dard

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “Pain”

Pain

اسلاید 1: به نام خدا

اسلاید 2: Pain درد (انجمن بین المللی بررسی درد 1979): یک تجربه ناخوشایند حسی و روانی که همراه با تخریب بالفعل یا بالقوه بیان می شود.algesia: دردAnalgesia: بی دردیNociception: شناسایی وانتقال محرک دردناکNociceptor : گیرنده درد درد یک پدیده ساده ی کنش و واکنش نیست، بلکه بروز درد و واکنش به آ ن متغیرهای زیستی، اجتماعی و روانی را در بر می گیرد.

اسلاید 3: انواع دردبر اساس منشاء، شدت و طول مدت درد به انواع زیر تقسیم می شوند.درد حاد: با بیماری و زخم همراه بوده و فرد بیمار از محل درد خود آگاه است. درد حاد می تواند از یک لحظه تا روزها ادامه داشته باشد.متناوب intermittent انتشاری referral

اسلاید 4: درد مزمندردهایی که بیش از 6 ماه از زمان آن گذشته و پایان آن قابل پیش بینی نمی باشد.بدنی (Somatic pain): منشا اینها بیشتر در نواحی پوست، عضلات، مفاصل. می توانند عمقی یا سطحی باشند. بصورت خفیف، مدام چنگ زننده، عذاب آور و خسته کننده توصیف می شوند. احشایی (visceral pain): منشاء آنها حفره شکم و قفسه سینه بوده که بصورت احساس فشار، دردهای شدید و ناگهانی و یا بصورت دردهای کرامپی مداوم و سوزشی بروز می نمایند. روانزا (Psychogenic pain): منشاء روحی و روانی داشته و علت فیزیکی مشخصی برای آن یافت نمی شود.

اسلاید 5: سطحی: درد در نواحی پوست همانند دردی که پس از تماس سوزن با دست احساس می شود.عمقی: اگر منشا درد از نواحی ماهیچه ها، استخوانها، مفاصل و بافت پیوندی باشد درد عمیق نامیده می شود.تشنج ماهیچه ای و سردرد از این نوع هستند.

اسلاید 6: تئوری های درد اختصاصی(دکارت ) الگو تعمیم حسی

اسلاید 7: تئوری اختصاصی درد (دکارت)راهای اختصاصی برای انتقال درد موجود است. تصور بر این بود که در انتهای اعصاب اختلال بوجود می آید. و اعتقاد بر این بود که این اعضاء توانایی دریافت و انتقال محرک های دردآور را در سرتاسر طناب نخاعی به سمت تالاموس و در نهایت به نواحی بالاتر را دارند. درد در نقاط بالاتر تفسیر شده و پاسخ اتفاق می افتد.از نظرعلوم جدید این تئوری مردود شده است

اسلاید 8: تئوری الگواین تئوری بیان می کند که سامانه جداگانه ای برای درد وجود ندارد و کلیه پایانه های عصبی مشابه بوده و درد ناشی از تحریک شدید گیرندهای اختصاصی است.

اسلاید 9: تئوری تعمیم حسیدر این تئوری بیان می شود که درد هم، فرآیندی اطلاع دهنده و هم یادآوری کننده می باشد.دو نوع فیبر دلتا-A و دلتا-C در طی آسیب فعال می شود که فیبر دلتا-A به شخص هشدار می دهد و دلتا-C به او یادآوری می کند که آسیب رخ داده است.

اسلاید 10: تئوری درد

اسلاید 11: فیزیولوژی و آناتومی درد احساس درد Somatosensationدریافت درد Nociception

اسلاید 12: مراحل پردازش حس درد هدایت Transduction انتقال Transmission درک Perceptionتعدیل Modulation

اسلاید 13: هدایت :1-حساس شدن گیرنده های درد نسبت به محرکهای درد و شروع انتقال درد برخی از مواد شیمیایی که درد ایجاد می‌کنند عبارتند از: برادی کینین، سروتونین، هیستامین، یون پتاسیم، اسیدها، استیل کولین‌ و آنزیم‌های پروتئولیتیک. پروستاگلاندین‌ها و ماده P حساسیت انتهاهای آزاد عصبی را افزایش می‌دهند، ولی به‌طور مستقیم آنها را تحریک نمی‌کنند.2-پتانسیل عمل: در این مرحله با شروع پتانسیل عمل فعال سازی انتقال پیام حسی از طریق nociception توسط راههای عصبی صعودی به سمت کانال نخاعی (Somatosensory)

اسلاید 14: انتقال: Transmissionاکثر تارهای عصبی انتقال ‌دهنده درد از نوع نازک و بدون میلین بوده و انتقال‌دهنده سیناپسی آنها یک نوروپپتید به نام ماده P است

اسلاید 15: درک Perceptionمرحله پردازش درد بوده که با انتقال پیام حسی از طریق راه اسپینو تالامیک که اصلی ترین راه انتقال پیام به CNS است صورت می گیرد.

اسلاید 16: تعدیل Modulation با صدور پیام پاسخ به درد از CNS، شاخ خلفی نخاع به عنوان (Dorsal Horn) محل عمده تعدیل درد در ترشح واسطه های شیمیایی تحریکی درد( گلوتامات ، آسپارتات ،آنژیوتانسین، برادی کینین ) و یا مهاری درد (انکفالین ، اندورفین و سوماتوستاتین) از طریق راههای نزولی فعال می گردد.

اسلاید 17: انواع اختلالات درد جسمانی و فیزیو لوژیکی سردرد درد سرطان درد خیالی Phantom limb painدرد تحمیلی یا اجباری درد هیجان ضربه ای درد هیجانی درد عاطفی

34,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید