ravanshenasiye_bazi

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.






  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “روانشناسی بازی”

روانشناسی بازی

اسلاید 1: روانشناسي بازي تهيه و تنظيم : اصغر نوري امامزاده ئي

اسلاید 2: مكن در اين چمنم سرزنش به خود رو ييهر آنچه تربيتم كنند مي رويم.

اسلاید 3: با زي همه ي زندگي كودك نيست اماهمه ي زندگي كودك بازي است پس بازي (زندگي ) كودكان را به بازي نگيريم.

اسلاید 4: سخن مربيان: از بازي بچه ها نكات متعددي مي آموزيم، بچه ها در بازي خود به چيزهايي مي رسند كه ما آنها را هرگز نمي توانيم آموزش بدهيم.

اسلاید 5: بازي» به هر گونه فعاليت جسمي يا ذهني که به صورت فردي يا گروهي انجام پذيرد و موجب بروز نيازهاي کودک شود، گفته مي شود. بازي وسيله ي طبيعي کودک براي اظهار و بيان «خود » است. بازي ؟

اسلاید 6: تعريف بازي :يک فعاليتي که برخاسته از ذهن که هدف خيالي دارد و به طور ذاتي برانگيخته مي شود .ويژگي هاي بازي :1-بازي داراي مقاصد همي و خيالي است 2- بازي بايد به طور آزادانه از طرف فرد انتخاب شود 3-بازي بايد لذت بخش باشد 4-بازي بايد به طور ذاتي برانگيخته شود و مقصودش در خودش است

اسلاید 7: آلفردآدلر : ”هرگز نبايد به بازي به عنوان روشي براي وقت کشي نگاه کرد ”.گري لندرث: « بازي کردن براي کودک مساوي است با صحبت کردن براي يک بزرگسال، بازي و اسباب بازي، کلمات کودکان هستند“.

اسلاید 8: بازي وسيله اي است براي بيان احساسات، برقراري روابط، توصيف تجربيات، آشکار کردن آرزوها و خود شکوفايي. فعاليت بازي در واقع تلاش کودک براي کنار آمدن با محيط است که از اين طريق او خود را مي يابد ودنيا را درک مي کند.«

اسلاید 9: ويژگي هاي بازي الف: از درون برانگيخته مي شود،ب. آزادانه انتخاب مي شود،ج. لذت بخش است، د. واقعيت گريز است ه. بازيکنان به طور فعال در آن شرکت دارند.

اسلاید 10: 1 -بازي فعاليتي است که هدفش در خود آن نهفته است، در حالي که هدف کار در خارج آن قرار دارد. 2- بازي فعاليتي است که انجام آن موجب خوشنودي و خوشحالي بازي کننده مي گردد، حال آنکه کار ضرورتاً خوشايند نيست.3- بازي فعاليتي است که فرد آن را اختيار مي کند، در حالي که کار، خاصيتي اجباري و الزامي دارد.4- بازي از قيد سازمان آزاد و رهاست، در حالي که کار معمولاً با سازماندهي همراه است .5- بازي از کشمکش و پرخاش به دور است، حال آن که ماهيت کار گرايش آشکاري به سوي کشمکش و پرخاش دارد. مقايسه ي بازي و کار

اسلاید 11: نظريه هاي بازي

اسلاید 12: بازي مفهوم جديدي در ميان دانشمندان علوم اجتماعي نيست. افلاطون و ارسطو از جمله كساني هستند كه به مفهوم بازي توجه نمودند. در دوران كلاسيك بازي نقش مهمي در زندگي انسان داشت. در اين دوره استادان بزرگي همچون روسو، پستالوتزي، فروبل و ... معني جديدي به بازي دادند و بازي به عنوان قسمتي مهم از رشد و آموزش كودكان تلقي شد.

اسلاید 13: نظريه‌هاي بازي را مي‌توان به دو دسته تقسيم نمود.: 1- نظريه‌هاي كلاسيك متأثر از فرضيه تكامل هستند. آنها به ما توضيح مي‌دهند كه چرا كودكان بازي مي‌كنند؟ 2- اما نظريه‌هاي جديد به بازي به عنوان تقويت كننده‌ي رشد فردي مي‌نگرند. هر يك از نظريه‌ها نمي‌تواند به طور كامل تبيين كننده‌ي مفهوم بازي باشد اما هر كدام، قسمتي از حقيقت را از زاويه اي خاص بيان مي‌كنند. 

اسلاید 14:

اسلاید 15: 1- نظريه‌ي انرژي مازاد (هربرت اسپنسر1873): در اين نظريه بازي حاصل انرژي مازاد كودك دانسته شده است. به عبارت بهتر بازي عبارتست از مصرف بي اراده‌ي انرژي انباشته شده‌ي زيستي. بنابراين انگيزه‌ي بازي هم ناآگاهانه است. اسپنسر بر اين باور است كه طبيعت، انسان را با مقدار خاصي انرژي كه در فرآيند بقا از آن استفاده مي‌شود مجهز كرده كه اگر اين انرژي براي بقا مورد استفاده قرار نگيرد بايد به نحوي مصرف شود كه اين امر با بازي كردن محقق مي‌شود.نقد نظريه: 1- بازي همواره فعاليتي بي اختيار نيست 2- كودكاني هستند كه در عين خستگي اشتياق به بازي دارند.

اسلاید 16: 2- نظريه‌ي پيش تمريني(كارل گروس 1896): در نظريه گروس، بازي يك انگيزه دهنده براي رشد ناقص ويژگي‌هاي ارثي است. به علت پيچيدگي‌هاي وجود انسان، او به زماني طولاني براي تمرين و كسب مهارت‌هاي ويژه‌ي بزرگسالي نياز دارد كه بازي اين مشكل اساسي را از پيش روي او برمي دارد. در اين نظريه، منشأ بازي زيستي است يعني بازي، روش طبيعيِ آماده شدن براي وظايف جدي زندگي است. بر طبق آن، بازي ما را با آموزش 3 مؤلفه عمده براي زندگي بزرگسالي آماده مي‌كند: 1- كار گروهي 2- نقش آفريني 3- پيروي از قانون. به طور مثال كودكي كه خاله بازي مي كند خود را براي دوراني از زندگي آماده مي‌كند كه قرار است خانواده‌اي را اداره كند. نقد نظريه: جايگاه بازي‌هاي رايانه‌اي در اين نظريه كجاست و اگر منظور از بازي كسب مهارت‌هاي زيستي است پس چرا كودكان به بازي‌هاي رايانه‌اي گرايش دارند؟

اسلاید 17: 3- نظريه‌ي بازپيدايي (هال 1904):براساس اين نظريه، رشد هر فرد نشان دهنده‌ي روند پيشرفت تكاملي كل نوع بشر است. به همين علت است كه بازي‌ها در هر مقطعي از زندگي شخص، تداعي كننده‌ي وقايعي از تاريخ انسان‌ها هستند، مثل: شكار، تير اندازي، مخفي كردن و جستجو كردن، تعقيب‌و‌گريز و ... . به عبارت ديگر بازي، بازپيدايي مراحل مختلف زندگي نوع بشر است. كودك در بازي ويژگي‌هاي رفتاري اجدادش را در مقياس محدودي تكرار مي‌كند. نقش بازي در زندگي انسان ها، تضعيف كردن و اصلاح مهارت‌هاي گذشته‌اي است كه براي مرحله‌ي حاضر از تاريخ زندگي بشر مناسب نيستند.نقد نظريه: بسياري از بازي‌ها بازتاب تاريخ ما نيستند، مانند: بازي سقوط آزاد[و پرواز با كايت

اسلاید 18: 4- نظريه‌ي آرام بخشي يا تجديد انرژي (پاتريك1916):بر طبق اين نظريه، بازي ما را از آن فعاليت هاي زندگي كاري هر روز كه خسته كننده هستند آزاد مي كند. بازي باعث رفع خستگي و راحتي در كودكان و بزرگسالان مي شود. پس ما بازي مي كنيم تا از اضطراب زندگي روزانه راحت شويم.نقد نظريه: 1- بعضي مردم كه زندگي پر اضطرابي هم ندارند، بازي مي‌كنند 2- بعضي بازي ها خود استرس زا و رقابتي است.

اسلاید 19: ساير نظريه هاي کلاسيک نظريه‌ي روان پاكساز:ما بازي مي‌كنيم چون مي‌خواهيم احساسات آشفته و دردآورمان را از راه بي ضرر اظهار كنيم. مثلا كودك وقتي عروسك خويش را تنبيه مي‌‌كند، در اصل بازتاب احساس تبيهي است كه والدين نسبت به او اعمال داشته اند.نقد نظريه: اين نظريه بيشتر بازي ها را تبيين نمي‌كند مثل: منچ، شطرنج و ...نظريه‌ي جبران سازي:ما براي ارضاي نيازهاي جسماني كه به وسيله‌ي كارمان ارضا نمي شوند رو به بازي مي‌آوريم. مثلا كسي كه در محل كار مدام پشت ميز مي نشيند به بازي هايي مثل بسكتبال گرايش دارد.نقد نظريه: اين نظريه عموميت ندارد و ممكن است يك كتابدار شطرنج بازي كند و يك كارگر معدن كشتي بگيرد.

اسلاید 20: نظريه هاي جديد بازي

اسلاید 21: 1- نظريه‌ي روان تحليل‌گري (فرويد):در اين نظريه عوامل زيادي در بازي كودكان مؤثر دانسته شده اند از قبيل: تصورات، آرزوها، نيازها و انگيزه‌هاي ممنوع. اما اين نظريه بيانگر موضوع مهمي است كه به عنوان كاركرد اصلي بازي در نظر گرفته شده است كه عبارت است از كاهش اضطراب. به نظر فرويد، اهميت بازي در درجه اول هيجاني است، چرا كه به كودكان امكان مي دهد تا از اضطراب خود بكاهند.

اسلاید 22: 2- ديدگاه رواني – اجتماعي اريك اريكسوناو با نظر محدود فرويد مبني بر اين موضوع كه كاركرد اصلي بازي كاهش اضطراب است، مخالف است . نظر او اين است كه از آنجاييكه بازي باعث رشد مهارت‌هاي جسماني و اجتماعي‌اي مي شود كه عزت نفس كودك را افزايش مي‌دهد، مي تواند كاركرد ساختن من را داشته باشد. اريكسون از 3 گونه بازي نام مي‌برد كه در فرآيند ساختن من كودك هر كدام در مرحله‌اي خاص مؤثر هستند. الف. در دوران نخست زندگي، بازي كودك بر كاوش بدن خويش متمركز است. كودكان با بدست آوردن تدريجي مهارت‌هاي حسي و حركتي خود (مانند: نگاه كردن، شنيدن، راه رفتن، دويدن و ...) و با كاوش در بدن خود‌ (مانند: بازي‌كردن با دست و پا) فرق ميان خود و ديگران را درك مي‌كنند. اريكسون اين مرحله از بازي كودك را بازي خود جهاني مي نامد.

اسلاید 23: ادامه ي نظريه ي اريکسونب. در دوران دوم، كودكان در بازي فراتر از بدن خود مي‌روند و مهارت تسلط بر اشيا از جمله اسباب بازي‌ها را كسب مي‌كنند. اين نوع از بازي، من را بيش از پيش رشد مي دهد. اريكسون اين نوع بازي را بازي خرد جهاني مي‌نامد.ج. سرانجام در دوران بعدي، نوعي از بازي‌ها در زندگي كودك شكل مي‌گيرد كه او را به سوي فراتر از تسلط بر بدن خود و اشيا سوق مي‌دهد كه با تعامل‌هاي اجتماعي مرتبط است. بازي كردن با همسالان، تقسيم تخيل و واقعيت با آنان و نمايش مهارت‌ها در موقعيت‌هاي مختلف اجتماعي نظير بازي هايي هستند كه مي‌توانند كودكان را وارد جهاني بزرگتر از 2 جهان پيشين كنند و مسلما من را تا آن حد رشد دهند كه نقش‌هاي اجتماعي خود و ديگران را درك كند. اين نوع بازي را اريكسون بازي كلان جهاني مي‌نامد.

اسلاید 24: 3- نظريه‌ي اجتماعي-تاريخي ويگوتسكي :بر خلاف ساير صاحبنظران که معتقد بودند دلايل و مراحل بازي كردن در تمام كودكان دنيا يكسان مي‌باشد و تفاوت چنداني ميان كودكاني كه فرهنگ‌هاي متفاوتي دارند، نيست. ويگوتسكي اظهار مي‌دارد كه فرآيند رشد كودك دو خط‌مشي همزمان دارد كه دائما با يكديگر در تعامل هستند. خط‌مشي طبيعي، رشد داخلي و خط ‌مشي اجتماعي-تاريخي، رشد خارجي را باعث مي‌شود. خط‌مشي طبيعي در دو سال اول زندگي از اهميت زيادي برخوردار است اما خط‌مشي اجتماعي-تاريخي پس از دو سالگي تأثير فراواني پيدا مي‌كند. به عبارت ديگر، رشد نوزاد را مي‌توان تا حد زيادي از طريق مكانيسم‌هاي دروني توضيح داد، اما رشد پس از دوره‌ي نوزادي به شدت تحت تأثير بافت محيطي (موقعيت اجتماعي-تاريخي) كه رشد در آن رخ مي‌دهد، قرار مي‌گيرد.

اسلاید 25: ادامه نظريه ي ويگوتسکياين نوع رويكرد به موضوع بازي را رويكرد بافتي مي‌گويند. ويگوتسكي توضيح مي‌دهد، تعدادي از ابزار‌هاي اكتسابي و مشترك وجود دارد كه به فكر‌كردن و رفتار آدمي كمك مي‌كنند. ابزار‌هايي كه به ما كمك مي‌كنند تا بسيار روشن فكر كنيم و فرآيندهاي فكر كردن خود را بهتر بفهميم. اين موارد عبارتند از: زبان، خط، نظام‌هاي شماره گذاري و مفاهيم گوناگون منطقي، رياضي و علمي. او بيان مي‌دارد كه اين ابزار‌ها فردي و شهودي نيستند بلكه بستگي‌هاي اجتماعي دارند و بايد از راه آموزش رسمي در فرد ايجاد شوند. او همچنين معتقد است كه بازي وسيله‌اي براي رساندن مفاهيم فرهنگي و هنجارهاي اجتماعي اساسي آن جامعه به كودك است. در نظر او منشأ بازي هم عوامل هيجاني هستند و هم عوامل اجتماع

اسلاید 26: 4- نظريه‌ي پياژه:اين نظريه يكي از تأثيرگذارترين نظريه‌هاي رويكرد شناختي- رشدي به بازي است. نظريه پردازان شناختي بيش از تأكيد بر ارزش هيجاني بازي، معمولا بازي را ابزاري براي تسهيل رشد ذهني مي‌دانند. پياژه بيان مي‌دارد كه اولين كاركرد همه‌ي موجودات زنده انطباق با محيط است. زيرا چنين كاركردي براي بقا ضروري است. انطباق انسان با محيط شامل دو فرآيند است كه معمولا به طور همزمان رخ مي‌دهند كه عبارتند از: درون‌سازي و برون‌سازي. درون‌سازي و برون‌سازي هم مي‌توانند جسماني باشند و هم ذهني اما نگاه پياژه در موضوع بازي به ذهني بودن اين دو مفهوم معطوف است. درون سازي به معناي گرفتن عناصر جديد از دنياي بيرون از خود و هماهنگ كردن آن با ساختار‌هاي موجود است، از طرف ديگر برون‌سازي به معناي تغيير ساختار موجود در واكنش به عناصر دريافتي جديد از دنياي بيرون است. بايد توجه نمود كه رشد، بدون رخ دادن هر دو فرآيند روي نمي‌دهد. معمولا اين دو فرآيند همزمان رخ مي‌دهند اما در مواردي يكي از آنها به طور قابل توجهي گسترده‌تر از ديگري رخ مي‌دهد

اسلاید 27: ادامه ي نظريه‌ي پياژهبه نظر پياژه: بازي عبارتست از تسلط درون‌سازي بر برون‌سازي. يعني افزودن عناصر ذهني تازه در ساختارهاي شناختي موجود بدون تغيير در اين ساختارها. به عنوان مثال: كودكي يك جعبه‌ي خالي مقوايي پيدا كرده است و براي هدف خاص خودش چنين مي‌پندارد كه اصلا اين يك جعبه نيست، بلكه موشكي است كه او را به كره‌ي ماه خواهد برد. پياژه بازي را وسيله‌اي براي تثبيت رفتاري كه به تازگي آموخته شده است مي‌داند (كاركرد بازي در نظر او) و اين موجب تسهيل يادگيري مي‌شود. به طور مختصر در نظريه‌ي ژان پياژه بازي با يادگيري يكي نيست، چون بازي به برون‌سازي ساختارهاي ذهني فرد در نسبت با واقعيت نياز ندارد.

اسلاید 28: ادامه ي نظريه‌ي پياژهپياژه 4 مرحله از بازي را در زندگي كودك به خوبي توصيف مي‌كند كه عبارتند از: 1- بازي با محرك حسي: كودك فعاليت‌هاي جسماني خود را نظير تاب دادن پا و حركت دادن سر را به خاطر لذت صرف از انجام دادن آن تكرار مي‌كند 2- بازي نمادين: كودك به لحاظ رواني واقعياتي كه حاضر نيستند را وانمود مي‌كند 3- بازي با ساختار: يادگيري اتفاقي در كودك پديدار مي‌شود و نيز بازي با ساختار، باعث كسب مهارت در حل مسئله و خلاقيت هوشي مي‌شود 4- بازي با قوانين: شامل 2 يا چند بازيكن مي‌شود، ممكن است قوانين كاملا قراردادي باشد، بازي هاي صفحه‌اي، بازي‌هاي كارتي و ورزش‌ها از قبيل اين بازي‌ها هستند.

اسلاید 29: فرآيند تکامل بازي PlayGameبازياغلب وسيله اي ، جدي و انتقاعي خود بياني ،بي وسيله و غير جدي فعاليت هاي اختياري پيدايش مقررات انتفال مقررات به خارج نهادينه شدن بازي هاي ورزشي

اسلاید 30: نقش بازي در رشد کودکانسان نياز به حرکت و جنبش دارد و بازي بخش مهمي از اين نياز است. هر فرد براي رشد ذهني و اجتماعي خود، نيازمند انديشه و تفکر است و بازي خمير مايه اين تفکر و انديشه است. آمادگي جسمي و روحي براي مقابله با مشکلات بخشي از فلسفه ي بازي کودکان است، بنابراين، بازي هر چه گسترده تر، پيچيده تر و اجتماعي تر باشد کودک از مصونيت رواني بيشتري برخوردار مي شود. کشف دنياي اطراف بخش ديگري از فلسفه بازي است که کودک حس کنجکاوي خود را از اين طريق ارضا مي کند. بازي تن و روان کودک را ايمني مي بخشد و مسؤوليتهاي اجتماعي و اقتصادي را که در آينده بايد بدون کشيد به او مي آموزد. کودک با بازي کردن موقعيتي بدست مي آورد تا اعتقادات، احساسات و مشکلات خود را پيدا کند و مهارتهاي زندگي را بياموزد.

