giyahe_aghtiye_siyah

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.






  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “آقطی سیاه”

آقطی سیاه

اسلاید 1: موضوع تحقیق :آقطی سیاه استاد مربوطه :جناب آقای دکتر پوریوسفارائه دهنده :مریم حیدری

اسلاید 2: (Sambucus nigra) آقطی سیاهدرختچه‌ای است که ارتفاع آن در نواحی مساعد به ۱۰ متر می‌رسد. این درختچه معمولا در کنار جاده‌ها و حاشیه جنگل‌ها و در نواحی مرطوب و سایه‌دار می‌روید. که در مناطقی از ایران انگور کولی و خمان کبیر نیز نامیده می‌شود. آقطی سیاه در ایران در نواحی آذربایجان و همدان می‌رویدنواحی شمال ایران ، باغهای همدان واریته های متعددی از این گیاه پرورش می یابد. (Sambucus nigra) آقطی سیاهدرختچه‌ای است که ارتفاع آن در نواحی مساعد به ۱۰ متر می‌رسد. این درختچه معمولا در کنار جاده‌ها و حاشیه جنگل‌ها و در نواحی مرطوب و سایه‌دار می‌روید. که در مناطقی از ایران انگور کولی و خمان کبیر نیز نامیده می‌شود. آقطی سیاه در ایران در نواحی آذربایجان و همدان می‌رویدنواحی شمال ایران ، باغهای همدان واریته های متعددی از این گیاه پرورش می یابد.

اسلاید 3: معرفی و گیاهشناسیگیاهی است از خانواده ی Caprifoliaceae كه به صورت درخت یا درختچه دیده می شود. دارای برگهای متقابل و به فرم مركب دارای 5 تا 7 برگچه و فاقد گوشواره است. گلها به رنگ سفید و به صورت گل آذین دیهیم یا خوشه قرار دارند. میوه به فرم سته و به رنگ قرمز یا سیاه است و دارای 2 تا 3 میوه می باشد. ریزوم هایی به رنگ سفید دارد.

اسلاید 4: ترکیبات شیمیایی پوست این درختچه و برگ آن دارای موادی مانند سامبوسین Sambucine سامبو نیگرین Sambunigerine، کولین، سیکوتین Cicutine و مقدار کمی ‌نیترات پتاسیم می‌باشد. در گلهای آن الدرین Elderine و مقدار کمی‌ اسانس وجود دارد. میوه آقطی سیاه درای کریزان تمین Chrysanthemin، مواد قندی، اسانس، صمغ، اسید والزیانیک و اسید استیک می‌باشد.

اسلاید 5: خواص و كاربرد مواد موثره آقطی دارای اثر آرامبخش، مدر، تقویت كننده عضلات قلب، درمان سرماخوردگی و ... است. گل ها دارای اثر مسهلی هستند.

اسلاید 6: كاشت، داشت، برداشتبذور آقطی را در مرداد ماه تا شهریور ماه جمع آوری می كنند و این بذور را در پاییز همان سال یا بهار سال بعد در خزانه كشت می كنند. یك سال بعد نهال ها را به زمین اصلی منتقل می كنند. تكثیر رویشی گیاه بوسیله ی قلمه نیمه خشبی ساقه به طول 20 سانتی متر كه در تیر ماه تا شهریور ماه گرفته می شود در خزانه هوای آزاد با رطوبت مناسب ( ترجیحا سایه باشد تا قلمه ها زودتر ریشه دهند) قرار داده می شوند تا ریشه بزنند. قلمه ها در زمین اصلی به فواصل 100 تا 150 سانتی متر روی ردیف و 250 تا 300 بین ردیف كشت می شود. برداشت محصول هنگامی است كه گلهای قسمت های كناری گل آذین باز شده اند و گلهای وسط به حالت غنچه هستند. میوه ها هم در حالت رسیده برداشت می شوند.

اسلاید 7: قلمه ها در زمین اصلی به فواصل 100 تا 150 سانتی متر روی ردیف و 250 تا 300 بین ردیف كشت می شود.

اسلاید 8: برداشت محصول هنگامی است كه گلهای قسمت های كناری گل آذین باز شده اند و گلهای وسط به حالت غنچه هستند. میوه ها هم در حالت رسیده برداشت می شوند.

