پزشکی و سلامت بیماری‌ها

باکتریوسین و نقش آن در نگهداری مواد غذایی

baaktryosin

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت
باکتریوسین ها سموم پروتئین دار یا پپتیدی هستند که توسط ریبوزومها سنتز میشوندو توسط باکتری ها برای مهار رشد سویه(های) باکتریایی مشابه یا نزدیک به هم تولید می شوند. نگهداری زیستی به طولانی‌تر شدن عمر نگهداری و افزایش ایمنی غذاها با استفاده از ترکیبات ضد میکروبی طبیعی که منشأ گیاهی، حیوانی و میکروبی دارند و برای مدت طولانی در غذای انسان استفاده می‌شوند، بدون هیچ گونه تأثیر نامطلوبی بر سلامت انسان اطلاق می‌شود.یکی از ترکیبات نگهدارنده های زیستی باکتریوسین است
منتشرکننده‌ی پاورپوینت
996 بازدید, 7 خرید

امتیاز

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “باکتریوسین و نقش آن در نگهداری مواد غذایی”

باکتریوسین و نقش آن در نگهداری مواد غذایی

اسلاید 1: باکتریوسین و نقش آن ها در نگهداری مواد غذایی تهیه کننده :استاد : درس :۱

اسلاید 2: فهرست مطالب ۱- باکتریوسین چیست و تاریخچه آن ۲- مکانیسم عملکرد باکتریوسین ۳- میکروارگانیسم های تولید کننده۴- انواع نگهدارنده های مواد غذایی ۵- نقش باکتریوسین در نگهداری مواد غذایی ۶- نحوه تولید باکتریوکسین ۲

اسلاید 3: پپتیدهای ضد میکروبی Peptides Antimicrobialکه به اختصار AMPبیان می شوند، تنها یکی از این گروههای متنوع ترکیبات ضد میکروبی هستند این مولکولهای شبه پروتئینی اغلب حاوی اسید آمینه های تغییر شکل یافته و اصلاح شده ای هستند که در پلی پپتیدهای ساخته شده توسط ریبوزومها یافت نمی شوند این ترکیبات به طور مشخص شامل دو گروه باکتریوسینها و آنتی بیوتیکهای پپتیدی هستند که اساس این طبقه بندی بر پایه مکانیسم بیوسنتز آنهاست.ما در این ارائه در مورد باکتریوسین ها صحبت می کنیم .پپتیدهای ضد میکروبی ۳

اسلاید 4: باکتریوسین ها سموم پروتئین دار یا پپتیدی هستند که توسط ریبوزومها سنتز میشوندو توسط باکتری ها برای مهار رشد سویه(های) باکتریایی مشابه یا نزدیک به هم تولید می شوند. آنها در فاز سکون رشد باکتری تولید میشوند و بر گونه تولید کننده آن تاثیری نمیگذارند و از نظر ساختاری، عملکردی و زیست محیطی متنوع هستند. کاربردهای باکتریوسین ها برای ارزیابی کاربرد آنها به عنوان آنتی بیوتیک های طیف باریک در حال آزمایش هستند. باکتریوسین‌ها به روش‌های مختلفی دسته‌بندی می‌شوند، از جمله: سویه تولید کننده مکانیسم‌های مقاومتی مکانیسم کشتن آن ها باکتریوسین چیست‌؟ ۴

15,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت بروز هر گونه مشکل به شماره 09353405883 در ایتا پیام دهید یا با ای دی poshtibani_ppt_ir در تلگرام ارتباط بگیرید.

افزودن به سبد خرید