سایر تحقیق و پژوهش

تاریخچه راهنمایی

rahnamayi1

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.






  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “تاریخچه راهنمایی”

تاریخچه راهنمایی

اسلاید 1: تاریخچه راهنمایی فصل دومارائه:

اسلاید 2: مقدمهمی توان گفت که راهنمایی به مفهوم عام از ابتدای خلقت آدمی با او همراه بوده است و خداوند تبارک و تعالی پس از خلق زمین و آسمان و آفرینش انسان، از طریق بعثت یک صد و بیست و چهار هزار پیامبر، بشر را در جهت نیل به کمال و سعادت در دنیا و آخرت راهنمایی کرده است.در روزگار کهن به سبب سادگی روابط اجتماعی، فرزندان ضمن بازی و از راه تقلید و همچنین کمک به پدران خود شغل و حرفه آنان را یاد می گرفتند و در بزرگسالی به آن می پرداختند.

اسلاید 3: در بسیاری از جوامع، شغل و حرفه افراد، برحسب طبقة اجتماعی آنان از پیش تعیین می شد و به ندرت امکان داشت فردی بتواند از طبقه خود به طبقه ای بالاتر ارتقا پیدا کند. به تدریج که جوامع بشری به سوی تمدن به پیش رفت و صنعت ترقی کرد و مشاغل افزایش یافت، نیاز به راهنمایی کودکان و جوانان، بیشتر احساس شد. به همین لحاظ مراکز راهنمایی شغلی ابتدا در کشورهایی به وجود آمد که رشد تمدن و صنعت در آنها بیشتر به چشم می خوردمطالعات نشان می دهد که راهنمایی به مفهوم خاص اولین بار با موضوع راهنمایی شغلی» و در حوزه ادبیات انتخاب شغل ظاهر شده است و پس از طی یکی دو قرن به صورتهای مختلف در جوامع گوناگون جلوه ای خاص یافته است.

اسلاید 4: پیش از انقلاب کبیر فرانسه (۱۷۸۹) مسأله انتخاب شغل به طبقه اجتماعی افراد وابسته بود و وضع مادی آنان نیز نقش به سزایی در این زمینه ایفا می کرد. به بیان دیگر، فرد می بایستی برای انتخاب شغل یا منتسب به طبقه ای مشخص باشد و یا در صورت داشتن توان و امکانات مادی بتواند امتیاز افراد دارای شغل معینی را از صنف مربوطه اخذ نماید. اما با مطرح شدن اصل مساوات و برخورداری مساوی مردم از مزایای اجتماعی، رسیدن به حرف و مشاغل خاص با شرایط مساوی برای همگان امکان پذیر گردید (حسینی، ۱۳۷۹).

اسلاید 5: انجمن ملی هدایت حرفه ایدر سال ۱۹۱۳ در آمریکا انجمن ملی هدایت حرفه ای به وجود آمد که در پیشرفت مدارس آن کشور تأثیر بسیار زیادی داشت، راهنمایی شغلی به روش علمی نیز برای اولین بار در این کشور به سال ۱۹۰۸ توسط فرانک پارسونز تحقق پیدا کرد، وی توانست یک دفتر راهنمایی شغلی به منظور کاریابی جوانان در شهر بوستن تأسیس کند. روش راهنمایی شغلی او بر چنان شالوده و بنیانی پایه گذاری گردیده بود که هنوز هم اصول پیشنهادی وی با اندک تغییراتی مورد قبول و عمل می باشد.اضافه می شود در ابتدای قرن بیستم، به سبب سرازیر شدن سیل مهاجران از نقاط مختلف دنیا به آمریکا از یک سو و وجود مشکلات اقتصادی و اجتماعی زیاد و جرایم ناشی از بیکاری آنان از سوی دیگر، پارسونز تصمیم به یاری و کمک به ایشان در دستیابی به شغل گرفت و راهنمایی شغلی به عنوان یک ضرورت فردی و اجتماعی مطرح گردید، اقدامات پارسونز که بر خودشناسی و انطباق منطقی بین خصوصیات فردی و نیازهای شغلی متکی بود، در التیام آلام و مصائب مهاجران مؤثر افتاد.

اسلاید 6: پیشگامان جنبش راهنماییاز پیشگامان دیگر جنبش راهنمایی می توان از جسی دیویس که روش او مبتنی بر خود آموزی و مطالعه مشاغل بود، همچنین آثارید که اعتقاد داشت خدمات راهنمایی در نظام آموزشگاهی به عنوان وسیله ای برای رسیدن به بهترین دستاوردهای آموزشی دارای اهمیت بسیار می باشد، نام برد. اللي ويور نیز کمیته راهنمایی معلم را در کلیه دبیرستانهای نیویورک دایر کرد. تلاش این کمیته در راستای کمک به جوانان در زمینه های کشف قابلیتهای خود و چگونگی استفاده بهینه از این قابلیتها برای دستیابی به مناسبترین مشاغل بود. دیوید هیل نیز یکی از اولین کسانی بود که برای مطالعه اشخاص از روشهای علمی استفاده کرد، سرانجام، می توان از کارل راجرز نام برد که تأثیر فوق العاده ای بر امر مشاوره، چه در آموزشگاه و چه غیر آموزشگاهی داشت. نظریه ای که او ارائه داد بیش از هر امر دیگری بر روی چگونگی طرز تعامل مشاوران با مراجعان تأثیر گذاشت. نکته قابل توجه دیگر درباره راجرز، نگرش مثبت وی نسبت به انسان است.

6,500 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید