بیماری‌هامراقبت‌های بهداشتیپزشکی و سلامتتغذیهطب سنتی

درمان کم خونی با کمک طب سنتی

صفحه 1:

صفحه 2:

صفحه 3:
کم خونی از منظر طبّ سنتی ایران: کم خونی عبارت است از کاهش تولید یا افزایش تحلیل خلط دم صالح در بدن.

صفحه 4:
اا عوامل ايجاد كننده كم خونى: ‎-١‏ آلودكى آب و هواد ‏قبل از شروع درمان. با انجام حجامت عامّ. نسبت به كاهش سطح خونى سرب در بيمار اقدام كنيد. ۲- پایین بودن کیفیت تغذیه عامّه مردم. ‏۳- استفاده از ظروف آلومینیومی. تفلون و ۰.۰ برای طبخ غذاء ‏۴- مشکلات مربوط به قاعدگی در بانوان(خونریزی زیاد. فاصله کم بین قاعدگی ها و ..س)ء ‏۵- مصرف چای و قهوه به ویژه بلافاصله پس از غذاء

صفحه 5:
۶- انگل های گوارشی(به خصوص در کودکان). ۷- اشکال در جذب آهن از روده. مانند پولیپ روده. اسهال های مزمن. جراحی های انجام شده در روده. مصرف زياد داروهای ضد اسید و ... ۸- یبوست به معنای عامٌ آن. 4- خونریزی های ضعیف و دنباله دار گوارشی. ( مثلا در زخم معده. سرطان روده. همورویید (بواسیر). شقاق مقعد و ..-) ۰- مصرف نان های حاوی جوش شیرین:

صفحه 6:
‎-١١‏ مصرف داروهایی مثل کلستیرامین. پانکراتین و تتراسایکلین. ‏۲- میزان نیاز به آهن براساس سن. جنس و وضعیت فیزیولوژیکی افراد متفاوت است. مثلا این افراد در معرض کم خونی هستند: زنان باردار به علت افزايش حجم خون. رشد جنین و جفت و سایر بافتها. ‏0 شیرخواران ۴-۶ ماه به بالا در صورت عدم استفاده از مکمل های طبیعی. ‎ ‏0 نوجوانان و زنان شیرده. ‏۳- عفونت های مزمن و درمان نشده.

صفحه 7:
درمان های ساده به شیوه طب سنتی: ۱-رفع و درمان علل ایجاد کم خونی. ۲- یک میخ آهنی با یک نعل اسب آهنی را به هنگام پخت غذاهای آبکی داخل ظرف غذا بياندازید. ۳-بهترین غذاها برای خونسازی. گوشت کبابی و شربت عسل هستند.

صفحه 8:
۴- جوان غلات: جوانه ها ۱ ای حبوبات و غلات از جمله جوانه گندم و 7 7 ۲ ش اش. ** روزانه مصرف مصرف يك قاشق مرب ‎es‏ يك فاكق مرياخورى 1 ‎“wee‏ بری از پودر جوانه گندم(ه ‎eae ~‏ کم خونی, افزایش اشتها و تنذ ی تنظيم قا از اعدكى بانوان بانوان.

صفحه 9:
۵- گیاهان گزنه. شنبلیله و ریحان. ۶- خوراکی های قرمز رنگ:زرشک آبی و کوهی, شاتوت, عثاب, چفندر رسمی(لبو), چای ترش, زغال اخته, آب انار قرمز ۷- از پوشیدن لباس قرمز ۸- بادکش( حجامت گرم و خشک) روی استخوانهای پهن بدن. ‎-٩‏ حجامت: تحریک استخوان ها به خون سازی.

صفحه 10:
۰- استفاده از این موادٌ غذایی به درمان کم خونی کمک می کند: روغن حیوانی, کره محلّی, کنجد خام, مغزها(خام), مویز, شاهدانه(خام), تخم مرغ خانگی(و به ویژه زرده آن که به صورت عسلی آب پز شده باشد), خرماء برگه ها به ویژه برگه زردآلو, شیره خرما و انگور, ارده, حلواارده, توت و انجیر خشک و ....

صفحه 11:
يك نسخه لذيذ و موثر: هر روزيك عدد سيب سرخ نيا سيب كلاب رابا يوست رنده كرده. دو قاشق غذاخورى گلاب. دو قاشق غذاخورى عرق بيدمشك ویک قاشق غذاخوری عسل‌به ّن افزوده میل نمایید. ویژگی های این نسخه: خونساز, آرامش اعصاب, درمان انواع مشکلات قلبی و به ویژه ضعف عضلات قلب, شجاع نمودن افراد ترسو و کم دل! *برای تاثیر بیشتر | قاشق چایخوری تخم ریحان با فرنجمشک اضافه کنید.

صفحه 12:
*#نکته مهم: در درمان کم خونی فقرآهن باید درمان را تا یکی دو ماه بس از رفع كامل علايم و عوارض ادامه داد تا ذخایر مغز استخوان نیز از آهن سیراب شوند.

51,000 تومان