هر سال، جهان غذای کافی برای تغذیه نیم میلیارد نفر را به خاطر قارچ از دست میدهد، مخربترین عامل بیماریزا در گیاهان. متخصص قارچشناسی و همکار TED منا الغلید شرح میدهد چطور پیشرفتی قابل ملاحظه در درک ما از علامتهای مولکولی که قارچها برای حمله به گیاهان استفاده میکنند میتواند این تعامل را مختل کند — و محصول را نجات دهد.
قارچها چطور گیاهان را شناسایی (و آلوده) میکنند
۱۲ مهر ۱۳۹۷هر سال، جهان غذای کافی برای تغذیه نیم میلیارد نفر را به خاطر قارچ از دست میدهد، مخربترین عامل بیماریزا در گیاهان. متخصص قارچشناسی و همکار TED منا الغلید شرح میدهد چطور پیشرفتی قابل ملاحظه در درک ما از علامتهای مولکولی که قارچها برای حمله به گیاهان استفاده میکنند میتواند این تعامل را مختل کند …
نوشتههای مرتبط:
آلن دباتن ایده هایمان در مورد موفقیت و شکست را می سنجد – و فرضهایی که بستر قضاوت بین این دو هستند را بررسی می کند. آیا موفقیت همیشه بدست می آید؟ شکست چطور؟ او شیوه ای شیوا و شوخ را برای گذر از ظاهر بینی می سازد تا لذت حقیقی را در کار مان …
کشوری را تصور کنید با نیروی فراوان –نفت، گاز، آفتاب، باد و پول — که فاقد یک عامل حیاتی برای زندگی است: آب. مهندس زیرساخت، فهد الاتّیه در مورد روش هایی صحبت می کند که از طریق آن ملت کوچک خاورمیانه ای قطر، منابع آب خود را فراهم می کند
بهترین ارائههای پاورپوینت نباید به خاطر سپرده شوند. در عوض، باید به پسزمینه بروند و شما و پیامی که سعی در انتقال آن دارید را پشتیبانی کنند. اما چیزی که بهصورت عامل حواسپرتی به چشم میآید، یک ارائهی پاورپوینت بد است. یک پاورپوینت بد چه میلیونها خط نوشته، جریانی ازهمگسیخته، تصاویر زشت، یا طراحی بد …
0 دیدگاه برای “قارچها چطور گیاهان را شناسایی (و آلوده) میکنند”
دیدگاهی برای این مطلب نوشته نشده است.