آرتور پاتس داسِن: تصوری برای رستورانهای پایدار
۳ مهر ۱۳۹۷اگر به آشپزخانۀ یک رستوران رفته باشید، حتماً دیده اید که چقدر غذا، آب و انرژی میتونه اونجا اتلاف بشه.سرآشپز آرتور پاتس داسِن تصور کاملاً شخصی خود را برای کاهش مؤثر ضایعات رستوران، سوپرمارکت، ایجاد بازیافت زباله، کود، موتورهای پایدار برای مقاصد خوب(غذای خوب) ارائه میکند.
نوشتههای مرتبط:
” اریک گیلر ” می خواهد که زندگی ما را با انتقال الکتریسیته ی بی سیم از شر سیم ها راحت کند. در این سخنرانی، او پیشنهاد هایی را برای نحوه ی استفاده از این تکنولوژی خارق العاده بیان می کند، و ایده ی شگفت انگیز اعضای دانشگاه MIT ، یعنی WiTricity — که یک …
فیل بورگس عکاس، تصاویر به ندرت دیده شده از مردم کوه های دارامسالا در هند و از جنگل های آمازون اکووادور نشان می دهد. با مستند کردن این فرهنگ های در خطر انقراض، او می خواهد به حفظ کردن آنها کمک کند.
گِور تولی با استفاده از عکس و فیلم درسهای با ازرشی را که کودکان در مدرسه ی سرهم بندی (Tinkering School) وی یاد می گیرند شرح می دهد. وقتی ابزار، متریال و راهنمایی لازم در اختیارشان قرار داده می شود؛ این تخیلات جوان وحشی می شوند و “حل مساله” ی خلاقانه کنترل را به دست …
0 دیدگاه برای “آرتور پاتس داسِن: تصوری برای رستورانهای پایدار”
دیدگاهی برای این مطلب نوشته نشده است.