بیماری‌هاپزشکی و سلامتتغذیه

آلرژی غذایی (IgE-mediated food allergy)

صفحه 1:

صفحه 2:

صفحه 3:

صفحه 4:
rresented Dy: Lotfollah Behroo 0 xs Master of Science in ‏رت ای اس اس یی‎ + undergraduate in Laboratory Scien

صفحه 5:
lol tas at Bike

صفحه 6:
chemicals are constantly attacking our bodies, disrupting homeostasis.

صفحه 7:
‎ee‏ فا لاي ا ‎=from‏ ۰ج ۳۹۵۵۹6 ۹۵۲۱۵۲۹ ۳۱۳۱۱۵۲ ‎paying taxes‏ ‏توم : رت ۱۱۵۵5 فلا ‎Infections/Infestations‏ - ‎Rogue cells/ Carcinomias‏ =

صفحه 8:
ل ۲ ۳۹۹ 2 ‏ییا یو‎ > tevortoct (gecerdized) -vartbe (osirw) - eet, koted spevPicty ~ hier, high speci ic = the Prot hoe oP dePecse - “rewewbers” tPevica 0. Garters: shia, teas 0. CPOs preven Oyo T vols ©. Pragoytes: ceurvphis, 6. ‏سس‎ ۲ els provide kelp to ®- vel, 0 ‏سحي‎ aed hil cboord aed ‏جان او‎ 9. OK cele and wast ols @. Compe wed wad pher ‏وس‎ 9. @ vel ‏تسد رای سل‎ ‏رل‎

صفحه 9:
BPA) ‏ترس‎ ‏ةا‎ ‎Immunity Acute Una) T helper (CD4* ) Subsets [ 2 55 © مره رس 9 مره هه

صفحه 10:
۳ ۳ ‏و‎ ۳ CASCAS acd ۳ - سر لا ‎ee‏

صفحه 11:
کلید اصلی. و مرکز تمام پاسخ‌های ایمنی "غیر اختصاصی و اختصاصی"

صفحه 12:
‎Re every (‏ رن ‎inflamers=to set on fire‏ ۳ به معنای ز ادن 5 ‎Prom reer) Caran al‏ ‎Or nt DEMO Sate tone ie) ۱ Le epee

صفحه 13:
presence of the following five factors: - Heat (calor) ~ Redness (rubor) - Swelling (tumor) (dolor) (functio laesa)

صفحه 14:
AS © Redness Swelling Pain Loss of Function = Nature Reviews/Immunology

صفحه 15:
“Inflammatory” mast. histamine cell free nerve a ending A (pain) ٠. > ‏و ف م‎ 0 32 0 ‏ار‎ = ‏هس‎ 8 ee neutrophil

صفحه 16:
= Increased toxin exposure =" Presence of a “leaky gut” " Chronic infections =" Genetic predisposition = Insulin resistance Y Allergies

صفحه 17:
may over-rea to antigens such as with allergies 4 may under-rea it may react to as with human elf proteins as with immunodeficiency utoimmune diseas® yjrus infection (HIV)

صفحه 18:
=== Q Allergies are hypersensitivities to substances such as foods, pollens, insect stings, or animal danders, that are normally not harmful. QO) Weak antigens such as these are called allergens. QO) The response can cause some degree of tissue damage.

صفحه 19:
oO Can occur within seconds after contacting an antigen. o Are caused by IgE antibodies attaching to mast cells and basophils; these cells then release histamine which causes the symptoms of allergies, some of which are severe. o Anaphylactic shock is a severe reaction characterized by a sudden life-threatening drop in blood pressure.

صفحه 20:
۷۷ ۱۹۵ 1۲۲ ‏ت‎ 2 mmunoglobulin IgE BINDING OF ALLERGEN TO sigonBLYMPHOCYTE ‏ورد‎ ‎The allergen enters the body and is recognized by sIg on a B- lymphocyte. The B= lymphocyte proliferates and differentiates inte plasma cells that produce and secrete igt against the allergen.

صفحه 21:
?What’s next BINDING OF IgE TO RECEPTORS The next time the ON MAST CELLS allergen enters the body, it cross-links the Fab portions of the IgE bound to the mast cell. This triggers the mast cells to degranulate, that is, release their histamine and other inflammatory mediators. Picture credit: used with permission from Dr. Gary E. Kaiser hnttp://www.cat.ce.md.us/courses/bio141/lecguide/index.html

صفحه 22:
Oa nS ۳0 Fa we) ML-8 &POP () Oxsountve ures an ‎Ea tad —‏ ل ل ‏۳ سس شم )9 ‏تحت امس( 6 اسرن )&

صفحه 23:
Mast cells - & Basophils-

صفحه 24:
= go 2 3

صفحه 25:
Any abnormal clinical response attributed to ingestion, contact or inhalation of any food, a food derivative or a food additive.

صفحه 26:
۱ 1 ۱۱ nt

صفحه 27:
Immunologic adverse reactions to food Immunologic sensitization Re-exposure to sensitizing protein Manifestations of “food allergy” Signs and symptoms in target organs Skin, GI, Lungs

صفحه 28:

صفحه 29:
Food allergy Definition آلرزى غذايى يك واكنش بالينى ناكوارٍ تکرارپذیر متعاقب خوردن آلرژن های رژیم غذایی توسط فردی است که قبلاً نسبت به آلرژن های مزپور حساس شده است. sda pS ‏مطابق‎ آلرژی غذایی بواسطه ی یک پاسخ غیر طبیعی, مبالغه آمیز و زیانبار سیستم ایمنی مخاطی میانجیگری می‌شود.

صفحه 30:
Pe Ribs a) oi 01 others Pazntye Tree ‏تیان‎ ‎1/1111 ‎500 507 انا 0 ‎Wheat‏

صفحه 31:
How prevalence is 1 llerqy? ٠ More than 160 foods have been associated with allergic reactions. ¢ Experts agree that allergies in developed countries are becoming more common. * Inthe U.S., food allergies afflict 3-4% adults and 6-8% children. * 100-175 people in the U.S. die each year. * Death generally results from anaphylactic shock, often to peanuts or tree nuts.

