بیماری دیابت، عوارض و راههای کنترل آن
اسلاید 1: روز جهاني مبارزه با ديابت 23 آبان گروه مشاوران تغذيه ورژيم درمانيشركت ملي حفاري ايرانتقديم ميكند:
اسلاید 2: بیماری دیابت،عوارض و راههای کنترل آنبسمه تعالی
اسلاید 3: گروهی از بیماریها هستند که با افزایش قند خون مشخص میشوند.دیابت چیست؟نوعي بیماری است که با افزایش قند خون مشخص میشود.
اسلاید 4: 7/8 درصد از جمعيت 25 تا 65 ساله کشور درگير بيماری ديابت هستند كه معادل چهار ميليون نفر از جمعيت کشور مي باشد.. شيوع اين بيماري از سال 1990 تا 2000 از 4.9 به 7.3% افزايش يافته است.وضعیت دیابت در جهان
اسلاید 5: دیابت چاقی
اسلاید 6: انواع دیابتنوع 1 (جوانان)نوع 2 (بزرگسالان)دیابت بارداریعدم تحمل گلوکز
اسلاید 7: دیابت تیپ 11-بیشتر در افراد زیر 25 سال بروز میکند.2-در هر سنی میتواند ایجاد شود.3-پیک آن در پسران و دختران به ترتیب 14-12 سال و10-12 سال است.4-تقریبا بطور کامل تحت تاثیر ژنتیک است.5-بروز آن ناگهانی است.6-فرد برای زنده ماندن به انسولین اگزوژن نیازمند است.7-یک دوره یکساله بهبود موقتی(ماه عسل) دارد.8-دلیل آن ناشناخته است ولی احتمالا اتوایمیون است.
اسلاید 8: دیابت تیپ 21-بیشتر در افراد بالای 25 سال است.2-به طور تدریجی و آهسته بروز میکند.3-تا حدود 60 درصد تحت تاثیر رژیم غذایی و شیوه زندگی فرد است.4-در این افراد سطح انسولین بالا است(مقاومت به انسولین)5-دیابت نوع 2 میتواند آهسته به نوع 1 تبدیل شود.
اسلاید 9: ریسک فاکتورهای دیابت نوع 2چاقیافزایش سنوراثتبی تحرکی
اسلاید 10: )دو ساعته2HPP)ناشتا (FBG)کمتر از140110-70نرمال140-200126-110عدم تحمل گلوکزبزرگتر از 200بزرگتر از126دیابتمحدوده قند خون
اسلاید 11: توصيه هاي تغذيه اي براي فرد ديابتي:سعي كنيد هيج يك از وعدههاي غذايي را حذف نكنيد و سر يكساعت معين آنان را ميل كنيد. مصرف زرده تخم مرغ به كمتر از 3 بار در هفته محدود شود .وزن خود را تنظيم کنيد.(مشاوره تغذيه ای برای دستيابي و حفظ وزن مطلوب)از شير كم چرب وپنير پرورده يا شير خامه گيري شده استفاده نمائيد.
اسلاید 12: مغزها (گردو و...)منابع آنتي اكسيداني خوبي هستند . در رژيم خود آنها را جاي دهيد. از گوشت كم چرب بصورت بخار پز يا كبابي استفاده كنيد. پوست مرغ و جوجه را مصرف نكنيد نان را روي حرارت برشته نكنيد اگر از دارو استفاده مي كنيد آن را سر ساعت بخوريد . .كدو كاهنده قند خون است مي توانيد بصورت خام يا آبپز استفاده كنيد
اسلاید 13: رژيم غذايي فرد ديابتي چگونه بايد باشد؟غذايي مصرف كنند كه مخلوطي از مواد قندي- نشاستهاي، چربي، پروتئين باشد ولي انرژي آن غذا محاسبه شده و متناسب با ميزان فعاليت روزانه باشد و حتما حاوي فيبر و ويتامينها بوده و مقدار كافي آب نيز هر روز نوشيده شود6 وعده در روز لازم است : سه وعده اصلي: صبحانه- ناهار- شام سه ميان وعده: ميان وعده صبح- عصرانه- قبل از خواب
اسلاید 14: تصورات اشتباه موجود در مورد غذاها در افراد دیابتی1-افراد دیابتی باید از نان و برنج اجتناب کنند.2-مصرف غذاهای گوشتی مانع افزایش قند میشود.3-مصرف زیاد میوه جات در یک وعده برای دیابتیها خوب است.4-مصرف زیاد سبزیجات با غذا برای دیابتیها خوب است.5-قند خرما و توت وعسل ، طبیعی و بی ضرر است.
اسلاید 15: براي دستيابي به اطلاعات بيشتر به سايتwww.sweetcherry.blogfa.com يا www.nidc.irمراجعه نمائيد.
اسلاید 16: شاد شـاد و پـرانـرژي باشيـد
نقد و بررسی ها
هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.