اسلاید 31: نقش بـــازي در رشد جسمـــي کـــودک مـــوجب رشد هماهنگ دستگاهها و اعضاي مختلف بدن مي شود. باعث تقويت حواس کــــودک مي شود. نيـــرو و انرژي بدن را به بهتـــرين شکل مصرف مي کند. کـــودک به تــوانمندي هاي فکـــري و بدني خود آگاهـــي پيدا مي کند.

اسلاید 32: نقش بازي در رشـــد اجتماعـــي کـــودک:موجب ارتباط کودک با محيط بيرون مي شود و دنياي اجتماعي او را گسترش مي دهد. موجب شکـــوفايـــي استعدادهاي نهفته و بروز خلاقيت مي شود. همکاري ، همياري و مشارکت کــودک توسعه مي يابد. با رعايت اصول و مقــــررات آشنا مي شود. همانند سازي با بـــــزرگسالان را مـــــي آموزد. با مفهــــوم سلسله مــــراتب آشنا شده و آنــــرا رعايت مي کند. رقابت را مي آموزد و شکست را بطور واقعــــي تجربه مي کند. قدرت ابراز وجود پيدا مي کند و از ترس، کمرويـي و خجالت بيهوده رها مي شود. حمايت از افــــراد ضعيف را مـــي آموزد.

اسلاید 33: نقش بازي در رشــد عاطفـــي کــــودک:نياز به بـــرتري جويــــي را ارضا مي کند. موجب ابراز احساسات، عواطف ، ترس ها و ترديدها ، مهر و محبت ، خشم و کينه و نگراني ها مي شود. تمايل به جنگجويــي و ستيـــزه گــــري را کم مي کند. « برون نگــــري» کــودک را افــزايش مي دهد.

اسلاید 34: نقش بــــازي در رشد ذهنــــي کـــودک در يادگيــــري زبان نقش بسزايــــي دارد. در رشــــد هـــوشــــي کـــودک بسيار مؤثــــر است. با مفاهيــــم ساخت، فضـــا و شکــــل آشنا مـــــي شــود. رفتــارهاي هـــوشمندانه کـــودک تقويت مي شود. موقعيت استفاده از قوه تخيل در کـــودک به وجود مي آيد. زمينه بهتـــــري بـــراي تفکــــر فـــراهم مي کند.

اسلاید 35: نقش مربی و والدین در بازی کودک1)مشاهده گر باشد(مربی)2)طراح یا سازمان دهنده فضای بازی و مواد آموزشی لازم باشد(مربی)3)ارزش گذار باشد(مربی)4)چنانکه تعداد کودکان بیشتر شود زمان بازی را زیاد کند(مربی)5)باید در خانه نقش همبازی کودک را بر عهده گیرند(والدین)6)باید زمینه شادی و نشاط کودک را از طریق بازی فراهم آورند(والدین)7)بازی کودکان را جدی بگیرند(والدین)8)در بازی کودک شرکت کنند و شرایط لازم برای بازی آنها فراهم آورند(والدین)