صفحه 32:
:Peanut Olhouck tis pPea dsrssed wik cus, promis ‏تاسمه جمد‎ a lexucme, door wi dry beoas, peur ond buts. Our nue oP roasted peas provides ub (0% of the daly voke Por Fo جدول: محدوده ي طبیعی محتوای بادام زمینی (96) WATER ASHES LipIps CARBOHYDRATE prorEIns (37.3- 49.9) (21.6-25.2) (23.8-26.0)| (3.9-9.5) (2.2-2.4) etek Peed ‏نیت هرن‎ The oewpewira oP dead peat (ded Orwehe bypogaral:). Douek Prod Oowporare Derik, GOOF.

صفحه 33:
Pruritic rashes Hives Angioedema Nausea Vomiting Abdominal cramps Diarrhea Laryngeal edem: Asthma/rhinitis Anaphylaxi a ۲ ۲۷ ۷ ۷ ۲ Vv ۷

صفحه 34:
121۰۱۰۱0 ‏زر‎ ‎History Food(s) / Quantity / Timing / Reproducibility Validated by challenge in 30-40% of cases Ry Ly False positive results are common. Best use is as a negative predictor. ۱ Consider for those with cutaneous involvement. CAP-FEIA (Fluorescein Enzyme Immunoassay)

صفحه 35:
0 OOD Endoscopy and biopsy Double-blind placebo-controlled food challenges: "golden standard"

صفحه 36:
Q NUTRITIONAL STRATEGIES - Breast feeding - Delayed introduction of “solid” foods

صفحه 37:
> Identify underlying] factors} » Lifestyle factors » Dietary factors Y¥ Supplementation} strategies]

صفحه 38:

صفحه 39:
Key Dietary Strategies to Reduce 15000 4112015 ees ee en a eee a Ege eee a EE Ra Ro ‏فص مب مه ی‎ ‏عبت تا‎ Nee ee eos

صفحه 40:

صفحه 41:

صفحه 42:

صفحه 43:
General flavonoid structure

صفحه 44:

صفحه 45:
"مطالعات مرتبط در شرایط ۷0 12 فیوترل و گامپرتس در سال ۱۹۷۷ اثر کوثرستین بر ترشح هیستامین از ماست سل های حساس شده با آنتی ژن را مورد آزمایش قرار دادند. معلوم شد که کوترستین اثر مهارکنندگی فوری روی ترشح هیستامین القا شده بواسطة آنتی ژن دارد . میدلتون و درزه ویسکی در سال ۱۹۸۴ اثر مهاری فلاونوژیدها روی ترشح هیستامین از بازوفیل های انسانی تحریک شده با عوامل مختلف را مورد مطالعه قرار دادند. نتایج نشان دادند که فلاونول ها از جمله كوئرستين. ترشح هیستامین تحریک شده توسط لیگاندهای وابسته به018] را مهار می کنند . 4, Fewtrell CM, Gomperts BD. Quercetin: a novel inhibitor of Ca2> influx and exocytosis in rat peritoneal mast cells. Biochim Biophys Acta. 1977; 469(1):52-60. 4, Middleton E Jr, Drzewiecki G. Flavonoid inhibition of human basophil histamine release stimulated by various agents. Biochem Pharmacol. 1984; 33(21):3333-8.

صفحه 46:
پی پرس و همکارانش در سال 1984 اثر کوثرستین و فلاونوژیدهای دیگر بر ترشح هیستامین بواسطه ي آنتی ژن نیپوسترونژیلوس -برازیلینسیس را مورد بررسی قرار دادند. نتایج نشان دادند که. کوثرستین- که از نظر ساختمانی به کرومولین شباهت دارد- ترشح هیستامین آنافیلاکتیک از ماست سل های مخاط روده ي موش های صحرایی را مهار می کند (12). فوکس و همکارانش درسال 1988 در مطالعه ای. که بمنظور بررسی اثر ناهمگونی ماست سل ها در پاسخ به عوامل ضد ترشح هیستامین انجام داده بودند. نشان دادند که کوترستین ترشح هیستامین را هم از ماست سل های ربه و هم از ماست سل های مخاط روده ي انسان مهار می کند . 4, Fox CC, Wolf EJ, Kagey-Sobotka A, Lichtenstein LM. Comparison of human lung and intestinal mast cells. J Allergy Clin Immunol. 1988; 81(1):89-94.

صفحه 47:
الکساندراکیس و همکارانش در سال 1999 اثر فلاونوئیدها از جمله کوثرستین بر تجمع گرانول های ترشحی در سلول های .]1818 و ترشح متعاقب هیستامین از آنها را مورد بررسی قرار دادند. نتایج نشان دادند که کوئرستین ترشح هیستامین از سلول های ‎FRBL‏ بطور معنی داری مهار می کند. در مطالعه ای در سال 2003 که در آن حجَاج و همکارانش ماست سل های موش صحرایی را در معرض یک آنتی ژن قرار داده بودند. کوثرستین آزادسازی هیستامین را 95-97 درصد مهار کرده است. ‎Alexandrakis M, Singh L, Boucher W, Letourneau R, Theofilopoulos P, Theoharides‏ ,للا ‎TC. Differential effect of flavonoids on inhibition of secretion and accumulation of‏ ‎secretory granules in rat basophilic leukemia cells. Int J Immuno pharmacol. 1999;‏ .21(6):379-90 ‎44, Haggag EG, Abou-Moustafa MA, Boucher W, Theoharides TC. The effect of a herbal water-extract on histamine release from mast cells and on allergic asthma. J Herb Pharmacother. 2003; 3(4):41-54.

صفحه 48:
۷مطالعات مرتبط در شرایط ۷۷۵ 10 فرّى و همکارانش در سال ۱۹۹۶ در یک کارآزمایی بالینی. اثرات فارماکو کینتیک فلاوونوئید کوثرستین و اثر مهاری آن روی تیروزین کیناز در ۵۱ بیمار سرطانی مقاوم به درمان‌های استاندارد را مورد بررسی قرار دادند. نتیجه‌گیری شد که کوثرستین در دوزهای زیر ۱۴۰۰ 11000/102 (در مقایسه با میزان سمیت داروهای شیمی درمانی) کاملا ایمن بوده و می‌تواند فعالیت ضد توموری داشته باشد (۳۴۳). شاسکز و همکارانش در سال 1۹۹۹ دریک کار آزمایی دوسوکور کنترل شده با دارونما اثر ۵۰۰ میلی گرم کوثرستین (دوبار در روز و بمدت یک ماه) روی ۳۰ مرد مبتلا به التهاب مزمن پروستات را مورد مطالعه قرار دادند. یافته ها معلوم ساختند که درمان با فلاونوئیدها بخوبی قابل تحمل بوده. نتایج بهبودبخش معنی داری از نظر علایم التهابی, در بیشتر مردان مبتلا فراهم می آورد. 4, Shoskes DA, Zeitlin SI, Shahed A, Rajfer J. Quercetin in men with category IIT chronic prostatitis: a preliminary prospective, double-blind, placebo-controlled trial. Urology. 1999; 54(6):960-3.

صفحه 49:
و1 3ك>

صفحه 50:
دستگاه ها و مواد مورد استفاده - GL1GO rewer - 0 - ‏ع)‎ Che - 4906070 69900 - 8 ‎PL‏ - متر دیجیتلی ‎— Ovrtex ‏- آلوم محصول شرکت مصو ‏- بادام زمینی خام‌مرکز پرورش و نگهداری دانه های غذایی (صفی آباد دزفول) ‏- بن ماری ۲۷ درجة سانتیگراد ‏- ترازوی آنالیتیکال با دقت ۰.۰۱ گرم ‏- ترازوی دیجیتالی 200696۴) ‏- توکسین کلرا محصول شرکت 9

صفحه 51:
- سر سمپلر کریستالی - سر سمپلر آبی - سر سمپلر زرد - سمپلر در اندازه‌های مختلف ۰۱۰ ۰۱۰۰۰۵۰ و ۱۰۰۰ میکرولیتر - سمپلر متغیر 60۷1-۱۰ - سمپلر متغیر 400-۲۰ ‎vate te‏ 000-۰ -فیلتر لت ‎Sipe‏ (ص۳) ۱۴۵ میکرومتری - کوثرستین محصول شرکت 570 ِ - کیت ‎WB‏ توتال محصول شرکت :10" کشور آمربکا - کیت هیستامین‌محصول شرکت (0)راکشور آلمان

صفحه 52:
-موش های صحرایی نژاد وبستار (۳9۲()) خانة حیوانات مرکز تحقیقات. تکثیر و نگهداری حیوانات آزمایشگاهی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز - میکرو تیوب و لولة فالکون استریل - میکروسانتریفیوژ - نیدل گاواژ - هود ایسکرا - یخچال ۴ درجه سانتیگراد - یخچال فریزر ۲۰- درجه - یخچال فریزر ۷۰- درجه

صفحه 53:

صفحه 54:

صفحه 55:
0 13 ’ ¥ ‎POY 250514 UD‏ ار <( رةه له 7 خونگیری 0 6 روند حساس سازی؛ دو روز مترال. در سه هفته ی محزا: دز اد . ااژ عصاره ی بادام زمینی (113000): همرله با ادجوانت کل ات .سر ‎MO pag)‏ وز ددن ترریت داش نناثر, عصاره ی پادام زمینی (0.500, همرا با ادچوانت آز.ر(۰۲ :01 آا روند اجرای .اس ‎(SOmg/Kg.BW) 5.2.25 6 ay 305‏

صفحه 56:

صفحه 57:
Tablel. Clinical signs of anaphylactic reactions after oral PNE*-challenges in test rats. Anaphylactic Group symptoms scores N/total ‘Median (range) Positive control* 3 2# 7/ Sham** 3-4) 27 Quercetin 0.(0-1) 27 Naive*** ۵ )0-0( or? Rais in each group were challenged inwagastrically with CPE’ following 4 w! from the initial quercetin intervention. Clinical signs of anaphylaxis were evaluated 30-40 min after the second challenge dose administration: *P < 0.000 QRC! treated vs. positive control. **P < 0.000 QRC-treated vs. sham-treated rats, ***P < 0.873 QRC- treated vs. naive rats. *_ Peanut extract +. Cende peanut extract Week §. Quercetin Shishehbor F, Behroo L, Ghafouriyan Broujerdnia M, Namjoyan F, Latifi SM. Quercetin effectively quells peanut-induced ‘anaphylactic reactions in the peanut sensitized rats. Iran Allergy Asthma Immunol. 2010 Mar;9(1):27-34.

صفحه 58:
[۳ bitin (ail ‏و 9اه‎ 8 88 8 8 5 © ‘are Sham Groups Figure 1. Plasma histamine levels after_a_quercetin- intervention period of 4 w followed by ig PNE-challeages in all groups of rats. Blood specimens for plasma histamine levels were obtained 25-30 min after the second challenge dose administration and were determined by using ELISA. Quercetin completely abrogated histamine release. Data have been given as means = SD for each group (7 rats, each). W: week, Ig: intragastric, PNE: Peanut extract, ELISA: Enzyme-linked immunosorbent assay. SD: Standard deviation, C+: posidve control: C halve: QRC: quercetin, “P= 0.004 QRC-treated vs positive control rats, **P = 0.029 QRC-weated vs sham treated rac and +*+P < 0.989 QRC treated vs ualve rats. Shishehbor F, Behroo L, Ghafouriyan Broujerdnia M, Namjoyan F, Latifi SM. Quercetin effectively quells peanut-induced ‘anaphylactic reactions in the peanut sensitized rats. Iran J Allergy Asthma Immunol. 2010 Mar;9(1):27-34.

صفحه 59:
Pique ©. Photographs illustrate skin tests after id CPE administration at week 4 end of intervention period; Marked blue-colored bumps in the abdominal skins of the positive contro! & sham-treated rats (B,C), but not in those of (07000 (1-5) O00 rats (A). Results represent 4 rats from each group. Shishehbor F, Behroo L, Ghafouriyan Broujerdnia M, Namjoyan F, Latifi SM. Quercetin effectively quells peanut-induc ‘anaphylactic reactions in the peanut sensitized rats, Iran J Allergy Asthma Immunol. 2010 ar;9(1):27-

صفحه 60:
iqee Q. Photographs illustrate rats’ footpads after ip CPE administration at week 4 end of intervention period; Quercetin prevented vascular leakage (A), marked vascular leakage (blue) was seen in the positive control & sham-treated rats (B). Results represent 3 rats from each group. Shishehbor F, Behroo L, Ghafouriyan Broujerdnia M, Namjoyan F, Latifi SM. Quercetin effectively quells peanut-induced ‘anaphylactic reactions in the peanut sensitized rats. Iran J Allergy Asthma Immunol. 2010 Mar;9(1):27-34.