اسلاید 9: در خاك های تقریبا شور می روید و به رطوبت زیاد و ازت فراوان نیاز دارد. در سایه به خوبی می روید ولی نور فراوان باعث افزایش عملكرد اش می شود.   نیازهای اکولوژیکی

اسلاید 10: خواص داروئيآقطی سیاه از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک است . پوست ثانوی ( داخلی ) ساقه و ریشه آن از نظر طبی موثرترین قسمت های این گیاه است 1- در درمان رماتیسم و درد مفاصل موثر است . 2-دم كرده برگهای خشک شده آن در رفع اسهال موثر است

اسلاید 11: خواص دارویی3- ملین و ضد یبوست می باشد و بهترین دارو برای رفع یبوست در افراد سالخورده و کسانی است که انقباضات روده بزرگ در آنها ضعیف شده است.4-برای برطرف كردن درد و التیام بواسیر ، برگهای تازه این گیاه را له كرده و یا اینکه از آن پماد تهیه کنید و روی بواسیر دردناک بگذارید

اسلاید 12: خواص دارویی 5- برای از بین بردن خارش بدن ، پوست ساقه آنرا در روغن بجوشانید و سپس آنرا صاف كرده و بگذارید سرد شود این روغن را روی قسمت هایی که خارش درد بزنید .6- برای جوشخوردن استخوان و مداوای شکستگی استخوان ، از دم كرده ریشه این درختچه استفاده کنید .

اسلاید 13: خواص دارویی7-دم كرده گلهای خشک شده آقطی سیاه درمان کننده گریپ ، سرما خوردگی ، بیماریهای دستگاه تنفسی و نقرس می باشد8-جوشانده گلهای خشک شده این گیاه برای معالجه برونشیت و ذات الجنب مفید است .9-بخور گلهای آقطی سیاه برای درمان بیماریای سل مفید بوده و اخلاط چسبناک را از گلو خارج می سازد .

اسلاید 14: 10-بیماریهای کلیه و مجاری ادرار را درمان می کند .11-سنگ کلیه را خارج می سازد .12-در درمان بیماریهای صرع مفید است .13-جوشانده برک این درخت آفت درختان و سبزیجات را از بین می برد .خواص دارویی

اسلاید 15: بذور آقطی سیاه

اسلاید 16: برگ

اسلاید 17:

اسلاید 18: فرآوری گل ها دارای 1/. تا 2/. اسانس و گلیكوزید سامبونیگرین و فلاونویید ها هستند. میوه ها دارای اسید های آلی و ویتامین های A  و C  هستند. عصاره گیری توسط الكل متانل 80 درصد صورت می گیرد. عصاره حاصل پس از جمع آوری توسط تقطیر با بخار آب تغلیظ می شود و سپس در آزمایشگاه حلال از آن تبخیر می شود.

اسلاید 19: تهیه ماسکبرای شادابی پوست صورت از بین بردن لکه ها و کک و مک می توان از ماسک زیر استفاده کدر : گلهای خشک شده آقطی سیاه را دم کنید و مقداری پودر باقلای خشک را در ظرفی بریزید سپس دم کرده آقطی سیاه را روی آن ریخته و خمیری تهیه کنید . این خمیر را بصورت ماسک روی صورت بگذارید و پس از یک ربع ساعت بجوشانید این ماسک را هر روزه روی پوست خود بگذارید تا صورت را جوان و شاداب کند .

اسلاید 20: دم كرده آقطی سیاهمقدار 100 گرم گل خشک شده این درختچه را در یک لیتر آبجوش ریخته و بمدت 10 دقیقه دم کنید . از این دم كرده می توانید برای شستشوی زخم ها استفاده کنید .

اسلاید 21: جوشاندهمقدار 60 گرم پوست ساقه ، برگ و یا میوه این درختچه را در یک لیتر آب ریخته و بگذارید آهسته بجوشد تا حجم آن به نصف برسد . سپس آنرا صاف کنید

اسلاید 22: مضراتاستفاده زیاد از آقطی سیاه ممکن است باعث تهوع و همچنین ورم روده ها شود . آقطی سیاه سرد است و بنابراین افراد سرد مزاج حتما باید آنرا با عسل بخورند .

اسلاید 23: شربت آقطی سیاهآب میوه را گرفته و با هم وزن آن قند مخلوط کنیدسپس این مخلوط را بجوشانید از آن شربت غلیظی بدست آید. مقدار مصرف این شربت یک قاشق غذا خوری قبل از هر غذا است.

اسلاید 24: شیره یا آب میوهمیوه های رسیده آقطی سیاه را فشار داده تا شیره آن خارج شود. مقدارمصرف این شیره یک قاشق چایخوری مخلوط در یک لیوان آب می باشد .

اسلاید 25: سرکه آقطی سیاه 10-20 گرم برگهای خشک شده این درختچه را در یک لیتر سرکه ریخته و بگذارید تا مدت دو هفته بماند و هر روز آنرا بهم بزنید . پس از این مدت آنرا صاف و در شیشه در بسته نگهداری کنید. مقدار مصرف این شراب سه قاشق سوپخوری و سه بار در روز است.

اسلاید 26: منابع:کتاب گیاهان دارویی دکتر دوازده امامی www.fao.orgwww.google.comwww.yahoo.com

15,900 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید