ )  زیست چیزی در حدود300تا1000گونه از میکروارگانیسم های مختلف در روده ها زندگی مسالمت آمیز و همزیست باکتری های موجود در مجاری گوارشی و نقش مهم آن ها در سلامت میزبان درون دستگاه گوارش همه ی موجودات این فلور روده ای وجود دارد.  ترکیب فلور روده هر جانور ویژه همان جانور است.باکتری ها 60درصد توده مدفوع را تشکیل می دهند.عمده باکتری های روده کوچک گرم مثبت و باکتری های روده بزرگ گرم منفی هستند. ایجاد مشکل درصورت برقرار نبودن توازن باکتری های روده(3نوع باکتری خنثی،مفید و مضر داریم).تولید ویتامین ها و اسیدهای آلی توسط باکتری های مفید و تولید ترکیبات سمی و سرطان زا توسط باکتری های مضر 99درصد باکتری های روده بی هوازی هستند و فقط در روده کور، باکتری های هوازی تراکم بالایی دارند.باکتری های بخش ابتدایی روده مسول تخمیر کربوهیدرات ها و باکتری های بخش انتهایی مسول شکستن پروتیین ها به اسیدهای آمینه هستند.فلور میکروبی روده متاثر از نوع غذای مصرفی است؛ لذا میتوانیم فلور میکروبی روده را تغییر دهیم و میکروب های مفید راجایگزین انواع مضر کرد.اثر بخشی پروبیوتیک ها تا زمانی ادامه دارد که مصرف شود(لزوم مصرف مداوم)

اسلاید 5: تاریخچه پروبیوتیک واژه پروبیوتیک یک واژه یونانی به معنای زندگی است(زیست یار در مدیریت میکروبی)واژه پروبیوتیک از سال 1965به بعد مطرح شده ولی تاریخچه حقیقی بکارگیری از مکمل های غذایی میکروبی به هزاران سال قبل برمیگردد.نخستین غذای حاوی میکروارگانیسم های زنده شیر تخمیری بوده است که آثار تاریخی مربوط به 2500سال قبل از میلاد مسیح نشان میدهد که سومریان از شیرهای تخمیری استفاده میکردند. مچینکوف از اولین کسانی بود که در زمینه ی فلور میکروبی دستگاه گوارش انسان و نقش آن درسلامتی مطالعه کرد.مچینکوف ابتدا معتقدبود که بخش انتهایی روده بزرگ انسان محتوی بیشماری از میکروب هاست واین امرسبب تخریب بافت ها و درنتیجه فرایند پیری که نتیجه فعالیت میکروب های عامل گندیدگی(پروتئولیتیک)که تولید مواد سمی نظیر فنول و آمونیاک کرده تسریع میکند(اول معتقدبود که فلور میکروبی روده اثر منفی روی سلامت انسان دارد).بعدها مچینکوف مشاهده کردکه کشاورزان بلغاری که بخش عمده غذای آن ها شیرتخمیری است طول عمر بیشتری دارند(پی بردن به اثرات مثبت).

اسلاید 6: معیارهای انتخاب پروبیوتیک هابی خطر بودنقابلیت حفظ حیاتتحمل پذیری در برابر مکمل های غذاییپایداری هنگام ساخت غذاپایداری داخل مکملتحمل پذیری در برابر PHپایین و شیرابه معده و آنزیم هامقاومت دربرابرآنتی بیوتیک هاتوانایی اتصال به بافت روده(استقرار در روده)فعالیت ضدباکتریاییتامین انتظارات موردنظر از پروبیوتیک مربوطه

اسلاید 7: ارگانیسم های پروبیوتیکی مهم:لاکتو باسیلوس هالاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس_لاکتوباسیلوس بولگاریکوس_لاکتوباسیلوس کازئی_لاکتوباسیلوس پلانتاریوم_لاکتوباسیلوس روتری_لاکتوباسیلوس لاکنیس.بیفیدیوباکترهابیفیدیو باکتریوم ترموفیلوم_بیفیدیوباکتریوم لانگوم_بیفیدیوباکتریوم بیفیدیوم_بیفیدیوم باکتریوم انیمالیسبرخی از گونه های اسپرتو کوکوسیاسپرتوکوکوس لاکتیس_اسپرتوکوکوس اینترمدیوس_اسپرتوکوکوس کرمولیسمخمرهاساکارو مایسیس سروسیهبرخی کیک هاآسپرژیلوس نایجر_آسپرژیلوس اوریزا

15,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت بروز هر گونه مشکل به شماره 09353405883 در ایتا پیام دهید یا با ای دی poshtibani_ppt_ir در تلگرام ارتباط بگیرید.

افزودن به سبد خرید