ezterab

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.






  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [6 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “اضطراب”

اضطراب

اسلاید 1: گرد آورنده : پرستو شادمان معلم : خانم محمدی مدرسه شهیدان مجتهدی کلاس 7/11

اسلاید 2: اضطراب عبارت است از یک احساس منتشر، ناخوشایند و مبهم هراس و دلواپسی با منشاء ناشناخته، که به فرد دست می‌دهد و شامل عدم اطمینان، درماندگی و برانگیختگی فیزیولوژی است. وقوع مجدد موقعیت‌هایی که قبلاً استرس زا بوده‌اند یا طی آن‌ها به فرد آسیب رسیده است باعث اضطراب در افراد می‌شود. همهٔ انسان‌ها در زندگی خود دچار اضطراب می‌شوند، ولی اضطراب مزمن و شدید غیرعادی و مشکل‌ساز است. تحقیقات و بررسی‌ها نشان می‌دهند که اضطراب در خانم‌ها، طبقات کم‌درآمد و افراد میان‌سال و سال‌خورده بیشتر دیده می‌شود.

اسلاید 3: علل اضطراببه طور کلی علل اضطراب به سه عامل زیر برمی‌گردد:عوامل زیست شناختی و جسمانی:در افراد مضطرب، میزان بعضی از هورمون‌های موجود در خون غیرعادی است؛ بنابراین هر آن‌چه که باعث اختلال در سیستم هورمونی شود، برای بدن خطر محسوب می‌شود. بارداری، کم‌کاری یا پرکاری تیروئید، پایین بودن قند خون، وجود غده‌ای در غدد فوق‌کلیوی که هورمون اپی‌نفرین تولید می‌کند و بی‌نظمی ضربان‌های قلب از این عوامل هستند.عوامل محیطی و اجتماعی:عوامل اجتماعی و ارتباطی بسیاری باعث به‌وجود آمدن اضطراب در افراد می‌شود، مانند مشکلات خانوادگی، احساس جدایی و طردشدگی،... از عوامل محیطی می‌توان تغییرات ناگهانی و غیرمنتظره را، همچون زلزله، بیماری، مرگ یکی از نزدیکان،... نام برد.

اسلاید 4: عوامل ژنتیکی و ارثی:یکی از مهم‌ترین عوامل اضطراب ژنتیک است و احتمال اضطراب در فرزندان افراد مضطرب بسیار بالا است. البته الگو قرار دادن رفتار پدر و مادر و یادگیری و تکرار کارهای آنان نقش مهمی در اضطراب فرزندان دارد (عامل اجتماعی)، ولی تحقیقات و بررسی‌های انجام‌شده بر روی حیوانات و دوقلوهایی که با هم یا جدا از هم زندگی می‌کنند و از والدین مضطرب به دنیا آمده‌اند، نشان می‌دهند که عوامل ژنتیکی نیز بسیار مؤثرند. با این وجود باور نمی‌رود که ژن به خصوصی در این مورد نقش داشته باشد، بلکه ترکیب بعضی از ژن‌ها چنین پیامدی را به دنبال دارد. طبق آخرین تحقیقات به نظر می‌رسد که عوامل ژنتیکی در بعضی انواع اضطراب مانند اختلال هراس و ترس از مکان‌های باز نقش زیادی دارد.اضطراب مرضی :در ابتدا فروید، 1926 اضطراب را واکنشی به تراکم تنشهای غریزی در نظر گرفت. در این منظر اضطراب گرایش سیستم عصبی به کاهش، یا حداقل ثابت نگاه داشتن کمیتت هیجان غرایز متراکم شده است. نظریه اول فروید در خصوص اضطراب بر مبنای مفهوم سازی کاهش-تنش در انگیزش استوار است که در آن انگیزه در جهت کاهش یا تخلیه تنش های غریزی عمل می کند و اضطراب محصول این تنش است. فروید، 1926 بعدها در خصوص ارتباط مستقیم بین اضطراب و تنش متراکم حاصل از غرایز ارضا نشده تردید کرد. وی با انتشار بازداری، نشانه مرضی و اضطراب ، مفهوم سازی جدید خود را را به میان آورد. بر این اساس، اضطراب علامت خطری به من در خصوص احتمال قریب الوقوع یک ضربه تجربه اسیب زااست. ضربه، بر اساس نظر فروید، جدایی از موضوع عشق و یا عشق موضوع است.

