سمینار بررسی اثرات مفید سین بیوتیک در بیماری ها
اسلاید 1: بررسی اثرات مفید سین بیوتیک دربیماری هاارائه دهنده: ...............استاد: ......................
اسلاید 2: آشنایی با سین بیوتیک
اسلاید 3: پره بیوتیک هادسته ای از مواد مغذی هستند که شامل کربوهیدرات های غیر قابل هضم مانند اینولین و فروکتوالیگوساکاریدها بوده که در واقع خوراک لازم برای پروبیوتیک ها هستند.پره بیوتیک ها قادرند رشد و فعالیت باکتری های مفید روده را ارتقا داده و شمار آنها را نیز افزایش دهند.
اسلاید 4: منابع غذاییموز عسل کنگر فرنگی غلاتمارچوبهسیر و پیاز
اسلاید 5: پروبیوتیک هاپروبیوتیک مشتق شده از کلمه یونانی پرولایف به معنی برای زندگی است.پروبیوتیک ها میکروارگانیسم های زنده ای هستند که به علت تغییر مطلوب در توازن میکروبی روده منجر به بروز اثرات مفید در وضعیت جسمانی مصرف کننده می شوند.
اسلاید 6: منابع غذاییپروبیوتیک در غذاها و مکمل های رژیمی یافت شده و شامل لاکتوباسیلی و بیفیدوباکتریا است که در فرایند تولید مواد غذایی به آنها اضافه می شود.
اسلاید 7: بیفیدوباکتریهاتاثیرات بیفیدوباکتریها در سلامتی انسان عبارت است از:ممانعت در برابر رشد باکتریهاي بیماریزا در بدنافزایش ایمنی بدن در برابر امراض فعالیت ضد سرطانی در بدن Gibson,G.R., Roberfroid, M.B. (1995) Dietary modulation of the human colonic microbiota: introducing the concept of prebiotics. J Nutr 125, 1401-1412.
اسلاید 8: لاکتوباسیلی هاتاثیر لاکتوباسیلی ها در سلامتی انسان عبارت است از:بهبود در قابلیت هضم شیر در افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز تولید ویتامین هاي گروه ب در بدن تاثیرات ضد کلسترولی در بدن کاهش ویژگی عدم تحمل به گلوکز در برخی از افراد تولید پپتیدهاي ضد میکروبی فعالیت هاي ضد سرطانی در بدنGibson,G.R., Roberfroid, M.B. (1995) Dietary modulation of the human colonic microbiota: introducing the concept of prebiotics. J Nutr 125, 1401-1412.
اسلاید 9: Marcel B Roberfroid, Prebiotics and probiotics: are they functional foods?, Am J Clin Nutr 2000;71(suppl):1682S–7S. Printed in USA.
اسلاید 10: سین بیوتیک هاسین بیوتیک ها متشکل از پروبیوتیک ها بعلاوه پره بیوتیک ها می باشند.اخیراً ثابت شده است که مصرف محصولات سین بیوتیکی متشکل از اینولین به عنوان یک ترکیب پري بیوتیک و شیر تخمیر شده حاصل از باکتري بیفیدوباکتریوم بیفیدوم می تواند محتواي باکتریهاي بیفیدوس روده بزرگ را نسبت به حالتی که هر یک از این ترکیبات به طور جداگانه مصرف شوند افزایش دهد.Bartosch S et al, (2005) Microbiological effects of consuming a synbiotic containing Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium lactis, and oligofructose in elderly persons, determined by real-time polymerase chain reaction and counting of viable bacteria. Clin Infect Dis 40, 28-37..
اسلاید 11: اثرات سین بیوتیک بر شاخصهای خونی
اسلاید 12: مکانیسم کاهش پروفایل لیپیدی تولیدSCFA (پروپیونات) وممانعت از سنتزاسیدهای چرب در کبدکاهش بیان ژن آنزیم های دخیل درسنتز اسیدچرب توسط اینولیناثر بر سیستم ایمنی وسایتوکین های پیش التهابی Hossein Shakeri et al;Consumption of Synbiotic Bread Decreases Triacylglycerol and VLDL Levels While Increasing HDL Levels in Serum from Patients with Type-2 Diabetes. Lipids (2014) 49:695–701.
اسلاید 13: مکانیسم بهبود مقاومت به انسولینتعدیل میکروفلورای گوارشی کاهش در غلظت اندوتوکسین افزایش در PH مدفوعکاهش تولید وجذب توکسین های روده ای Yadav H, Lee JH, Lloyd J, Walter P, Rane SG: Beneficial metabolic effects of a probiotic via butyrate induced GLP-1 secretion. J BiolChem 2013; 288: 25088–25097.
اسلاید 14: اثر برCRPتغییرات معنی دار در فعالیت فلور میکروبی رودهافزایش SCFA در روده توسط تخمیراینولین کاهش بیان ژن های التهابی ازقبیل اینترلوکین 6، اینترلوکین 8، سیکلواکسیژناز 2 و اینترلوکین 1می شود .افزایش تولید خانواده متیل کتون ها( 2-پروپانون، 2- بوتانون، 2- پنتانون، 2 و 3- بوتاندیون) در روده به دنبال دریافت سین بیوتیک اثرات ضدالتهابی ممانعت ازتولید پروستاگلاندین و کاهش بیان پروتئین سیکلواکسیژناز 2Mazroii Arani N et al; Effect of synbiotic Gaz consumption on insulin resistance, inflammatory factors and oxidative stress parameters in patients with type 2 diabetes. Arak Medical University Journal (AMUJ) 2013; 16(75): 72- 81.
اسلاید 15: اثر برGSHتولید SCFA (بوتیرات) در روده و تامین NADPH براي سنتز گلوتاتیونالقای آپوپتوزو خود تنطیمی فعالیت مسیر اکسیداتیو اثر بر روی سایتوکین های پیش التهابی وGSHZatollah Asemi et al, Effects of synbiotic food consumption on metabolic status of diabetic patients, Clinical Nutrition 33 (2014) 198-203.
نقد و بررسی ها
هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.