صفحه 1:
صفحه 2:
راهنمای گام دوم مبارزه با کووید - 49 (کروناویروس)
فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار
صفحه 3:
صفحه 4:
دست ها را به طور مرتب با آب و صابون بشویید و یا از
مواد ضدعفونی کننده بر پایه الکل ( الکل ۷۰ درصد)
استفاده نمایید
صفحه 5:
صفحه 6:
در صورت مشاهده علائم سرماخوردگی از حضور در
محل کار خودداری نموده و در صورت تشدبد علائم به
.مرا کز بهداشتی و درمانی مراجعه نمایند
صفحه 7:
به دلایل مسائل بهداشتی از دریافت وجه نقد جدا
.خودداری شود
صفحه 8:
تاکید براستفاده از دستمال کاغذی هنگام عطسه با
سرفه کردن (در صورتی که دستمال در دسترس نبود از
.قسمت داخلی آرنج موقع سرفه و عطسه استفاده کنید)
صفحه 9:
رعايت فا صله ايمن بين مشتريان» متصدیان»
کارگران حداقل به اندازه | تا ۲ متر جهت بيشكيرى از
بروز بیماری رعایت گردد.
صفحه 10:
شاغلین موظف هستند در بدو ورود به محل کار فرم خود
اظهاری را مبنی بر عدم وجود علائم تنفسی
مرتبط با كويد -- 19 يا وجود تماس نزديك با Bets sted
سامانه عرص. دددا- تكميل نمايند.
صفحه 11:
یروهای خدماتی در هنگام نظافتباید از لباس
.محافظتی » ماسک » جکمه و دستکش استناده نمایند
صفحه 12:
داشتن کارت بهداشت براى كليه دست ادر کاران فروشگاه
.عرضه ی گوشت» الزامی است
Og ۱ وزارت بهداشت درمنوآموزش پزشکی
دانشكاه علوم بزشكى شیرز
صفحه 13:
مواد ضدعفونی کننده دستها و سطوح ( مورد تایید وزارت
بهداشت) به میزان متناسب وجود داشته باشد تا در صورت
.فياز » ضدعفونی لازم صورت پذیرد
صفحه 14:
Rahs IR
: ۱۳ رت ن افراد را
| 0 ۱ 7 ie
صفحه 15:
عرضه نی خام دامی و بسته بندی شده؛
کی در واحد
صفحه 16:
عرضه ی گوشت مرغ» ماهی؛ میگو و امثال آن به صورت
.روباز می wil
صفحه 17:
هر گونه
كردن كوشت 27 و مشابه در واحدهای 2 صنفی
مى باشد
صفحه 18:
یخجال و فریزر؛ ابزار و تجهیزات از جمله میز کار» تخته
»گوشت خردکنی» چاقوه ساطور» سینی» لگن
چرخ گوشت» ترازو باسکول و امثال آن به طور مستمر
گندزدایی شود
صفحه 19:
خودرو حمل و نقل گوشت قبل و بعد از هر
.سرویس دهی » است
صفحه 20:
نظافت باید از یک نقطه آغاز و در نقطه متابل به پایان
برسد.(تى را به صورت ماربيج حرکت
(دهند
صفحه 21:
استفاده ازسیستم تهویه مناسب ( هواکش )و باز گذاشتن
درها و پنجره ی فروشگاه به منظور ایجاد جربان هوا
.ضرورت دارد
(Li
صفحه 22:
در طول مدت نظافت مراقب باشید لباس » دستکش و
ماسک آسیب نبیند و در صورت صدمه آن را تعویض
.نمایید
صفحه 23:
لازم است در فروشگاه؛ سطل های در دار پدالی پیش بینی
گردیده و ضایعات گوشت و سایر
پسماندها به صورت مناسب دفع گر دند.
عاطق
صفحه 24:
میز و صندلی ها (نشیمن صندلی» دسته های صندلی و پشتی صندلی )»دیوارهاه کف
سقف, پنجره هاءوسایل توزین کامپییتر مانیتورها و موس,درهاء د ستگیره درهاء
شیر آلات» نرده » چله, کمد» قفسه» ویتیین هایعر ضه؛ يخجال» فريزرء کابینت گوشی
تلفن» دستگاههای کارتخوان » كف بوشهاء كليد و بريزهاء وسایل عمومی و
ae های بهداشتی (در صورت وجود)؛ پله بیقی و بالابر ها (در صورت
وجود) + م
صفحه 25:
تابلوهای آموزشی و بنربه تعداد کافی در محلهای مناسب
از جمله سرویس های بهداشتی با موضوع نکات بهداشتی
مرتبط با همه گیری کووید - ۱۹ و راههای پیشگیری از آن
.نصب گردد
صفحه 26:
نحوه شستشوی دست ها . استفاده از مواد ضدعفونی کننده برای دست
0 سارح » نحوه استفاده از وسایل ( ماسك ؛ دستکت ۱۳۳۳۳۱۰
لباس محافظتى مطابق با دستورالعمل هاى صادر از سوى وزارت
بهداشت علی الخصوص " راهنمای گام دوم مبارزهبا کویید - ۱٩ فاصله
گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در فروشگاه های عرضه
رن باشد.
صفحه 27:
توانایی 3۳9۹ راب۳
eve Spicy 0
صفحه 28: