دمنوش های ایرانی ۳
اسلاید 1: www.tabaye.ir
اسلاید 2: دمنوش های ایرانی 3
اسلاید 3: نکته:با ترکیب چای های مختلف، هر کدام از موادّ تشکیل دهنده آن چای، خواصّ خود را به طور جداگانه حفظ خواهند کرد.تذکّر بسیار مهم: معرّفی این دمنوش ها به معنی جواز استفاده عمومی از آنها نیست. بلکه توصیه ما این است که اگر از مزاج شناسی اطلاعات کافی ندارید، با مشورت با پزشک حاذق، نسبت به استفاده از این نوشیدنی ها اقدام کنید.
اسلاید 4: چای گلپر:ترکیبات: گلپر،۱قاشق غذاخوری.طبیعت: گرم و خشک.خواص:تقویت کننده عالی حافظه؛ضـدّ صـرع قـوی؛ برطرف کننده تنبلی معده؛ کـمـک کـنـنـده به هضم غذا؛ ضدّ انواع اسهال؛ اشتهاآور؛تقویت میل جنسی؛مؤثر در درمان جوش و دمل.
اسلاید 5: چای زیره سیاه:ترکیبات: زیره سیاه،۱قاشق غذاخوری.طبیعت: بسیار گرمخواص: سوزاندن چـربی اضافه بدن؛افزایش فشارخون؛تصفیه خون؛تقویت قلب وعروق؛شـسـتـشـوی کـلـیـه؛ضدّ زردی پوست؛ افزایش دهنده شیرمادر؛ ضدّنفخ؛مقوّی معده.
اسلاید 6: چای بادرنجبویه:ترکیبات: بادرنجبویه،۲قاشق غذاخوری.طبیعت: بسیار گرمخواصّ:دربعضی مزاجها، بالابرنده قوی فشارخون؛مقوّی قلب و اعـصـاب؛فـوق العاده آرام بخش؛ خـون ساز؛ضدّ صدای گوش؛ خواب آور؛نشاط آور؛ضد ّبیماری های کلیه؛برطرف کننده بوی بد دهان.
اسلاید 7: چای بهارنارنج:ترکیبات: بهارنارنج،۱قاشق غذاخوری.طبیعت:گرمخواصّ: آرام بخش؛تقویت کننده مغز واعصاب؛ شادی بخش؛اشتهاآور.
اسلاید 8: چای هوفاریقون:ترکیبات: هوفاریقون،۱قاشق غذاخوری.طبیعت: گرم و خشکخواصّ: مقوّی قلب؛مقوی اعصاب؛درمان کننده میگرن.
اسلاید 9: چای کوهی(چای پشمی):ترکیبات: چای کوهی،۱قاشق غذاخوری.طبیعت: گرمخواصّ:ضدّ آلرژی و حسّاسیت؛مقوّی اعصاب؛آرام بخش؛خواب آور؛موثر در درمان اگزمای پوستی.
اسلاید 10: چای آلبالو:ترکیبات: آلبالوی بدون هسته، نصف لیوان.طبیعت: سرد وخشکخواصّ:ضدّ صفرا؛ضدّ اسهال؛کاهش دهنده فشار خون؛ موثر در برطرف نمودن حالت تهوّع؛ ضدّ خارش های پوستی؛ضدّ سنگ کلیه؛اشتها آور بسیار عالی.مبتلایان به زخم های گوارشی نباید از آن استفاده کنند.
اسلاید 11: چای ترش(چای مکّه یا چای گُجرات):ترکیبات: چای ترش، ۱ قاشق غذاخوری.خواصّ:کاهش تدریجی فشار و چربی خون.مصرف این چای در بعضی افراد؛ ممکن است باعث کاهش شدید فشار خون و عوارضی مثل سرگیجه شود؛ لذا این چای را با مقادیر بیشتری نبات؛ یا همراه با نوشیدنی هایی که باعث افزایش فشار خون می شوند؛ مصرف نمایید.
اسلاید 12: چای گل سرخ(گل محمّدی):ترکیبات: گل سرخ(تازه یا خشک شده)، ۲ قاشق غذاخوری.طبیعت: معتدل ( به سمت سرما وخشکی)خواصّ:شادی بخش؛مقوّی قلب؛ضد ّصفرا؛ضدبلغم؛ملیّن بسیار خوب (درمان یبوست های تازه و کهنه )؛تقویت لثه و ترمیم زخم های آن.
اسلاید 13: چای زرشک:ترکیبات: زرشک آبگیری، ۲ قاشق غذاخوری.طبیعت: سرد وخشکخواص:ضدّ صفرا؛تقویت کننده معده، کبد و قلب؛خنثی کننده سموم؛برطرف کننده عطش و گرمازدگی(و تهوّع و استفراغ ناشی از آن) و بی اشتهایی؛تصفیه خون؛درمان بـسـیار خوب برای فـشـار خـون بـالا(در افراد گرم مزاج).
اسلاید 14: چای قره قات(قراقات):ترکیبات: قره قات، ۱ قاشق غذاخوری.قره قات، میوه جنگل های شمال ایران است.به لحاظ خواصّ دارویی، بسیار شبیه زرشک می باشد. خواصّ:تصفیه خون؛کاهش فشار خون؛درمان اسهال؛مؤثر در کاهش میزان قند خون.
اسلاید 15: چای غوره:ترکیبات: غوره، ۲ قاشق غذاخوری.طبیعت: سرد و خشکخواصّ:ضدّ صفرا؛ضد بلغم؛برطرف کننده تشنگی؛مقوّی کبد؛کاهش فشار خون در افراد گرم مزاج.برای زخم های معده و اثنی عشر مضرّ است.
اسلاید 16: چای عنّاب:ترکیبات: عنّاب، ۱۵ عدد.طبیعت: معتدلخواصّ:ملیّن؛تصفیه کننده خون؛ضدّ سرفه و تنگی نفس؛کاهش دهنده فشار خون؛مفید در درمان بواسیر؛برطرف کننده خشونت سینه، حلق و گرفتگی صدا.
اسلاید 17: چای گل پنیرک:ترکیبات: گل پنیرک، ۲ قاشق غذاخوری.طبیعت: سرد وترخواصّ: ملیّن؛خلط آور؛شستشو دهنده کلیه؛ضدّ درد کلیه و سوزش مثانه؛درمان کننده زخم های گوارشی؛از بهترین داروها در درمان سینه درد ها و ورم حلق و گلو.Shiateb.com
نقد و بررسی ها
هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.