جولین ترژر: چهار طریق تاثیر صدا بر ما
۱۰ آبان ۱۳۹۷گوش دادن به صداها می تونه هم خوشایند باشه هم ناخوشایند. جولین ترژر به ما نشون می ده چه طور صداها می تونن به چهار صورت بر ما اثر بذارن. به دقت گوش بدید تا نکته ی عجیبی در مورد محیط های کار باز شلوغ را بفهمید.
نوشتههای مرتبط:
چه چیزی شما را شما می کند؟ آیا همان چیزی که شما درباره خودتان فکر می کنید، یا دیگران درباره شما فکر می کند، یا به کل چیز دیگری است؟ در این سخنرانی، جولیان باگینی از فلسفه و علم عصب شناسی برای ارائه جوابی شگفت انگیز استفاده می کند.
رابط کامپیوتری جدید و متحیرکنندۀ ” تن لی” امواج مغزی استفاده کنندۀ آن را می خواند و کنترل اشیاءِ مجازی و نیز ابزار الکترونیکی را به تنهایی با استفاده از افکار ( و کمی تمرکز ) امکان پذیر می سازد. او این هِدست را نمایش داده و دربارۀ کاربردهای آیندۀ آن صحبت می کند
جنیفر لین، پیانیست و آهنگ ساز ، یک اجرای جادویی را ارائه می دهد و سپس در مورد روند خلاقیت صحبت می کند و یک قطعه ی تک نوازی بر اساس ترتیبی اتفاقی از نت ها به صورت بداهه اجرا می کند.
0 دیدگاه برای “جولین ترژر: چهار طریق تاثیر صدا بر ما”
دیدگاهی برای این مطلب نوشته نشده است.