بیماری‌هامراقبت‌های بهداشتیپزشکی و سلامت

الزامات سلامت محیط و کار در فروشگاه‌های عرضه گوشت (مقابله با کووید - 19)

صفحه 1:

صفحه 2:
راهنمای گام دوم مبارزه با کووید - 49 (کروناویروس) فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار

صفحه 3:

صفحه 4:
دست ها را به طور مرتب با آب و صابون بشویید و یا از مواد ضدعفونی کننده بر پایه الکل ( الکل ۷۰ درصد) استفاده نمایید

صفحه 5:

صفحه 6:
در صورت مشاهده علائم سرماخوردگی از حضور در محل کار خودداری نموده و در صورت تشدبد علائم به .مرا کز بهداشتی و درمانی مراجعه نمایند

صفحه 7:
به دلایل مسائل بهداشتی از دریافت وجه نقد جدا .خودداری شود

صفحه 8:
تاکید براستفاده از دستمال کاغذی هنگام عطسه با سرفه کردن (در صورتی که دستمال در دسترس نبود از .قسمت داخلی آرنج موقع سرفه و عطسه استفاده کنید)

صفحه 9:
رعايت فا صله ايمن بين مشتريان» متصدیان» کارگران حداقل به اندازه | تا ۲ متر جهت بيشكيرى از بروز بیماری رعایت گردد.

صفحه 10:
شاغلین موظف هستند در بدو ورود به محل کار فرم خود اظهاری را مبنی بر عدم وجود علائم تنفسی مرتبط با كويد -- 19 يا وجود تماس نزديك با ‎Bets sted‏ سامانه عرص. دددا- تكميل نمايند.

صفحه 11:
یروهای خدماتی در هنگام نظافتباید از لباس .محافظتی » ماسک » جکمه و دستکش استناده نمایند

صفحه 12:
داشتن کارت بهداشت براى كليه دست ادر کاران فروشگاه .عرضه ی گوشت» الزامی است ‎Og ۱‏ وزارت بهداشت درمنوآموزش پزشکی ‏ ‏دانشكاه علوم بزشكى شیرز ‎

صفحه 13:
مواد ضدعفونی کننده دستها و سطوح ( مورد تایید وزارت بهداشت) به میزان متناسب وجود داشته باشد تا در صورت .فياز » ضدعفونی لازم صورت پذیرد

صفحه 14:
Rahs IR : ۱۳ ‏رت ن افراد را‎ | 0 ۱ 7 ie

صفحه 15:
عرضه نی خام دامی و بسته بندی شده؛ کی در واحد

صفحه 16:
عرضه ی گوشت مرغ» ماهی؛ میگو و امثال آن به صورت .روباز می ‎wil‏

صفحه 17:
هر گونه كردن كوشت 27 و مشابه در واحدهای 2 صنفی مى باشد

صفحه 18:
یخجال و فریزر؛ ابزار و تجهیزات از جمله میز کار» تخته »گوشت خردکنی» چاقوه ساطور» سینی» لگن چرخ گوشت» ترازو باسکول و امثال آن به طور مستمر گندزدایی شود

صفحه 19:
خودرو حمل و نقل گوشت قبل و بعد از هر .سرویس دهی » است

صفحه 20:
نظافت باید از یک نقطه آغاز و در نقطه متابل به پایان برسد.(تى را به صورت ماربيج حرکت (دهند

صفحه 21:
استفاده ازسیستم تهویه مناسب ( هواکش )و باز گذاشتن درها و پنجره ی فروشگاه به منظور ایجاد جربان هوا .ضرورت دارد (Li

صفحه 22:
در طول مدت نظافت مراقب باشید لباس » دستکش و ماسک آسیب نبیند و در صورت صدمه آن را تعویض .نمایید

صفحه 23:
لازم است در فروشگاه؛ سطل های در دار پدالی پیش بینی گردیده و ضایعات گوشت و سایر پسماندها به صورت مناسب دفع گر دند. عاطق

صفحه 24:
میز و صندلی ها (نشیمن صندلی» دسته های صندلی و پشتی صندلی )»دیوارهاه کف سقف, پنجره هاءوسایل توزین کامپییتر مانیتورها و موس,درهاء د ستگیره درهاء شیر آلات» نرده » چله, کمد» قفسه» ویتیین های‌عر ضه؛ يخجال» فريزرء کابینت گوشی تلفن» دستگاههای کارتخوان » كف بوشهاء كليد و بريزهاء وسایل عمومی و ‎ae‏ های بهداشتی (در صورت وجود)؛ پله بیقی و بالابر ها (در صورت وجود) + م

صفحه 25:
تابلوهای آموزشی و بنربه تعداد کافی در محلهای مناسب از جمله سرویس های بهداشتی با موضوع نکات بهداشتی مرتبط با همه گیری کووید - ۱۹ و راههای پیشگیری از آن .نصب گردد

صفحه 26:
نحوه شستشوی دست ها . استفاده از مواد ضدعفونی کننده برای دست 0 سارح » نحوه استفاده از وسایل ( ماسك ؛ دستکت ۱۳۳۳۳۱۰ لباس محافظتى مطابق با دستورالعمل هاى صادر از سوى وزارت بهداشت علی الخصوص " راهنمای گام دوم مبارزه‌با کویید - ‎۱٩‏ فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در فروشگاه های عرضه رن باشد.

صفحه 27:
توانایی 3۳9۹ راب۳ ‎eve Spicy 0‏

صفحه 28:

39,000 تومان