صفحه 1:
+ ۱ ۴ طباليع

صفحه 2:
زردک با جزر هویچ ایرانی |

صفحه 3:
*"زردک با جزر همان هویچ ابرانی است که فصل برداشت آن زمستان است. این ريشه خوراکی کاربردهای وسیعی در طب و سفره ایرانیان داشته است اما مدتی است که تولید و مصرف آن به شدت کاهش یافته و کمتر در میوه فروشی ها دیده می شود.

صفحه 4:
خواص زردک: " طبیعت آن گرم و تر است. "اين ماده خوراكى بسيار مقوی و انرژی بخش بوده و پخته آن خوراک خوبی برای کودکان و آفرادی است که ضعف دارند. * دارای نیروی بازکنندگی انسدادهای کبدی است. * معده را تقوبت می کند. *ملین و آسان کننده عمل دفع است.

صفحه 5:
* میل جنسی را در هر دو جنس افزایش داده. منى را زياد می کند و نعوظ آور است. * در مواردی اگر به جا استفاده شود کمک به دفع سنگهای کلیوی می نماید. * البته خوردن خام آن نفاخ و دیر هضم است و بهتر است پخته باشد تا هضم راحت تری داشته باشد. * حلوای جزر به تنهایی و یا همراه با ادویه مناسبه مانند مربای آن و لذیذتر از آن است.

صفحه 6:
* از بهترین روشهای مصرف آن مربا کردن آن است. مربای جزر با عسل به شدت افزاینده میل جنسی و مقوی احشا و رحم و هاضمه و با ادویه مناسب جهت تقویت کبدهای سرد و خشک کردن رطوبات معده به کار می رود. * همچنین ترشی جزر به همراه ادویه مناسب جهت از بین بردن بزرگی و ورم ae

صفحه 7:
مربای جزر (هویج) افزاینده قوای جنسی: جزر قوه باه (قوای جنسی) را تقویت می کند و یکی از بهترین اشکال مصرف آن براى اين منظور مرباى آن است: 2 = دستور تهيه مرباى جزر: جزر را ريز كرده. بجوشانند تا كاملا يخته شود و عسل اضافه كنند و بجوشانند تا با آب زردک بجوشد و به قوام برسد. سپس به ازای هر ۵۰۰ گرم از آن ادویه زیر را کوفته و به آن اضافه شود. قرنفل, دارچین, زنجبیل, هل. جوزبوا زرنباد. کبابه. از هریک ۲.۵ گرم.

صفحه 8:
مصوف این مربا (هویج) جهت: * تصفیه و بازکردن صداء * پاکسازی ریه. * منع ریزش نزله, * سرقه. * ضعف معده و جگره * بدى هضي * و ضعف قواى جنسى بسيار مؤثر است. *مرباى جزر به غايت مبهى (افزاينده قواى جنسى). و مقوى احشا و رحم و هاضمه است.در بدن توليد خلط سالم مى كند.

62,000 تومان