دمنوش های آنتی بیوتیک
اسلاید 1: www.tabaye.ir
اسلاید 2: دمنوش های آنتی بیوتیک
اسلاید 3: مصرف بی رویه آنتی بیوتیک ها باعث شده است تا به مرور زمان عوامل بیماری زا در مقابل این دارو ها مقاوم شده و کارایی آنتی بیوتیک ها را به حداقل برسانند.در طب سنتی ایران گیاهان دارویی فراوانی وجود دارد که خاصیت ضد میکروبی به اثبات رسیده است.این گیاهان علاوه بر تاثیر زیادی که در رفع بیماری ها دارند، مانند آنتی بیوتیک ها پدیده مقاومت میکروبی را نیز به همراه ندارند.
اسلاید 4: دمنوش نعنا:خواص درمانی:•بادشکن؛•ضد سرفه خلطی؛•مسکن؛•مفید در درمان سرماخوردگی و آنفلوانزا؛•برطرف کننده درد سینه؛•تسکین درد دندان؛•از بین برنده کرم های روده و معده؛•مصرف زیاد آن برای گرم مزاجان توصیه نمی شود.
اسلاید 5: دمنوش پونه:خواص درمانی:•دارویی فوق العاده برای رفع عفونت های گلودرد های چرکین و مجاری ادراری می باشد؛•ضد سرفه و ورم لوزه ها؛•ضد نفخ و بادشکن؛•مصرف آن در زنان باردار مضر بوده و موجب سقط جنین میشود.
اسلاید 6: دمنوش اسطوخودوس:خواص درمانی:•ضد عفونی کننده مجاری تنفسی و ریه ها؛•میکروب کش و ضد ویروس؛•آرامبخش و ضد درد؛•و ...
اسلاید 7: دمنوش بابونه:خواص درمانی:•تب بر؛•تسکین دهنده درد؛•رفع عفونت ها؛•تقویت کننده مغز؛•درمان کننده زخم و ورم معده.
اسلاید 8: دمنوش آویشن:خواص درمانی:•ضد سرفه و خلط آور؛•ضد تب؛•ضد عفونی کننده مجاری تنفسی؛•بازکننده برونش ها؛•محرک سیستم ایمنی بدن؛•ضد باکتری و ضد میکروب؛•و ...
اسلاید 9: دمنوش زنجبیل:خواص درمانی:•عوارض ناشی از سرماخوردگی؛•تب ناشی از آنفلونزا؛•گلودرد؛•گرفتگیهای ناشی از قاعدگی یا سردرد؛•عفونت معده؛•سردرد های سرد؛•درد های مفصلی بویژه در فصول سرد.
اسلاید 10: روش تهیه دم نوش ها:تمامی دمنوش های مذکور مانند چای تهیه می شوند.بهتر است ابتدا آب را جوش آورده و سپس گیاه مورد نظر را در آن ریخته، اجازه دهیم به مدت نیم ساعت روی سماور یا بخاری دم بکشد.از بین موارد بالا پونه، آویشن و زنجبیل را می توان به صورت جوشانده و به صورت غلیظ تهیه کرد.توصیه می شود هنگام مصرف دمنوش ها را با مقداری عسل و آبلیمو مصرف کنید. (بویژه در درمان سرماخوردگی)علاوه بر دمنوش های ذکر شده شلغم، پیاز پخته، سیر و ... نیزخاصیت آنتی بیوتیکی داشته و در بهبود سرماخوردگی موثرند.
نقد و بررسی ها
هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.