صفحه 61:
450 سور ود 300 وس 250 ههه 200 ‎=Sham‏ =< 450 300 mee gee 50 ging!) Week Figure 4, Levels of PN-induced IgE. Sera from all groups of rats were obtained 1 w post-sensitization period (w=0) at Which time quercetin treatment was initiated, and biweekly afterwards. PN-induced IgE levels were determined by using ELISA. Data have been given as means +SD for each group (7 rats, each). PN: Peanut, IgE: Immunoglobulin E, W: week, ELISA: Enzyme- linked immunosorbent assay, SD: Standard deviation, C+: positive control; C-: native: QRC: quercetin. Ww=0;*P < 0.000 QRC-treated, positive control, and sham- tweated rats vs naive rats. W=2;*P < 0,000 QRC-treated, posidve contol, and sham- treated rats Vs nalve rats. 4:*P < 0.014 QRC-treated vs positive control rats, **P =< 0.019 QRC-treated vs sham-treated rats and ‏ههد‎ > 0.000 QRC-tweated vs naive rats, Shishehbor F, Behroo L, Ghafouriyan Broujerdnia M, Namjoyan F, Latifi SM. Quercetin effectively quells peanut-induced ‘anaphylactic reactions in the peanut sensitized rats. Iran J Allergy Asthma Immunol. 2010 Mar;9(1):27-34.

صفحه 62:
نمودار 0.0 مقایسه ي میزا ميرد مطالعه در نقاط زمانی ‎(PP) 9 (PS) «( TO)‏ c+ Sham | IgE ‏رم‎ 4 342.65 338.64 IgE (t2)| 347.58 39.39 322.28 345.5 IgE (t4)| 390.65 99.77 329.61 388.38

صفحه 63:
wel tai ke KE bree a ‏تور ند‎ 2 Fie ‏بادی زيوت‎ ples ar A al ‏هر تقاط ومتی‎ 28 د SSS ‏الح‎ ‎: oer 00 ۳ (4) 5 ot eee Hebe 2 ۳ a ‏ی‎ ‎»*- nw So aD 3 3 IVP eeemeee ST Eee ETT Set ane oe eee trees ITT ee Sees

صفحه 64:

صفحه 65:
af Za

صفحه 66:
1 © 2

صفحه 67:
To validate the efficacy of the flaveneid ‏امعم‎ and to characterize its potential rele of system as 3 model for PM allergy. Taking to account the homeostatic similarities between rat and man, previous studies have suggested that the Brown Norway Rats (BNRs) are the most pertinent model for human allerge diseases. Mere, Hased on our findings, we dare repert, fer the MSE time, that the wistar medel may even he more predictive of human PI (extractfinduced allergic respenses. Netably, after sensitization peried followed by daily-repeated gavaging, quercetin completely abrogated the Pl-indueed anaphylactic reaetions following ig challenges. The intervention effects were confirmed ky a significant deerement in plasma histamine levels compared with positive central (P=0.004) and sham groups (p=0.029) and, in anaphylactic symptom scores compared with positive contre! and sham groups (p=0.000), 25 well as, by negative id-and iprehallenges euteemes, alse through a downward trend in total serum IgE secretion compared with positive central (p=0.014) and sham groups (#=0.019) sumsequent te at least, feur Weeks of quercetin administration. ‘The end results of the present study are in agreement with these of several in vitro studies which have suggested that quercetin (as its well-known, mast cell er analegue; eremelin sedium) ean inhibit mast cell-mediated anaphylactic reactions.!*"74" Underlying mechanisms may be several: net only dees quercetin pessess geod radieal-seavenging abitities,"**" but it may alse he capable of inhibiting of reducing the activity ef inflammatery enzymes (Cyeloexygenase and Lipeexygenase)-"™ Reviewing the faet that “Inflammation” is a radicabderived, as well as, a radiealpreducing preeess, the extant cuteemes are quite rationale and plausible. On the other hand, the preventive effect observed in this research, possibly is related te downregulation of gene expression argued in plants,"* rather than to inhibition of the enzymes activity itself. If the fermer came true, su jy quercetin can modulate the expression ef FecRIs on basephils™ and mast cells and thereby, affect their release from the effector ealls, and <0 forth.

صفحه 68:
Other mechanism of quercetin action might be the medulation or inaetivation of Pl3-kinase (a key ‘enzyme invelved in effector cells activation)."* Repairingihealing the damaged gut epithelial cells and thereby lewering the gut permeability and consequently, preventing the allergen(s)helper T cells subset2 (Th2) encountering, can be another mechanism of aetion that gives a geed reason alse fer downward trend of IgE antibedies secretion and the subsequent reactions. In suum, te our knowledge, we are the first te shew a significant reduction in some well-established anaphylactic reaction parameters by quercetin intervention in an In vive system in a wistar model of PHE-indueed, IgE-mediated feed allergy. Duration of the intervention period was chesen based on literature data. Four weeks of quercetin ‘supplementation proved to be sufficient for inducing antioxidant defense mechanisms, as was indicated by significant decrement in plasma histamine levels. Pessibly, even theugh twe weeks o treatment may be sufficient te decrease the plasma concentration of histamine, but it is tee short 3 period te induce any biological effeets at the cellular level. It must ‏عط‎ bee in mind that, as reperted bby Takube, et al and Ineve, et ‏یاه‎ the pharmacological activity of a natural product might be enhaneed by repeated administrations. However, it remains te he elarified definitely, whether it alse exerts anti-allergic properties in the human bedy.

صفحه 69:
P-dyl-EA P-dyl-Cholin ca2* Na” Gs ‏بمب‎

صفحه 70:
ادات و تداوم اعتبار نتایج حاصل از مطالعه ی حاضر بی تردید مستلزم انجام تحقیقات بیشتری است فلذاء در راستای تسهیل در امر مزبور همچنین, بمنظور ارتقای سطح درک و دانش مان از مکانیسم های القاء ایجاد. و در درجه ی دوم. پیشگیری. مهار و یا حتی درمان بیماری های آلرژیکی. بیان چند پیشنهاد کلی ضروری بنظر می رسد. پیشنهادات در کل. در دو مقوله ی مشخص و مرتبط قابل طرح می باشند: ۲- اقداماتی که در زمینه ی پروتکل های حساس سازی, بايد لحاظ و یا انجام شوند. ۷- اقداماتی که در حوزه ی استراتژی های مدیریتی و درمانی. باید لحاظ و یا انجام شوند.

صفحه 71:
۱-۱- انجام عملیات حساس سازی بواسطه ی تجویز آلرژن های غذایی از طریق مسیرهای مواجهه ی مختلف. با/ بدون استفاده از ادجوانت های مناسب و مختلف ۱-۲- تعیین حدآستانه ی دوزاژی ‎(uretrar ile} gle 0599 9 Over treshokdd‏ حساس کننده ی مناسب »0۳8 آلرژن های غذایی. در مورد هریک از غذاهای آلرژن ‎(hol)‏ و گونه های حيواني مختلف مورد مطالعه. ۱-۳- تعیین غذاهای آلرژن [و پروتئین های آلرژی زای غذای های آلرژن (اصلی)) و میزان شیوع آنها در جمعیت های مختلف ایرانی (با استفاده از روش هایی مثل ایمونوبلاتینگ و ژل الکتروفورزیس). ۲-۱- بررسی اثرات مصرف کوثرستین در دوزها و دوره های زمانی مختلف. با لحاظ مسیرهای تجویزی مختلف.

صفحه 72:
۲-۲- بررسی اثرات مصرف کوثرستین بصورت تک -دوز (هسهه 9۳۳)) در دوزها و با لحاظ مسیرهای تجویزی مختلف. و مقایسه ی نتایج آنها با نتایج حاصل از تجوبز یک داروی استاندارد اختصاصی (با در نظر گرفتن دوز و مسیر تجویز). ۲-۳- بررسی ‎retreated) silos yy Ol FI‏ و نيز محافظتى ‎(Protevive)‏ ‏مصرف کوئرستین روی فاز حساس سازی. ۲-۴- تعیین دوزاژ و دوره های زمانی مناسب مصرف کوثرستین. ۲-۵- بررسی اثرات مصرف سایر تركيبات و مكمل هاى تغذيه اى روى ب آلرزيكى (غذايى). و مقايسه ى نتايج آنها با نتايج حاصل از مصرف كوئرستين.

صفحه 73:

صفحه 74:

Presented by: Lotfollah Behroo Master of Science in Nutrition & Diet therapy + undergraduate in Laboratory Sciences What and how INTRODU CTIONus sick ?make(s) “Enemies” Enemies in the environment in the form of microbes and chemicals are constantly attacking our bodies, disrupting homeostasis. homeostasis Origin & Definition IMMUNITY • “Immunitas” Roman soldiers: means exemption from paying taxes Immunity: means exemption from; – Infections/Infestations – Rogue cells/ Carcinomias OUR ACTIVE IMMUNE RESPONSES  Innate Immunity - invariant (generalized) - early, limited specificity - the first line of defense 1. Barriers: skin, tears 2. Phagocytes: neutrophils, macrophages 3. NK cells and mast cells 4. Complement and other proteins  Adaptive Immunity - variable (custom) - later, highly specific - ‘‘remembers’’ infection 1. APCs present Ag to T cells 2. Activated T cells provide help to B- cells, and kill abnormal and infected cells 3. B cells produce antibody specific for antigen T helper (CD4+ ) Subsets Antigen APC IL-12 Th1 Th1 response IFNCellular Immunity  DTH IL -2 LT Th0 IL-4 Th2 IL-4 IL-10 IL-13 IL-5 IL-6 Th2 response Humoral Immunity Acute Hypersensitivity (Allergy) Causes of Immune dysregulation  Hormones  Infection, inflammation      Adverse nutritional impacts old Age Parasites Stress Toxins كليد اصلی ،و مركز تمام پاسخ‌هاي ايمني ”غير اختصاصي و اختصاصي“ التهاب می باشد. What is ?Inflammation ( )INFLAMATIONاز کلمه التین ‏inflamers=to ‏set on fire ‏inflamers به معنای نهادن در آتش ،مشتق شده است و به وقایع سلولی-مولکولی که در بافتهای عفونی و آسیب دیده رخ می دهند ،اطالق می گردد. Classic definition: presence of the following five factors: – – – – – Heat (calor) Redness (rubor) Swelling (tumor) Pain (dolor) Dysfunction (functio laesa) “Inflammatory” reaction Examples of underlying factors that ”contribute to “Inflammation   Increased toxin exposure Presence of a “leaky gut”  Chronic infections  Genetic predisposition  Insulin resistance  Allergies Sometimes; immune system homeostasis is disrupted on its own!..    Immune illusion it may under-react it may over-react it may react to as with human self proteins as with immunodeficiency to antigens autoimmune disease such as virus infection (HIV) with allergies Now… What are “ ????”Allergies  Allergies are hypersensitivities to substances such as foods, foods pollens, insect stings, or animal danders, that are normally not harmful.  Weak antigens such as these are called allergens.  The response can cause some degree of tissue damage. Immediate (Acute) Allergic Response o Can occur within seconds after contacting an antigen. o Are caused by IgE antibodies attaching to mast cells and basophils; these cells then release histamine which causes the symptoms of allergies, some of which are severe. o Anaphylactic shock is a severe reaction characterized by a sudden life-threatening drop in blood pressure. Who makes the ?immunoglobulin IgE The allergen enters the body and is recognized by sIg on a Blymphocyte. The Blymphocyte proliferates and differentiates into plasma cells that produce and secrete IgE against the allergen. Picture credit: used with permission from Dr. G http://www.cat.cc.md.us/courses/bio141/lecguid ?What’s next The next time the allergen enters the body, it cross-links the Fab portions of the IgE bound to the mast cell. This triggers the mast cells to degranulate, that is, release their histamine and other inflammatory mediators. Picture credit: used with permission from Dr. Gary E. Kaiser http://www.cat.cc.md.us/courses/bio141/lecguide/index.html • • Mediators 1) Vasoactive amines 2) Plasma proteases 3) Lipid Mediators (eicosanoids) 4) Cytokines & Chemokines as as Histamine coagulation factors, Kinins & complement system as prostaglandins, Leukotriene & PAF as ,IL-1, IL-6 IL-8 &TNF Vasoactive amines Mast cells - & Basophils- degranulation Histamines Transient vasodilation (10-15 min later) Increased vascular permeability Arachidonic Acid (in cell membranes) membranes Phospholipase A-2 Free AA Cyclooxygenase Lipoxygen ase Pathway Pathway Prostaglandins & Thromboxanes Leukotrienes Adverse reactions to food  Any abnormal clinical response attributed to ingestion, contact or inhalation of any food, a food derivative or a food additive. Immunologic adverse reactions to food Immunologic sensitization Re-exposure to sensitizing protein Manifestations of “food allergy” Signs and symptoms in target organs Skin, GI, Lungs Food allergy ‏Definition آلرژي غذايي يک واکنش باليني ناگواِِر تکرارپذير متعاقب خوردن آلرژن هاي رژيم غذايي توسط فردی است که قبًال نسبت به آلرژن هاي مزبور حساس شده است. مطابق تعریف؛ آلرژي غذايي بواسطه ي يک پاسخ غير طبيعي ،مبالغه‌آميز و زیانبار ميشود. سیستم ایمنی مخاطی ميانجيگري ‌ Food Allergies: Major Allergens 90% Peanut Tree nuts Milk Egg Soy Fish Shellfish Wheat Top Eight Others 10% Hundre ds of others How prevalence is food allergy? • More than 160 foods have been associated with allergic reactions. • Experts agree that allergies in developed countries are becoming more common. • In the U.S., food allergies afflict 3-4% adults and 6-8% children. • 100-175 people in the U.S. die each year. • Death generally results from anaphylactic shock, often to peanuts or tree nuts. C&EN/January C&EN/January 7, 7, 2002 2002 :Peanut Although it is often discussed with nuts, peanuts are actually a legume, along with dry beans, peas and lentils. One ounce of roasted peanuts provides about 10% of the daily value for folate )%( محدوده ي طبیعی محتوای بادام زمینی:جدول WATER ASHES LIPIDS 6.7 2.3 (3.9-9.5) (2.2-2.4) 42.7 (37.349.9) CARBOHYDRATE PROTEINS S 23.4 (21.6-25.2) 24.9 (23.8-26.0) Danish Food Composition Databank. The composition of dried peanut (dried Arachis hypogaea L.). Danish Food Composition Databank, 2004. Symptoms of Food Allergy  Pruritic rashes  Hives  Angioedema     Nausea Vomiting Abdominal cramps Diarrhea  Laryngeal edema  Asthma/rhinitis  Anaphylaxis Diagnosis Of Food  History Allergy  Food(s) / Quantity / Timing / Reproducibility Validated by challenge in 30-40% of cases  Skin tests  False positive results are common.  Best use is as a negative predictor.  RAST  Consider for those with cutaneous involvement. Immunoassay) CAP-FEIA (Fluorescein Enzyme DIAGNOSIS OF FOOD ALLERGY (Continued) • Endoscopy and biopsy • Double-blind placebo-controlled food challenges: " golden standard" Traditional Prevention Strategies  NUTRITIONAL STRATEGIES recommended for decreasing risk in the general pediatric population: – Breast feeding – Delayed introduction of “solid” foods Natural Approach to Food Allergies Identify underlying factors Lifestyle factors Dietary factors Supplementation strategies Key Lifestyle Strategies to Reduce Food Allergies  Don’t Smoke!!!  Develop a positive mental attitude.  Negative emotions cripple the immune response.  Depression reduces activity of DNA repair mechanisms.  Deal with stress effectively.  Regular exposure to stress actually reduces cancer risk.   Get enough sleep each night. Follow a regular exercise program. Key Dietary Strategies to Reduce Food Allergies  Identify and eliminate food allergens.  Eat a “rainbow” assortment of fruits and vegetables.  Reduce exposure to pesticides, and eat to enhance detoxification, reactions and elimination.  Reduce the intake of meat and other animal foods.  Eat the right types of fats.  Eat a low glycemic load diet to improve insulin sensitivity.  Keep salt intake low , potassium intake High Let food be your “ medicine and don't let medicine be your ” food How shall we proceed? ? مطالعات مرتبط در شرايط In Vitro فیوترل و گامِپرتس در سال 1977اثر کوﺋرستین بر ترشح هیستامین از ماست سل های حساس شده با آنتی ژن را مورد آزمایش قرار دادند .معلوم شد که کوﺋرستین اثر مهارکنندگی فوری روی ترشح هیستامین القا شده بواسطة آنتی ژن دارد . میدلتون و ِدرزه وِیسکی در سال 1984اثر مهاری فالونوﺋیدها روی ترشح هیستامین از بازوفیل های انسانی تحریک شده با عوامل مختلف را مورد مطالعه قرار دادند .نتایج نشان دادند که فالونول ها از جمله کوﺋرستین ،ترشح هیستامین تحریک شده توسط لیگاندهای وابسته به IgEرا مهار می کنند . . Fewtrell CM, Gomperts BD. Quercetin: a novel inhibitor ‏of Ca2+ influx and exocytosis in rat peritoneal mast cells. ‏Biochim Biophys Acta. 1977; 469(1):52-60. ][ii . Middleton E Jr, Drzewiecki G. Flavonoid inhibition of ‏human basophil histamine release stimulated by various ‏agents. Biochem Pharmacol. 1984; 33(21):3333-8. ][i پی یرس و همکارانش در سال 1984اثر کوﺋرستین و فالونوﺋیدهای دیگر بر ترشح هیستامین بواسطه ي آنتی ژن نیپوسترونژیلوس-برازیلینسیس را مورد بررسی قرار دادند .نتایج نشان دادند که ،کوﺋرستین -که از نظر ساختمانی به کرومولین شباهت دارد -ترشح هیستامین آنافیالکتیک از ماست سل های مخاط روده ي موش های صحرایی را مهار می کند (.)12 فوکس و همکارانش درسال 1988در مطالعه ای ،که بمنظور بررسی اثر ناهمگونی ماست سل ها در پاسخ به عوامل ضد ترشح هیستامین انجام داده بودند ،نشان دادند که کوﺋرستین ترشح هیستامین را هم از ماست سل های ریه و هم از ماست سل های مخاط روده ي انسان مهار می کند . . Fox CC, Wolf EJ, Kagey-Sobotka A, Lichtenstein LM. Comparison of ;human lung and intestinal mast cells. J Allergy Clin Immunol. 1988 81(1):89-94. ][i اثر فالونوﺋیدها از جمله کوﺋرستین بر1999 الکساندراکیس و همکارانش در سال و ترشح متعاقب هیستامین ازRBL تجمع گرانول های ترشحی در سلول های نتایج نشان دادند که کوﺋرستین ترشح هیستامین.آنها را مورد بررسی قرار دادند .را بطور معنی داری مهار می کندRBL از سلول های که در آن حّج اج و همکارانش ماست سل های موش2003 در مطالعه ای در سال کوﺋرستین آزادسازی،صحرایی را در معرض یک آنتی ژن قرار داده بودند . درصد مهار کرده است95-97 هیستامین را . Alexandrakis M, Singh L, Boucher W, Letourneau R, Theofilopoulos P, Theoharides TC. Differential effect of flavonoids on inhibition of secretion and accumulation of secretory granules in rat basophilic leukemia cells. Int J Immuno pharmacol. 1999; 21(6):379-90. [ii] . Haggag EG, Abou-Moustafa MA, Boucher W, Theoharides TC. The effect of a herbal water-extract on histamine release from mast cells and on allergic asthma. J Herb Pharmacother. 2003; 3(4):41-54. [i] مطالعات مرتبط در شرايط In Vivo ِفّر ی و همکارانش در سال 1996در يک کارآزمايي باليني ،اثرات فارماکوکينتيک فالوونوئيد کوئرستين و اثر مهاري آن روي تيروزين کيناز در 51بيمار سرطاني مقاوم به درمان‌هاي استاندارد را مورد بررسي قرار دادند .نتيجه‌گيري شد که کوئرستين در دوزهاي زير ( mg/m2 1400در مقايسه با ميزان سميت داروهاي شيمي درماني) کامًال ايمن بوده و مي‌تواند فعاليت ضد توموري داشته باشد (.)343 شاسِک ز و همکارانش در سال ،1999دریک کارآزمایی دوسوکور کنترل شده با دارونما اثر 500میلی گرم کوﺋرستین (دوبار در روز و بمدت یک ماه) روی 30مرد مبتال به التهاب مزمن پروستات را مورد مطالعه قرار دادند .یافته ها معلوم ساختند که درمان با فالونوﺋیدها بخوبی قابل تحمل بوده ،نتایج بهبودبخش معنی داری از نظر عالیم التهابی، در بیشتر مردان مبتال فراهم می آورد. . Shoskes DA, Zeitlin SI, Shahed A, Rajfer J. Quercetin in men with category III ‏chronic prostatitis: a preliminary prospective, double-blind, placebo-controlled ‏trial. Urology. 