صفحه 1:
صفحه 2:
صفحه 3:
لا مصرف بی رویه آنتی بیوتیک ها باعث شده است قابه مرور زمان:عوامل
بیماری زا در مقلبل لین دارو ها مقاوم شده و کارلیی آنتی بیوتیک ها را به
حداقل برسانند.
در طب سنتی ایران گیاهان دارمیی فراولنی وجود دارد که خاصیت ضد
میکروبی به اثبات رسیده است.
لین گیاهان علاوه بر تاثیر زیادی که در رقع بیماری ها دایند. مانند آنتی
بیوتیک ها پدیده مقاومت میکروبی را نیز به همراه ندارند.
صفحه 4:
دمنوش نعنا:
خواص درمانی:
*بادشکن؛
#ضد سرقه خلطی:
* مسكن؛
*مفید در درمان سرماخوردگی و آنفلوانزا:
*برطرف کننده درد سینه؛
*تسکین درد دندان؛
برنده کرم های روده و معده؛
*مصرف زیاد آن برای گرم مزاجان توصیه نمی شود.
صفحه 5:
دمنوش پونه:
خواص درمانی:
*دارویی فوق العاده برای رفع عفونت های گلودرد های چرکین و مجاری ادراری
می باشد؛
*ضد سرفه و ورم لوزه ها؛
#ضد نفخ و بادشکن؛
*مصرف آن در زنان باردار مضر بوده و موجب سقط جنین ميشود.
صفحه 6:
س:
go:
خو
ش اسطو
منو
۵
ضد عفونی th
به
رب
3
کننده مجاری تنفسی
اری ۱
Lams ۱ :
بآ a
; 1 _
۱ ۷ ضد
۱ ۱ ۲
a ۲ 5
آرامب
»ارا
كوا
صفحه 7:
ش بابونه:
دمنوش بابو
خواص درمانی:
tase ۱
تسکین دهنده درد؛
* تسکی
غونت ها؛
*رفع عفونت
#تقویت کننده مغز؛
مان کنند: معده.
خم و ورم
ننده زخم و ور
#درمان
صفحه 8:
دمنوش آویشن:
خواص درمانی:
#ضد سرفه و خلط آور؛
#ضد تب؛
#ضد عفونی کننده مجاری تنفسی؛
*بازکننده برونش ها؛
*محرک سیستم ایمنی بدن؛
*ضد باکتری و ضد میکروب؛
oe
صفحه 9:
خواص درمانی:
#*عوارض ناشی از سرماخوردگی؛
*تب ناشی از آنفلونزا؛
* كلودرد؛
* گرفتگیهای ناشی از قاعدكى با سردرد؛
#عفونت معده؛
*سردرد های سرد:
*درد های مفصلی بویژه در فصول سرد.
صفحه 10:
روش تهیه دم نوش ها:
سا تمامی دمنوش های مذکور مانند چای تهیه می شوند.
لس بهتر است ابتدا آب زاجوش آورده و سپس گیاه مورد نظر رااذر آن ربخته"
اجازه دهیم به مدت نیم ساعت روی سماورابا بخاری دم بکشد.
الس از بین موارد بالا پونه. آوپشن و زتجبیل را نمی توان به صورت جوشانده و به
ضوّرت غلیظ تهیه کرد:
لا توضیه می شود هنگام مصرف دمنوش ها را با مقتاریعشئل و آبلیمو مصرف
کنید. (بویژه در درمان سرماخوردگی)
لس علاوه بر دمنوش های ذکر شده شلغم. پیاز پخته. تتتیر و ... نیزخاصیت آنتی
بیوتیکی داشته و در بهبود سرماخوردگی موثرند.