هومارو کانتو و بن روچ : آشپزی مانند کیمیاگری
۵ مهر ۱۳۹۷هومارو کانتو و بن روچ مدیر “موتو”، از یک رستوران در شیکاگو آمدند که راه های جدید طبخ و خوردن غذاها را امتحان کنند. ولی در ورای تفریح و تبدیل طعم ها، آن ها یک هدف جدی دارند: آیا ما می توانیم از تکنولوژی جدید غذایی به خوبی استفاده کنیم؟
نوشتههای مرتبط:
در سال ۲۰۰۷ پال راتموند در TED خلاصه ای از تخصص خودش یعنی تا زدن DNA ارائه کرده بود. اینجا با ارائه جزییات بیشتری از زمینه کاری اش آینده روشنی که این رشته نوید می دهد را شرح می دهد. آینده ای که در آن ماشین های کوچک می توانند خودشان را بسازند یا تعمیر …
لاکشیم پراتری هنر از دست رفته نامه نگاری را یادآور می شود و یک سری یاداشت را که پدرش قبل از مرگ برای او نوشته را بیان می کند. شاید بحث کوتاه ولی صمیمی او الهام بخش شما هم برای برداشتن قلم و کاغذ بشود.
اجرایی استادانه و احساس برانگیز از نوازنده ویولن سیرینا هانگ. سرینای یازده ساله در میان پرده ای جذاب طراحی ساز موسیقی اش را ستایش می کند.
0 دیدگاه برای “هومارو کانتو و بن روچ : آشپزی مانند کیمیاگری”
دیدگاهی برای این مطلب نوشته نشده است.