اسلاید 36: پیشنهاداتی جهت بالا بردن کیفیت بازی کودکان1)از محـــدود کــردن کــــودک در هــنــــگام بــــازی بپــرهیـزیــم.2)بـــرای متــوقف کــردن بــازی از امــر و نهــی استفــاده نکنیـم.3)در انتخاب نوع بازی به سن ، جنس و توانایی کودک توجه کنیم.4)در بازی کودکان دخالت نکنیم اما راهنما و کمک کننده خوبــــی باشیم.5)مراقب باشیم که محیط بازی موجب آسیب جسمی ،فکری و یا روانی نشود.6)کاری کنیم که بازی به صورت تجربه لذت بخش در ذهــن کــودک باقی بماند.7) بر مطـــالب و نحـــوه ی بیــان کــودکان در بــازی توجــه کنیـــم.8) به بـازی کودکــان اهمیت دهیم زیرا زندگی آنها در بازی شکــل واقعی به خود می گیرد.9)در محیط های بازی گروهی (پارکها ،اماکن عمومی)اجازه دهیم تا کودکان با یکدیگرهمبازی شـوند و از واردشـــدن بــه محیــط بازی کودکان بپرهیزیم.10)محیــط وشــرایط لازم بــرای انجــام بــازی کودکــان فراهم کنیم.

اسلاید 37: انواع بازي

اسلاید 38: 1- بازيهاي حسي وحرکتي : اين گروه از بازيها در رابطه با فعاليتهاي جسمي کودک مي باشد واز آنها براي تقويت عضلات ,کسب مهارتهاي حسي _ حرکتي , هماهنگي بين اعضاي مختلف بدن , تقويت بينايي و شنوايي استفاده مي شود . بخش عمده بازي کودکان را در دو سال اول زندگي بازي هاي حسي وحرکتي تشکيل مي دهد .

اسلاید 39: 2- بازيهاي تقليد ي: سن دو سالگي آغاز ارتباط واقعي کودک با محيط خود مي باشد بازيهاي تقليدي به او کمک مي کند تا با تقليد والگو سازي از محيط وافراد، اين ارتباط را تقويت نمايد . اين بازيها شخصيت کودک را شکل مي دهند و وسيله پرارزشي در تربيت او محسوب مي شوند . کودک دراين سنين قدرت بيان مسائل ومشکلات دروني خود را ندارد، بنا براين بازيهاي تقليدي فرصت مناسبي را ايجاد مي کند تا کودک تنش هاي دروني ، پرخاشگري وعواطف سرکوب شده خود راتخليه وبر اضطراب خود غلبه کند . بازي هاي تقليدي مهمترين سرگرمي در گروه سني 2 تا 8 سال مي باشد.

اسلاید 40: 3- بازي هاي با قاعده : در سن 4 سالگي کودک وارد مرحله بازي هاي با قاعده مي شود اين مرحله تا سن 7 سالگي ادامه داشته ، در 12 سالگي به تکامل مي رسد وتا آخر عمر ادامه دارد .در اين بازي ها کودک به تدريج با اصول وقوانين موجود در آنها آشنا شده وخود نيز براي بازي ها قاعده وقانون وضع مي کند . در اين بازي ها قانون ، قرار داشته و رقابت وجود دارد وکودک از قوانين جمعي پيروي مي کند.

اسلاید 41: 4- بازي هاي آموزشي : کودکان بيش از هر چيز از بازي هاي خود مطلب مي آموزند وتمام بازي هاي آنها تجربه اي براي يادگيري است .

اسلاید 42: بازي هاي رايانه اييكي از سرگرمي هاي كودكان نوجوانان و جوانان وحتي بزرگسالان در عصرجديدبازي هاي رايانه اي است اين بازي هاي مهيج و پركشش ساعت هاافراد رادرمقابل صفحه نمايشگرنگه مي دارد،اوراازدنياي واقعيت به عالم تخيلات فرو مي بردويا چيزي را به او مي آموزدويااز او مي گيرد.محاســـــن1)به عقيده بعضي از پزشكان،اين بازي ها به كودكان كمك مي كندكه به داروهاي مسكن كمتر احتياج كند2)باعث هماهنگي چشم ودست وپرورش عضلات و ظرفيت كودك مي شوند3)يادگيري را آسان وتوجه بچه هارا جلب مي كند4)مفاهيم و مباني رياضيات را آموزش مي دهندمعايــــب1)تقويت حـس پرخاشگري و خشونت2)ايجاد روحيه انزوا طلبي در كودكان3)تنبـل شـــدن كودكــان و نــو جوانان4)تاثيرمنفــي بــر روابــط خانوادگــي