1999; 54(6):960-3. ][i دستگاه ها و مواد مورد استفاده - ELISA reader - DMSO - Evans Blue )- K3-EDTA (7.5% - PBS - pHمتر ديجيتالي - Vortex آلوم محصول شرکت Serva بادام زمینی خاممرکز پرورش و نگهداریدانه های غذایی (صفی آباد دزفول) َبن‌ماري 37درجة سانتيگراد ترازوی آنالیتیکال با دقت 0.01گرم ترازوی دیجیتالی ANDGF -توكسين كلرا محصول شركت Sigma سر سمپلر كريستالي سر سمپلر آبي سر سمپلر زرد سمپلر در اندازه‌هاي مختلف ، 100 ، 50 ، 10و 1000ميكروليتر سمپلر متغير 20µl-10 سمپلر متغير 100µl-20 سمپلر متغير 1000µl-100 شيكرفیلتر سرنگی ( ./45 )Syringeمیکرومتری کوﺋرستین محصول شرکت Sigma كيت IgEتوتال محصول شرکت ICLکشور آمریکا -كيت هيستامينمحصول شرکت LDNکشور آلمان موش های صحرایی نژاد ویستار ( )Wistarخانة حیوانات مرکز تحقیقات ،تکثیر ونگهداری حیوانات آزمایشگاهی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز میکرو تیوب و لولة فالکون استریل میکروسانتريفیوژ نیدل گاواژ هود ایسکرا يخچال 4درجه سانتيگراد يخچال فريزر -20درجه -يخچال فريزر -70درجه ♥© ♥ ‏Ŧ ♥ ‏Ŧ ♥ ♥ ……0...4... 8/9…….16/17…….24/25……32 ……39 46……53…… 60 خونگیری روند حساس سازی؛ دو روز متوالی در سه هفته ي مجزا: روز اول گاواژ عصاره ي بادام زمینی ( ،)1mgهمراه با ادجوانت کلراتوکسین ()10µg روز دوم تزریق داخل صفاقی عصاره ي بادام زمینی ( ،)0.5µgهمراه با ادجوانت آلوم ()mL 0.2 روند اجرای مداخله: گاواژ روزانه ي کوئرستین ()50mg/Kg.BW ‏Ŧ © تجویز ( )Igدوز تقویتی ( 1mgعصاره ي بادام زمینی ) چالش ( )Igغذایی ( 2mgعصاره ي بادام زمینی در دو دوز منقسم ) دوره ي تطابق دوره ي حساس سازی دوره ي استراحت دوره ي مداخله Shishehbor F, Behroo L, Ghafouriyan Broujerdnia M, Namjoyan F, Latifi SM. Quercetin effectively quells peanut-induced anaphylactic reactions in the peanut sensitized rats. Iran J Allergy Asthma Immunol. 2010 Mar;9(1):27-34. Shishehbor F, Behroo L, Ghafouriyan Broujerdnia M, Namjoyan F, Latifi SM. Quercetin effectively quells peanut-induced anaphylactic reactions in the peanut sensitized rats. Iran J Allergy Asthma Immunol. 2010 Mar;9(1):27-34. Figure 2. Photographs illustrate skin tests after id CPE administration at week 4 end of intervention period; Marked blue-colored bumps in the abdominal skins of the positive control & sham-treated rats (B,C), but not in those of quercetin-treated rats (A). Results represent 4 rats from each group. Shishehbor F, Behroo L, Ghafouriyan Broujerdnia M, Namjoyan F, Latifi SM. Quercetin effectively quells peanut-induced anaphylactic reactions in the peanut sensitized rats. Iran J Allergy Asthma Immunol. 2010 Mar;9(1):27-34. Figure 3. Photographs illustrate rats' footpads after ip CPE administration at week 4 end of intervention period; Quercetin prevented vascular leakage (A), marked vascular leakage (blue) was seen in the positive control & sham-treated rats (B). Results represent 3 rats from each group. Shishehbor F, Behroo L, Ghafouriyan Broujerdnia M, Namjoyan F, Latifi SM. Quercetin effectively quells peanut-induced anaphylactic reactions in the peanut sensitized rats. Iran J Allergy Asthma Immunol. 2010 Mar;9(1):27-34. Shishehbor F, Behroo L, Ghafouriyan Broujerdnia M, Namjoyan F, Latifi SM. Quercetin effectively quells peanut-induced anaphylactic reactions in the peanut sensitized rats. Iran J Allergy Asthma Immunol. 2010 Mar;9(1):27-34. نمودار -3-1مقایسه ي میزان میانگین های IgEتوتال سرِم گروه های آزمایشی مورد مطالعه در نقاط زمانی ( ،)T2( ،)T0و ()T4 :+Cکنترل مثبت :-Cکنترل منفی :QRSدرمان با کوئرستین :Shamدارونما (DMSO 5 درصد) ‏N=7, each ::+کنترل مثبت +C ‏C ::--Cکنترل منفی ‏C ::QRSدرمان با کوئرستین ‏QRS :Shamدارونما (DMSO 5 ‏Sham درصد) ‏N=7, each * * * * ** ** P value = 0.014و P value = 0.019بترتیب در مقایسه با P value = 0.000در مقایسه با گروه کنترل منفی گروه های کنترل مثبت و دارونما نمودار -3-3مقایسه ي میزان میانگین های هیستامین پالسمای گروه های آزمایشی مورد مطالعه ،بدنبال انجام چالش های غذایی (t4 :+Cکنترل مثبت :-Cکنترل منفی :QRSدرمان با کوئرستین :Shamدارونما (DMSO 5 درصد) ‏N=7, each * ** ** * P value = 0.989در مقایسه با گروه کنترل منفی گروه های کنترل مثبت و دارونما P value = 0.004و P value = 0.029بترتیب در مقایسه با نمودار -3-4مقایسه ي میزان میانگین های امتیازات عالیم آنافیالکتیِک گروه های آزمایشی مورد مطالعه ،بدنبال انجام چالش های غذایی ()t4 :+Cکنترل مثبت :-Cکنترل منفی :QRSدرمان با کوئرستین :Shamدارونما (DMSO 5درصد) ‏N=7, each * * ** ** ‏P value = 0.000در مقایسه با گروه های P value = 0873در مقایسه با گروه کنترل منفی کنترل مثبت و دارونما پیشنهادات تثبیت و تداوم اعتبار نتایج حاصل از مطالعه ي حاضر بی تردید مستلزم انجام تحقیقات بیشتری است فلذا ،در راستای تسهیل در امر مزبور همچنین، بمنظور ارتقای سطح درک و دانش مان از مکانیسم های القا ،ایجاد ،و در درجه ي دوم ،پیشگیری ،مهار و یا حتی درمان بیماری های آلرژیکی ،بیان چند پیشنهاد کلی ضروری بنظر می رسد .پیشنهادات در کل ،در دو مقوله ي مشخص و مرتبط قابل طرح می باشند: -1اقداماتی که در زمینه ي پروتکل های حساس سازی ،باید لحاظ و یا انجام شوند. -2اقداماتی که در حوزه ي استراتژی های مدیریتی و درمانی ،باید لحاظ و یا انجام شوند. -1-1انجام عملیات حساس سازی بواسطه ي تجویز آلرژن های غذایی از طریق مسیرهای مواجهه ي مختلف ،با /بدون استفاده از ادجوانت های مناسب و مختلف -1-2تعیین حدآستانه ي دوزاژی ( )Dose thresholdو دوره های زمانی ()Duration حساس کننده ي مناسب ( )Optimumآلرژن های غذایی ،در مورد هریک از غذاهای آلرژن (اصلی) و گونه های حیوانِی مختلف مورد مطالعه. -1-3تعیین غذاهای آلرژن {و پروتئین های آلرژی زای غذای های آلرژن (اصلی)} و میزان شیوع آنها در جمعیت های مختلف ایرانی (با استفاده از روش هایی مثل ایمونوبالتینگ و ژل الکتروفورزیس). -2-1بررسی اثرات مصرف کوئرستین در دوزها و دوره های زمانی مختلف ،با لحاظ مسیرهای تجویزی مختلف. -2-2بررسی اثرات مصرف کوئرستین بصورت تک-دوز ( )Single treatmentدر دوزها و با لحاظ مسیرهای تجویزی مختلف ،و مقایسه ي نتایج آنها با نتایج حاصل از تجویز یک داروی استاندارد اختصاصی (با در نظر گرفتن دوز و مسیر تجویز). -2-3بررسی اثرات پیش درمانی ( )Pre-treatmentو نیز محافظتی ()Protective مصرف کوئرستین روی فاز حساس سازی. -2-4تعیین دوزاژ و دوره های زمانی مناسب مصرف کوئرستین. -2-5بررسی اثرات مصرف سایر ترکیبات و مکمل های تغذیه ای روی بیماری های آلرژیکی (غذایی) ،و مقایسه ي نتایج آنها با نتایج حاصل از مصرف کوئرستین. Thanks for your attention

51,000 تومان