خوراکیها چطور جهان ما را شکل میدهند
۱۰ آبان ۱۳۹۷هر روز، در شهری به وسعت لندن، ۳۰ میلیون وعده خوراکی سرو میشود. اما این همه خوراکی از کجا میآید؟ کارولین استیل مهندس معمار معجزه روزانه تغذیه یک شهر را به بحث میگذارد و نشان میدهد چطور مسیرهای خوراکی باستانی دنیای نوین را شکل دادند.
نوشتههای مرتبط:
دانیل کرفت دستگاه استخراج کننده مغز استخوان که اختراع خودش است را به نمایش میگذارد — دستگاهی جدید که خیلی سریع مغز استخوان را با حداقل درد برای اهدا کننده، برداشت میکند. وی همچنین تاکید میکند که سلول های بنیادی بالغ که در مغز استخوان یافت میشوند، میتوانند برای درمان بسیاری از بیماری های سخت، …
رابرت رایت با استفاده از زیست شناسی تکاملی و نظریه بازی ها توضیح می دهد چرا ما درکی طبیعی از قانون طلایی داریم (“آنچه را برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند…”)، چرا بعضی اوقات این قانون را نادیده می گیریم و چرا امید است در آینده نزدیک، همه ما به قدری شفقت داشته …
زیبایی طبیعت را به راحتی می توان از دست داد – اما نه از طریق لنز لویی شوارتزبرگ. گاه نگاشت های خیره کننده ی او، که توسط کلمات قدرتمند راهب بنِدیکتی، برادر دیوید اشتایندل-راست همراهی می شود، همانند مکاشفه ای است از حق شناسی برای هر روز.
0 دیدگاه برای “خوراکیها چطور جهان ما را شکل میدهند”
دیدگاهی برای این مطلب نوشته نشده است.