پزشکی و سلامت بیماری‌ها

تولید آنتی بیوتیک پنی سیلین به روش بیوتکنولوژی

penicillin

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت
فرآیند تولید پنی سیلین:تولید پنی سیلین قبلاً با فرآیند سطحی به دست می آمد مانند:تخمیر حالت جامد SSF و تخمیر مایع سطحیLSF . در حال حاضر تولید تجاری توسط فرآیند fed batch انجام می شود. اکثر آنتی بیوتیک ها از همین روش برای تولید تجاری پیروی می کنند. عمدتاً تفاوت در فرآیند تولید در سه عامل زیر نهفته است: میکروارگانیسم های مورد استفاده ترکیب محیط های کشت روشی که در استخراج استفاده می شود.
منتشرکننده‌ی پاورپوینت
661 بازدید, 6 خرید

امتیاز

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “تولید آنتی بیوتیک پنی سیلین به روش بیوتکنولوژی”

تولید آنتی بیوتیک پنی سیلین به روش بیوتکنولوژی

اسلاید 1: تولید آنتی بیوتیک پنی سیلین به روش بیوتکنولوژیتهیه کننده : استاد :

اسلاید 2: فهرست مطالب(در این ارائه به موارد زیر خواهیم پرداخت)تعریف تاریخچه کشف آنتی بیوتیک پنی سیلین دسته بندی انواع پنی سیلین مکانیسم اثر ساختمان پنی سیلین موارد استفادهمیکروارگانیسم های تولید کننده آنتی بیوتیک (تولید پنی سیلین )مراحل انتخاب و جداسازی و تخلیص آنتی بیوتیک ها تولید آنتی بیوتیک در مقیاس آزمایشگاهی و صنعتی بهینه سازی مسیر ژنتیکی تولید پنی سیلین منابع

اسلاید 3: آنتی بیوتیک ها مواد شیمیایی هستند که می توانند رشد میکروارگانیسم های مضر را مهار و حتی از بین ببرند. آنها از میکروارگانیسم های خاص یا سایر سیستم های زنده مشتق شده اند و در رشد خود ادامه می دهد. اولین استفاده شناخته شده از آنتی بیوتیک ها توسط چینی ها بیش از 2500 سال پیش بود. امروزه بیش از 10000 ماده آنتی بیوتیکی گزارش شده است. تولید پنی سیلین به صورت تجاری برای درمان عفونت های مختلف ناشی از باکتری های هوازی گرم مثبت انجام می شود. پنی سیلین یک آنتی بیوتیک با طیف باریک یا موثر در برابر بسیاری از باکتری های گرم مثبت به ویژه گونه های استرپتوکوک و استافیلوکوک است.تعریف

اسلاید 4: تاریخچه سیر تدریجی تکامل صنعت تخمیر را می‌توان به ۵ مرحله تقسیم بندی کرد :مرحله یک تا قبل از قرن ۲۰ثابت شدن نقش میکروارگانیسم‌ها در فرایند‌های تخمیری توسط پاستورابداع روش‌های جداسازی و تکثیر مخمرها برای کشت خالص مهم‌ترین محصولاتاتانلسرکهمرحله دو۱۹۰۰ تا ۱۹۴۰توسعه فرایند تخمیر استن-بوتانل طی جنگ جهانی اول توسط ویزمنایجاد اولین فرایند واقعی تخمیر در شرایط سترون با حداقل آلودگیتوسعه فرمنتورها برای تخمیر صنعتی محصولات حساس به آلودگیمهم‌ترین محصولاتمخمر نان (بیومس)حلال‌های آلی(گلیسرول، اسیدسیتریک، استن و بوتانل)2

45,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت بروز هر گونه مشکل به شماره 09353405883 در ایتا پیام دهید یا با ای دی poshtibani_ppt_ir در تلگرام ارتباط بگیرید.

افزودن به سبد خرید