هومارو کانتو و بن روچ : آشپزی مانند کیمیاگری
۵ مهر ۱۳۹۷هومارو کانتو و بن روچ مدیر “موتو”، از یک رستوران در شیکاگو آمدند که راه های جدید طبخ و خوردن غذاها را امتحان کنند. ولی در ورای تفریح و تبدیل طعم ها، آن ها یک هدف جدی دارند: آیا ما می توانیم از تکنولوژی جدید غذایی به خوبی استفاده کنیم؟
نوشتههای مرتبط:
برای یک سال کامل، جاکوبز به دنبال هر نکته توصیه شده ای برای سلامتی که می توانست انجام دهد ، بود — از استفاده از کرم های ضد آفتاب به اندازۀ یه استکان تا پوشیدن کلاه ایمنی دوچرخه سواری در حالی که خرید میکرد.
اگر ترافیک در خیابان های ما به روانی و کارآمدی جریان خون در رگ های ما باشد، چه می شود؟ وانیس کاباژ، گیک ترابری، فکر میکند ما میتوانیم از نبوغ موجود در زیست شناسی بدن خود الهام بگیریم تا سامانههای حمل و نقل آینده را طراحی کنیم. در این سخنرانی آینده نگرانه، پیش نمایش موضوعات …
استفاده مجدد از سرنگها که در بسیاری از کلینیک های کم درآمد رایج است، سالانه ۱.۳ میلیون نفر را میکشد. مارک کوسکا این مشکل ویرانگر را با کمک دوربین های مخفی، عکس و آمار برای ما به تصویر میکشد. راه حلی که وی به اشتراک میگذارد این است: تهیه یک سرنگ ارزان که نمیتوانید از …
0 دیدگاه برای “هومارو کانتو و بن روچ : آشپزی مانند کیمیاگری”
دیدگاهی برای این مطلب نوشته نشده است.