اسلاید 5: انسان ها در طول زندگی خود و در بیشتر مواقع با نگرانی و دلهره روبه رو می شوند و ممکن است که از نظر جسمی و روانی دچار مشکل شوند. آنها برای حفظ سلامت روحی خود نیاز دارند که مهارت برخورد منطقی با این مشکل را کسب کنند.اضطراب یا دلهره نوعی فشار درونی، ترس و نگرانی و یک حالت هیجانی است که قبل از روبه رو شدن با یک موقعیت ناراحت کننده، یک مشکل و یا یک خطر، برای فرد به وجود می آید.

اسلاید 6: تفکر مثبت، تسلط داشتن بر خود، دوری از تفکرات منفی، ایمان و توکل بر خداوند، دعا و نیایش در هنگامسختی موجب می شود که شما بتوانید بر اضطراب خود غلبه کنید.تأثیرات جسمی و روانی اضطراب بستگی به شدت آن دارد. فردی که می خواهد امتحان ریاضی بدهد و تقریباً خود را آماده کرده است، اضطراب کمتری دارد؛ اما میزان اضطراب فردی که خبر تصادف یکی از نزدیکانش را به طور مبهم برای او آورد هاند، بالاست.اضطراب در برخی از مواقع موجب می شود که ما خود را برای مقابله با مشکل آماده کنیم. برای مثال فردی که می خواهد در مسابقات بین المللی با قهرمان یک کشور کشتی بگیرد، اضطراب دارد. اضطراب در چنین شرایطی باعث می شود مغز به بدن فرمان دهد که خود را برای مقابله با مشکل آماده کند؛ اما در برخی موارد، اضطراب به ویژه برای کسانی که قدرت تحمل کمتری دارند، ممکن است سبب بروز آسیب های روانی شود.

اسلاید 7: اضطراب زمانی یک اختلال محسوب می شود که شدت آن، فرد را بیمار کند. در چنین مواقعی باید برای مشاوره به روا نشناس یا برای درمان دارویی به روان پزشک، مراجعه کرد.به نظر شما چگونه م یتوان به یک فرد کمک کرد تا اضطراب خود را کاهش دهد؟باورهای دینی چگونه م یتواند به انسا نها کمک کند تا اضطراب خود را کاهش دهند؟

اسلاید 8: را ههای کنترل اضطرابگام اول: از خداوند کمک بگیرید و به او توکل کنید.گام دوم: بر خودتان مسلط شوید و افکار منفی را از خود دور کنید.گام سوم: برای کاهش اضطراب خود از دوستان نزدیک کمک بگیرید.گام چهارم: آرزوهای دور و دراز و غیرواقعی را ترک کنید و برای خود اهداف عاقلانه ای تعریف کنید.از اشتباهات درس بگیرید و آنها را تکرار نکنید.گام پنجم: سعی کنید خود را آرام کنید. تنفس عمیق، شل کردن دست ها، پاها و تنه و چسباندن پلک هابه یکدیگر از جمله راه های آرام سازی است.گام ششم: کمی آب بخورید.گام هفتم: فکر خود را در جهت مثبت تغییر دهید. در فکر خود مشکلات زیادی را تصور کنید کهخداوند شما را از آنها نجات داده است. به خود بگویید اگرچه اضطراب خوشایند نیست؛ اما کشنده هم نیست.عاقبت کارها را به خداوند واگذار کنید. ای بسا اضطراب شما بی جهت بوده است. به این آیهٔ قرآن توجه کنید:چه بسا شما چیزی را خوش نمی دارید و آن برای شما خوب است و بسا چیزی را دوست می دارید و آن برای شما بد است و خدا می داند و شما نمی دانید«آیهٔ ٢١٦ سورهٔ بقره.»

18,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید