صفحه 1:
+ ۱
۴ طباليع
صفحه 2:
زردک با جزر
هویچ ایرانی
|
صفحه 3:
*"زردک با جزر همان هویچ ابرانی است که فصل برداشت آن زمستان است.
این ريشه خوراکی کاربردهای وسیعی در طب و سفره ایرانیان داشته است اما
مدتی است که تولید و مصرف آن به شدت کاهش یافته و کمتر در میوه
فروشی ها دیده می شود.
صفحه 4:
خواص زردک:
" طبیعت آن گرم و تر است.
"اين ماده خوراكى بسيار مقوی و انرژی بخش بوده و پخته آن خوراک خوبی
برای کودکان و آفرادی است که ضعف دارند.
* دارای نیروی بازکنندگی انسدادهای کبدی است.
* معده را تقوبت می کند.
*ملین و آسان کننده عمل دفع است.
صفحه 5:
* میل جنسی را در هر دو جنس افزایش داده. منى را زياد می کند و نعوظ آور
است.
* در مواردی اگر به جا استفاده شود کمک به دفع سنگهای کلیوی می نماید.
* البته خوردن خام آن نفاخ و دیر هضم است و بهتر است پخته باشد تا هضم
راحت تری داشته باشد.
* حلوای جزر به تنهایی و یا همراه با ادویه مناسبه مانند مربای آن و لذیذتر از
آن است.
صفحه 6:
* از بهترین روشهای مصرف آن مربا کردن آن است.
مربای جزر با عسل به شدت افزاینده میل جنسی و مقوی احشا و رحم و هاضمه و با
ادویه مناسب جهت تقویت کبدهای سرد و خشک کردن رطوبات معده به کار می
رود.
* همچنین ترشی جزر به همراه ادویه مناسب جهت از بین بردن بزرگی و ورم
ae
صفحه 7:
مربای جزر (هویج) افزاینده قوای جنسی:
جزر قوه باه (قوای جنسی) را تقویت می کند و یکی از بهترین اشکال مصرف آن
براى اين منظور مرباى آن است: 2 =
دستور تهيه مرباى جزر:
جزر را ريز كرده. بجوشانند تا كاملا يخته شود و عسل اضافه كنند و بجوشانند
تا با آب زردک بجوشد و به قوام برسد. سپس به ازای هر ۵۰۰ گرم از آن ادویه
زیر را کوفته و به آن اضافه شود.
قرنفل, دارچین, زنجبیل, هل. جوزبوا زرنباد. کبابه. از هریک ۲.۵ گرم.
صفحه 8:
مصوف این مربا (هویج) جهت:
* تصفیه و بازکردن صداء
* پاکسازی ریه.
* منع ریزش نزله,
* سرقه.
* ضعف معده و جگره
* بدى هضي
* و ضعف قواى جنسى بسيار مؤثر است.
*مرباى جزر به غايت مبهى (افزاينده قواى جنسى). و مقوى احشا و رحم و هاضمه
است.در بدن توليد خلط سالم مى كند.