اسلاید 43: نقش بازي و تقليد در رفتار سازش يافته (پياژه)برون سازي تقليدرفتار سازش يافتهبازيدرون سازي

اسلاید 44: تحول بازي در طول رشد 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 0

اسلاید 45: ويژگي هاي دانش آموزان دبستاني الف )ويژگي هاي بدني -هماهنگي چشم و دست کامل مي شود -ماهيچه هاي کوچک کاملا رشد مي کنند و ...ب)ويژگي هاي ذهني و تحول رواني - تقليد در اين دوره آگاهانه انجام مي پذيرد -از تخيل به واقعيت نزديک مي شود و...

اسلاید 46: برنامه هاي ورزشي متناسب با کلاس و سن کودکان برنامه هاي ورزشي بايد متناسب با کلاس و سن کودکان مهارتهاي لازم را با توجه به ويژگي هاي کودکان در آنها به وجود مي آورد . برنامه ورزشي کلاس دوم و سوم دبستان

اسلاید 47: برنامه ورزشي کلاس دوم و سوم دبستان

اسلاید 48: برنامه ورزشي کلاس چهارم و پنجم

اسلاید 49: برنامه ورزشي کلاس چهارم و پنجم

اسلاید 50: نتايج بدست آمده از آموزش و پرورش 1-تقويت قواي ذهني و بدني 4- تقويت قواي عاطفي 2-کسب مهارت 5-تقويت قواي روحي و اخلاق 3-تقويت روحيه اجتماعياساس تربيت بدني از طريق حرکت (نيرو ، زمان و مکان )مهارتهاي اساسي :مهارت هاي بدني (مهارت با تغيير مکان بدن،مهارت بدمن تغيير مکان بدن )مهارتهاي فني مقدماتي :حرکتهاي هماهنگ،شرينکاري،حرکت هاي ورزشي با وسايل لازم مهارتهاي فني پيشرفته : شنا،واليبال،بسکتبال و غيره برنامه هاي اردويي و فوق برنامهبرنامه هاي ورزشي براي آمادگي روحي و جسماني برنامه ورزشي کودکان ناتوان (عقب افتادگان ذهني و جسمي )وظيفه مربي 1-تحقيق و مطالعه 2- شناخت مسائل و يافتن راه حل 3-کشف استعدادها 4- آموزش مستقيم و غير مستقيم وظيفه دانش آموز 1-درک و شناخت بدن 2-شناخت واقعيت ها 3-خودشناسي (معنوي و دروني )4- اعتماد بنفس 5- قبول مسئوليت و همکاريطرح پيشنهادي آموزش تربيت بدني دوره دبستان

اسلاید 51: روشي است كه بوسيله آن، شيوه و ابزار طبيعي بيان حالت كودك، يعني بازي، به عنوان متد درماني وي بكار گرفته مي شوند تا به كودك كمك كند فشارهاي احساسي خويش را تحت كنترل قرار دهد. بازي درماني :

اسلاید 52: بازي درماني در مورد كودكان سه تا هشت ساله اي به كار مي رود كه مشكلات خانوادگي (مانند طلاق والدين) دارند، ناخن مي جوند، دچار شب ادراري اند، مهاجم و پرخاشگر هستند، در روابط گروهي موفق نيستند و يا مورد سوءاستفاده قرار گرفته اند. اين نوع درمان در مورد تعليم و تربيت كودكان استثنايي نيز به كار مي رود كه عدم توانايي شان موجب آشوب و اضطراب در آنهاست.

16,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید