زردک
اسلاید 1: www.tabaye.ir
اسلاید 2: زردک یا جزرهویچ ایرانی
اسلاید 3: زردک یا جزر همان هویچ ایرانی است که فصل برداشت آن زمستان است.این ریشه خوراکی کاربردهای وسیعی در طب و سفره ایرانیان داشته است اما مدتی است که تولید و مصرف آن به شدت کاهش یافته و کمتر در میوه فروشی ها دیده می شود.
اسلاید 4: خواص زردک:طبیعت آن گرم و تر است.این ماده خوراکی بسیار مقوی و انرژی بخش بوده و پخته آن خوراک خوبی برای کودکان و افرادی است که ضعف دارند.دارای نیروی بازکنندگی انسدادهای کبدی است.معده را تقویت می کند.ملین و آسان کننده عمل دفع است.
اسلاید 5: میل جنسی را در هر دو جنس افزایش داده، منی را زیاد می کند و نعوظ آور است.در مواردی اگر به جا استفاده شود کمک به دفع سنگهای کلیوی می نماید.البته خوردن خام آن نفاخ و دیر هضم است و بهتر است پخته باشد تا هضم راحت تری داشته باشد.حلوای جزر به تنهایی و یا همراه با ادویه مناسبه مانند مربای آن و لذیذتر از آن است.
اسلاید 6: از بهترین روشهای مصرف آن مربا کردن آن است.مربای جزر با عسل به شدت افزاینده میل جنسی و مقوی احشا و رحم و هاضمه و با ادویه مناسب جهت تقویت کبدهای سرد و خشک کردن رطوبات معده به کار می رود.همچنین ترشی جزر به همراه ادویه مناسب جهت از بین بردن بزرگی و ورم طحال بسیار مفید و مقوی معده و کبد سرد است.
اسلاید 7: مربای جزر (هویج) افزاینده قوای جنسی:جزر قوه باه (قوای جنسی) را تقویت می کند و یکی از بهترین اشکال مصرف آن برای این منظور مربای آن است:دستور تهیه مربای جزر:جزر را ریز کرده، بجوشانند تا کاملا پخته شود و عسل اضافه کنند و بجوشانند تا با آب زردک بجوشد و به قوام برسد. سپس به ازای هر 500 گرم از آن ادویه زیر را کوفته و به آن اضافه شود.قرنفل، دارچین، زنجبیل، هل، جوزبوا، زرنباد، کبابه، از هریک 2.5 گرم.
اسلاید 8: مصرف این مربا (هویج) جهت:تصفیه و بازکردن صدا،پاکسازی ریه،منع ریزش نزله،سرفه،ضعف معده و جگر،بدی هضم،و ضعف قوای جنسی بسیار مؤثر است.مربای جزر به غایت مبهی (افزاینده قوای جنسی)، و مقوی احشا و رحم و هاضمه است.در بدن تولید خلط سالم می کند.
نقد و بررسی ها
هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.