پلاسمین
اسلاید 1: بسم الله الرحمن الرحیمپلاسمین............استاد مربوطه : .................
اسلاید 2: مقدمهتحقیقات مربوط به آنزیمهای طبیعی در شیر یک تاریخ طولانی دارد که از روزهای آخر آنزیم شناسی و روزهای قبل از 50 سال شناسایی وروزهای قبل از 50 سال شناسایی آنزیمها آغاز میشود که این آنزیمها همان پروتئین ها هستند حدود آنزیم طبیعی در شیر شناسایی شده و چند تا از آنها در شیر مهم حائز اهمیت اند و از چندین نقطه نظر جزء محصولات شیری محسوب میشوند.بهترین آنزیمهای مشخص شده درشیر:اسیدفسفاتاز.آلکان فسفتاز.آمیلاز.کاتالاز.نمکهای صفراوی تحریک لیپاز.گلوتاتیون پراکسیداز.لیپوپروتئین لیپاز. لیزوزیم .سوپراکسید دیسموتاز. پلاسمین.....
اسلاید 3: مشخصات پلاسمینآنزیم پروتئولیتیکی پلاسمین به بتا کازئین وآلفا کازئین حمله میکند بسیار مقاوم به حرارت است.مسئوول طعم تلخ در شیر پاستوریزه وشیرUHT است نقش مهمی را در رسیدگی و گسترش طعم برخی پنیرها مانند پنیر سویئسی دارد. در اثر بیمارهای سوماتیک شمار زیادی از آنزیمها به ویژه آنزیمهای پروتئولتیکی درشیر افزایش مییابد که مهمترین آن پلاسمین است.
اسلاید 4: تعریف پلاسمینپلاسمین یک آنزیم آبکی کننده و پروتئین سرین است حاوی5 حلقه ارتباطی درون مولکولی دی سولفیدی است که برای فعالیتش در فعالیتهای مثل تریپین مهم حائز اهمیت اند که PH=7.5 دردمای37درجه سانتی گرادپلاسمین توسط دی ایزو پروپیل فلورو فسفات .فلورید سولفونیل.فنیل متیل منع شده وبازدارنده تریپسین با ساختار اختصاصی خاص .به خاطر زنجیره های پپتیدی لیزین یا آرگنین توسط گروه کربوسیل ذخیره میشوند.
اسلاید 5: سیستم پلاسمینشیر حاوی دو سیستم پروتئینازی قلیایی هر دو از خون منشا میگیرند یکی به صورت لیزوزمی سلولهای سوماتیک جهت مقابله با ورود میکروارگانیسمها و دیگری به صورت پلاسمین که قادر به هیدرولیز کازئین سیستم فیبرینولیتکی پلاسمین که از 5 واحد پلاسمینوژن. پلاسمین .بازدارنده پلاسمین . فعال کننده پلاسمینوژن و بازدارنده فعال کننده پلاسمینوژن می باشند.as1.as2 وBکازئین را هیدرولیز میکند سرعت هیدرولیزBبیشترازas هااست.درواقع شیر حاوی سیستم پلاسمین کامل است:پلاسمین.پلاسمینوژن.فعال سازهای پلاسمینوژنPAوبازدارندههایPA وپلاسمیناین سیستم از طریق خون وارد شیر میشوند وفعالیت پلاسمین در طی عفونت افزایش مییابد ودر آخرین روند شیر سازی.ورود از طریق خون به شیر افزایش مییابد. در شیر پلاسمینوژن. پلاسمین وPA با میسل هایCN در ارتباط اند ودر دلمه شیر لخته شده وCN اشباع شده اند در حالی که بازدارنده های PA و پلاسمین در سرم شیر قابل حل اند. بعلت تغییرات موجود در روندهای صنعت لبنی
اسلاید 6: فاکتورهای موثر روی فعالیت پلاسمین در شیرمرحله شیرواری نژاد وسن گاوبیمارهای ورم پستان دمای نگهداری شیرمدت زمان نگهداری آنبازدارنده سیستم پلاسمین
نقد و بررسی ها
هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.